Ex-huippuvoimistelija Jari Mönkkönen uudesta käsilläkävelyn SE-tuloksesta: ”Tuo matka pitäisi mennä edestakas” iltasanomat 11:35 17.02

Onko Sakari Okan veto paras mikä tästä sisupussien ja jukolanjussien valtakunnasta löytyy? Ex-huippuvoimistelija Jari Mönkkösellä on selvät sävelet.


Lämmin sää estää luonnonjäiden suojelemiseksi järjestettävän pipolätkäturnauksen järjestämisen luonnonjäällä, joten se siirtyy tekojäälle jatkoaika.com 10:21 15.02

Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus joudutaan siirtämään Mikkelissä luonnonjäältä tekojäälle, koska luonnonjään kestävyyttä ei voida taata lämpimän sään vuoksi.


Jääkiekko toimii esikuvana jatkoaika.com 10:35 11.02

"Tämä toi mieleen lapsuuteni, jolloin luistelin koko päivän. Pelasin 5-vuotiaana ulkojäillä ja nautin vain pelistä. Aloimme pelaamaan ulkona lokakuussa ja joskus jatkoimme jopa huhtikuun puoliväliin asti. Nykyään on onnekas, jos pystyy pelaamaan ulkojäillä yhden kuukauden.", Vjatsheslav Fetisov, Save the Bond -tapahtumassa 9.2.2018 /MTVuutiset/. Liiga ja Liiga-seurat ovat kiitettävällä tavalla alkaneet toimimaan hyvien asioiden puolesta. Viime viikkoina on mm pelattu syöpäsairaiden lasten ja nuorten hyväksi otteluita ja tehty asioita ilmastonmuutoksen hidastumiseksi. Esimerkkinä tästä on 9.2.2019 Helsingissä pelattu pipolätkäturnaus, jossa olivat pelaamassa mm Vjatsheslav Fetisov sekä Sauli Niinistö. Tässä jaksossa Liigan toimitusjohtaja, Jukurien toimitusjohtaja sekä Jukurien myynti-ja markkinointituottaja kertovat esimerkkejä miten seurat ovat konkreettisesti luoneet faneja- sekä ilmastoa hyödyntäviä hankkeita, mm ilmaisten bussikyytien muodossa. Kuuntele jakso alla olevasta linkistä ja hyödynnä nämä edut.


Jose Mourinho vältti vankeustuomion – joutuu maksamaan mojovat lisäverot iltasanomat 14:56 05.02

Mourinhoa syytettiin tulojen pimittämisestä 2011–12, kun hän valmensi Real Madridia.


Tästä kappaleesta suomalaiset muistavat Harri Marstion iltasanomat 01:44 01.02

Brooklynissa New Yorkissa vuonna 1964 sävelletty kappale nousi yhdeksi suomalaisten kestosuosikiksi nimellä Muisto vain jää.


Ensimmäinen Syksyn sävel -voittaja Bengt Huhta on kuollut – aikansa kohuartisti ”Kristian” ei kaihtanut julkisuustemppuja iltasanomat 10:48 24.01

Kristianina tunnettu Huhta oli kuollessaan 69-vuotias.


KP: Ensimmäinen Syksyn sävel -voittaja Bengt Huhta on kuollut – aikansa kohuartisti ”Kristian” ei kaihtanut julkisuustemppuja iltasanomat 10:48 24.01

Kristianina tunnettu Huhta oli kuollessaan 69-vuotias.


Kokoomus tähtää 959 milj.€:n autoveron kuoppaamiseen – Nousisiko bensavero, Kai Mykkänen? uusisuomi 18:30 10.01

Kokoomus tavoittelee autoveron poistamista, mutta siitä kerättävää, nykyisin arviolta 959 miljoonan euron pottia puolue ei korvaisi nostamalla polttoaineiden verotusta 50 senttiä litralta. Toistaiseksi suuntana on kuitenkin yhä autoveron alentaminen sekä polttoaineverotuksen pienet korotukset.


Iloa, vauhtia ja tuuletuksia ? Suomen U20-aamujäät Victoriassa jatkoaika.com 00:16 01.01

Suomi luisteli Victorian Save-On-Foods Memorial Centren jäälle klo 11 paikallista aikaa illan USA-otteluun valmistaville aamujäille. Kolme varttia kestäneiden harjoitusten aikana jäällä nähtiin rentoja ilmeita, maalituuletuksia, mutta vauhtiakaan ei oltu unohdettu.


Suomen MM-joukkueen kärkiketjut menivät uusiksi – ”Löysivät yhteisen sävelen” iltasanomat 05:48 30.12

Suomi oli omaa luokkaansa MM-kisojen kolmannessa ottelussa Slovakiaa vastaan.


Nuoret Leijonat vetivät ensipiirrot alkulohkoareenan jäähän Victoriassa jatkoaika.com 07:45 26.12

Suomen Nuoret Leijonat pääsivät joulupäivänä tutustumaan MM-kisojen alkulohkohallinsa, Save-On-Foods Memorial Centren, jäähän harjoitusten muodossa. Harjoitustunti kisojen aattona oli vauhdikas, mutta tunnelma silti rento.


Hexan Voksulle merkittävä balanssimuutos – "Aiheuttaa kysymysmerkin" iltasanomat 15:55 21.12

Voittosävelen löytäneen Hexan Voksun putki on vaarassa katketa lauantaina Teivossa.


Legendaarinen suomalaisyhtye aktivoitui vuosien jälkeen – kohtaaminen fanin kanssa löi muusikot ällikällä: mies rupesi itkemään ja pudotti housunsa iltasanomat 15:16 16.12

Juha Junttu on tehnyt pitkän uran muusikkona ja säveltäjänä. Nyt hän opettaa myös laulua – ja aivan uudella tekniikalla.


90-luvun jättihitti Save Tonight soi taukoamatta radiossa, sitten laulaja katosi äkisti julkisuudesta – kertoo nyt miksi: ”Se oli oma valintani” iltasanomat 15:31 15.12

Eagle-Eye Cherry on palannut aktiiviseksi musiikintekijäksi, mutta lähestyvä joulu ei ole hänelle laulunaikaa – ei vaikka sisarpuoli Neneh Cherry on myös menestynyt laulaja.


Lumen peittämästä liikennemerkistä löytyi yhteinen sävel – rikosoikeuden professorilta ja ylikomisariolta harvinainen yhteistiedote iltasanomat 12:32 13.12

Rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen ja ylikomisario Dennis Pasterstein laativat harvinaisen yhteisen tiedotteen lumen peittämän liikennemerkin tapauksesta.


Marmorikuularalli on uusi kiehtova urheilumuoto – mikä kuula selvittää radan enimmäisenä? stara 12:00 09.12

Marmorikuulia voi valmistaa lasista, kivestä, savesta tai muovista. Ne on


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 09.12

Marmorikuulia voi valmistaa lasista, kivestä, savesta tai muovista. Ne on


Media: Ranskan hallitus perääntymässä – bensaveron korotus jäihin massaprotestin takia uusisuomi 12:07 04.12

Ranskan hallitus aikoo toistaiseksi luopua suunnittelemastaan polttoaineverotuksen kiristyksestä, kertoo kansainvälinen media tietolähteisiinsä perustuen.


Rihanna kuumassa topless-kuvassa – mainostaa alusvaatemallistoaan stara 12:00 24.11

Poptähti Rihanna on luonut oman alusvaatemalliston yhdessä Savege ja Fenty


Uutiset