Mick Schumacher varmisti F3-mestaruuden – "Uskomatonta" MTV 20:35 13.10

F1-legenda Michael Schumacherin poika Mick Schumacher, 19, on varmistanut F3-sarjan Euroopan mestaruuden. Mestaruus sai sinettinsä, kun Schumacher kaasutteli lauantaina Hockenheimin lähdössä virolaisen Jüri Vipsin jälkeen toiseksi.


Kutsuuko kuninkuusluokka? Mick Schumacher varmisti F3-mestaruuden – "Uskomatonta" MTV 20:35 13.10

F1-legenda Michael Schumacherin poika Mick Schumacher, 19, on varmistanut F3-sarjan mestaruuden. Mestaruus sai sinettinsä, kun Schumacher kaasutteli lauantaina Hockenheimin lähdössä virolaisen Jüri Vipsin jälkeen toiseksi.


Mick Schumacherin hurja loppukausi huipentui mestaruuteen F3-sarjassa iltasanomat 18:58 13.10

F1-legendan poika varmisti mestaruuden kauden toiseksi viimeisessä kisassa.


Kolari pilasi Mick Schumacherin ensimmäisen tilaisuuden Euroopan mestaruuteen iltasanomat 13:58 13.10

Formula-legenda Michael Schumacherin poika Mick epäonnistui formula 3:n EM-sarjan viimeisen viikonlopun ensimmäisessä kilpailussa Hockenheimin moottoriradalla.


Kommentti: Nerokas päätös vie Lewis Hamiltonin kohti Schumacherin ennätyksiä – toinen valinta olisi voinut suistaa Alonson ankealle tielle iltasanomat 12:59 09.10

Suurenmoinen kyky ajaa autoa ja vuonna 2012 tehty huippupäätös vievät Lewis Hamiltonia kohti kaikkien aikojen ennätyksiä, kirjoittaa Tommi Koivunen.


Fernando Alonso uhkaa Michael Schumacherin ennätystä – Kimikin tulee perässä MTV 20:31 07.10

Fernando Alonson F1-ura käsittänee enää neljä kisaa, mutta uransa päätteeksi hän voi poistua F1-sarjasta uutena ennätysmiehenä ajettujen kisakierrosten osalta.


Ferrarin ex-pomo muisteli Michael Schumacherin upeaa kisaa Mika Häkkistä vastaan – ”En unohda sitä ikinä” iltasanomat 23:09 06.10

Ferrarin entinen tallipäällikkö Jean Todt on yksi harvoista ihmisistä, joka saa tavata aivovammasta kärsivää F1-legendaa Michael Schumacheria.


Lewis Hamilton osoitti urheiluhenkeä – toista oli Schumacherilla tai Alonsolla uusisuomi 22:26 01.10

Valtteri Bottaksen saama tallimääräys on suututtanut F1-kisoja seuraavaa yleisöä. Mercedes-tallia on syytetty epäurheilijamaisuudesta.


Schumacherin poikaa varoitellaan: "Ei vielä valmis" MTV 11:32 01.10

Formula ykkösten kilpailullisista asioista vastaava johtaja Ross Brawn ilmoittaa, ettei Mick Schumacher ole vielä valmis Formula ykkösiin.


Nuoren Schumacherin F1-huhuille tyrmäys: "Ei todellakaan" MTV 07:30 30.09

Toro Rosson toinen F1-kuljettajapaikka on kaudelle 2019 vielä vapaana. Red Bullin moottoriurheilujohtaja Helmut Marko tyrmää väitteet, että Mick Schumacher saisi paikan.


Red Bullin F1-lupaus esitti kovaa vihjailua Mick Schumacherista – suomalaisasiantuntija arvioi: ”Siitä nousisi hirveä haloo” iltasanomat 16:48 29.09

Mick Schumacher on kesän jälkeen ollut liki voittamaton. Suomalainen formulapomo Afa Heikkinen kommentoi saksalaiskuskin suorituksia ja Dan Ticktumin puheita.


Michael Schumacherin tulokaskisasta alkoi järjetön kulissipeli – ”Minulla ei ollut pienintäkään kiinnostusta häntä kohtaan” MTV 06:45 29.09

Michael Schumacherin päätyminen Benettonin F1-kuljettajaksi oli seurausta monen osapuolen välisestä taistelusta, jossa Eddie Jordanilla ei omien sanojensa mukaan ollut mitään kiinnostusta tähtilupausta kohtaan.


Red Bull-pomo suojattinsa Schumacher-möläytyksestä: "Hän avaa suunsa ennen kuin ajattelee" MTV 15:20 28.09

Formula 3-kuljettaja Dan Ticktum on aiheuttanut kohua todettuaan s häviävänsä F3-mestaruuden siitä syystä, koska hänen sukunimensä ei ole Schumacher. Ticktum hämmästeli Mick Schumacherin auton yllättävän kovaa vauhtia.


Mika Häkkiseltä huomaavaisia sanoja Michael Schumacherista – "Olen aina valmis auttamaan" MTV 09:25 26.09

Mika Häkkinen seuraa Michael Schumacherin tilannetta taustalta, mutta on tarpeen tullen valmis auttamaan entistä kilpakumppaniaan.


Formulalupaukselta kovaa puhetta ja vihjailua Mick Schumacherista – ”Minulta on ryöstetty mestaruus” iltasanomat 06:03 25.09

Mick Schumacherin voittokulku ärsyttää Red Bullin juniorikuskia, joka alkoi väitellä aiheesta Instagram-kuvapalvelussa.


Syyttikö kilpakumppani Mick Schumacheria huijariksi? Red Bull -suojatti käytti Hamiltonin vihjailevaa sanavalintaa MTV 13:09 24.09

Mick Schumacherin hurja vire Formula 3 -luokassa on alkanut kiristää kilpakumppani Dan Ticktumin tunnelmia siihen malliin, että Red Bullin juniorikuski vihjailee jo Schumacherin Prema-tallin syyllistyneen epäreiluun peliin.


Nyt se on varmaa: hurjavireinen Mick Schumacher saa F1-lisenssin! MTV 21:30 23.09

F1-legenda Michael Schumacherin poika Mick Schumacher on lunastanut oikeuden F1-superlisenssiin ensi kaudeksi. Asia on selvillä, kun nyt on teoreettisestikin varmaa, että Schumacher sijoittuu Formula 3 -sarjan loppupisteissä kärkikolmikkoon.


Mick Schumacher on uskomattomassa vireessä – lunasti oikeuden ajaa F1-sarjassa ensi kaudella! iltasanomat 18:04 23.09

F1-legendan poika dominoi pikkuformuloissa.


Mick Schumacherin uskomaton voittokulku jatkuu: nousi jo sarjansa kärkeen! MTV 14:59 22.09

Mick Schumacher otti jo neljännen peräkkäisen voittonsa Formula 3:n eurosarjassa ja nousi sarjan kokonaistilanteen kärkeen hurjan loppukesän vireensä ansiosta.


herätys! – jos päästöleikkaukset eivät Kokenut ruotsalaispuolustaja talokauppa vangitut vaativat vapauttamistaan

Uutiset