Jokerit jäi jyrän alle Moskovassa - armeijan joukkue ei antanut mitään mahdollisuuksia iltalehti 20:44 16.03

Jokereiden toisen playoff-kierroksen avaus Moskovassa oli surkea. ZSKA voitti 4-0. ZSKA otti pelin heti haltuunsa ja jyräsi koneen lailla. Kellossa oli vain 2.03, kun Mika Niemi hävisi oman pään aloituksen, mistä Greg Scott laukoi 1-0-maalin. Se oli nihkeä yhteenpaluu viime syksyn huimalle nelosketjulle Antti Pihlström-Niemi-Marko Anttila. Pihlström oli käsivamman vuoksi kuukausia sivussa.


Astronautin DNA muuttui avaruudessa – ei enää sama kuin kaksosveljellä stara 16:30 16.03

Astronautti Scott Kelly vietti vuoden avaruudessa kansainvälisellä avaruusasemalla. NASA julkaisi


Viihdelehti Stara.fi stara 16:30 16.03

Astronautti Scott Kelly vietti vuoden avaruudessa kansainvälisellä avaruusasemalla. NASA julkaisi


Kanye West vetäytyi vuorille tekemään musiikkia iltalehti 22:45 14.03

Räppäri Kanye West valmistelee uutuusalbumia Wyomingissä. Seurapiiritähti, kosmetiikkayrittäjä Kim Kardashianin puoliso räppäri Kanye West tekee uutta musiikkia. West suuntasi Wyomingin rinteille saadakseen aikaan uutta materiaalia. Mukana oli myös Kylie Jennerin lapsen isä Travis Scott TMZ:n mukaan. Myös tuottaja Pi'erre Bournen ja ASAP Barin kerrotaan olevan juuri Westin takia seudulla.


Kris Jenner harmistui tyttäreensä kohdistuvista väitteistä: ”Taas pöljiä juoruja!” iltalehti 09:36 14.03

Kylie Jennerin ja Kim Kardashianin äiti Kris Jenner puolustaa aina lapsiaan. Seurapiiritähti ja seurapiiritähtien äiti Kris Jenner, 62, on ottanut kantaa Kylie Jenneristä, 20, liikkuviin juoruihin. Jenner ei pidä siitä, että tytär Kylie Jennerin tuoreen lapsen isän väitetään olevan Jennerin ex-rakas Tyga. Jennerin lapsen isän on kerrottu olevan Jennerin nykyinen miesystävä, Travis Scott. Kyle and Jackie O -radio-ohjelman haastattelussa juontaja Kyle kysyi Jenneriltä suoraan, onko Tygan isyysväitteissä mitään perää. Jenner lopetti aiheen alkuunsa.


Scott Kelly vietti liki vuoden avaruudessa: DNA-testi paljasti hurjan biologisen muutoksen vertailussa kaksoisveljeen iltasanomat 10:41 11.03

Astronautti Scott Kelly on aiemmin kuvannut kirjassaan inhottavia oireita, jotka alkoivat hänen palattuaan Maahan.


NASA:n uskomaton tutkimustulos vahvistaa: Astronautin geenit muuttuivat avaruudessa iltalehti 17:33 10.03

Nasa vahvistaa, että astronautti Scott Kellyn DNA muuttui avaruudessa. Yhdysvaltalaisen astronautin Scott Kellyn DNA on muuttunut avaruudessa vietetyn ajan seurauksena. DNA:n muutos käy ilmi ilmailu- ja avaruushallintoviraston NASA:n tekemästä tutkimuksesta, kertoo NASA pystyi vahvistamaan Kellyn DNA:n muutoksen tutkimalla miehen identtisen kaksoisveljen Mark Kellyn DNA:ta, ja vertaamalla sitä Scott Kellyn DNA:han. Scott Kelly oli avaruudessa vuoden 2015 maalikuusta vuoden 2016 maaliskuuhun saakka. Samaan aikaan hänen kaksoisveljensä oli maassa.


Nasa vahvistaa: Astronautti Scott Kellyn DNA muuttui avaruudessa - "Se on kyllä omituista" MTV 14:05 10.03

Nasan tutkimuksen mukaan astronautti Scott Kellyn DNA muuttui avaruudessa vietetyn ajan seurauksena. Tutkijat kertovat, että seitsemän prosenttia Gellyn geeneistä ei palautunut normaaliksi hänen palattuaan vuoden kestäneeltä avaruuslennoltaan ISS-avaruusasemalta.


Kylie Jenner paljasti vatsansa – synnytyksestä vasta kuukausi stara 10:30 08.03

Realitytähti Kylie Jenner sai räppäri Travis Scottin kanssa esikoisensa Stormi


Ex-urheilija tappeli hirvittävällä raivolla poliiseja vastaan: kamppailu kesti lähes tunnin - sähkölamautinta käytettiin kuusi kertaa iltalehti 16:30 07.03

Englannin maajoukkueen entinen rugbypelaaja Scott Moore vastusti pidätystä melkein tunnin ajan. Hän sai 23 kuukauden vankeustuomion. Pidätystilannetta edelsi takaa-ajo. Moore kaahasi autollaan korkeimmillaan 240 kilometrin tuntivauhtia. Edes osuma talon seinään ei pysäyttänyt häntä. Lopulta poliisivat saivat auton pysäytettyä, kun Moore ajoi umpikujaan. Moorea, 30, yritettiin saada aisoihin sähkölamauttimella, joka käytettiin kuusi kertaa.


Ex-urheilija tappeli hirvittävällä raivolla poliisia vastaan: kamppailu kesti lähes tunnin - sähkölamautinta käytettiin kuusi kertaa iltalehti 16:30 07.03

Englannin maajoukkueen entinen rugbypelaaja Scott Moore vastusti pidätystä melkein tunnin ajan. Hän sai 23 kuukauden vankeustuomion. Pidätystilannetta edelsi takaa-ajo. Moore kaahasi autollaan korkeimmillaan 240 kilometrin tuntivauhtia. Edes osuma talon seinään ei pysäyttänyt häntä. Lopulta poliisivat saivat auton pysäytettyä, kun Moore ajoi umpikujaan. Moorea, 30, yritettiin saada aisoihin sähkölamauttimella, joka käytettiin kuusi kertaa.


Blues soi entistä surullisemmin ? Jay Bouwmeesterin kausi ohitse jatkoaika.com 19:48 05.03

St. Louis Blues ilmoitti maanantaina loukkaantumisen päättäneen Jay Bouwmeesterin kauden. Myös Scottie Upshall on sivussa seuraavat neljä viikkoa.


Supertähti Travis Scott saapuu Blockfesteille stara 10:50 05.03

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest täydentää artistikattaustaan kotimaisilla ja ulkomaisilla huippunimillä.


Sofia Richien ja Scott Disickin suhde syvenee - Disick antoi Richielle koiranpennun iltalehti 08:00 27.02

Lionel Richien ja Scott Disickin suhde jatkuu. 19-vuotias Sofia Richie seurustelee 34-vuotiaan Scott Disickin kanssa. Richie kertoi viikonloppuna Peoplelle koiranpennustaan. - Koiran nimi on Hershela. Poikaystäväni keksi nimen, minä vain hyväksyin sen. Se nauratti minua. Minä pidin Hersheystä ja hän piti Herhelasta, joten tämä on vähän kuin kompromissi.


Video: 31-vuotias ammattilaisnyrkkeilijä kuoli ottelun jälkeen – kiidätettiin voiton jälkeen sairaalaan MTV 07:08 27.02

Nyrkkeilijä Scott Westgarth kuoli vasta 31-vuotiaana voittamansa ottelun jälkeen.


Brittinyrkkeilijä kuoli voittamansa ottelun jälkeen MTV 16:38 26.02

Brittinyrkkeilijä Scott Westgarth on kuollut 31-vuotiaana voittamansa ottelun jälkeen.


Jäätanssin supertähti heitti vapaalle: bongattiin kaljamuki kädessä kiekkokatsomosta - ”Nyt herätys!” iltalehti 11:46 26.02

Jäätanssin viisinkertainen olympiavoittaja Scott Moir heitti vapaalle, kun oma urakka oli ohi. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen . Kanadan supertähti bongattiin kaljamuki kädessä naisten jääkiekon loppuottelusta Kanada-USA. Olympiakultaa voitti Yhdysvallat rankkareilla.


Kritiikki seriffiä kohtaan kasvaa Floridan kouluampumisen jäljiltä – lainvalvoja pitää erottamisvaatimuksia poliittisesti motivoituneina iltasanomat 03:52 26.02

Seriffi Scott Israel sanoo, että riippumaton viranomaistutkinta on tervetullut.


Kylie Jenner ja poikaystävä Travis Scott ensimmäisissä yhteiskuvissa synnytyksen jälkeen: ”Nauttivat toistensa seurasta” iltalehti 16:46 25.02

Seurapiirikaunotar Kylie Jenner, 20, synnytti kolmisen viikkoa sitten esikoistyttärensä Stormin. Julkkiskaunotar Kylie Jenner on viettänyt viime ajat hiljaiseloa julkisuudesta ja keskittynyt iloitsemaan vastasyntyneestä Stormi-tyttärestä. Lapsen isäksi on ilmoittautunut Jennerin poikaystävä Travis Scott. Pari valokuvattiin nyt lauantaina ensi kertaa yhdessä kodin ulkopuolella. Kylie Jenner ja Travis Scott kävivät lounastreffeillä Nobu Malibu-nimisessä ravintolassa ja näyttivät silminnäkijöiden mukaan viihtyvän keskenään.


Uutiset