Lapissa vieraillut Kourtney Kardashian jakaa Suomi-tietämystään blogissaan: Syövät paljon poroa, lähes kaikki on gluteenitonta, kaikki liittyy jouluun...

iltalehti 11:14 20.10

Kardashianit -tosi-tv-ohjelma oli Suomelle upeaa mainosta: avantouintia, joulupukkia ja revontulia. Nyt Kourtney Kardashian taustoittaa reissuaan blogissaan. Kardashianit -tosi-tv-ohjelmasta televisioitiin lokakuun alussa jakso, jossa Kourtney Kardashian matkasi Rovaniemelle. Reissuseurueeseen kuuluivat hänen ja ex-mies Scott Disickin kolme lasta, sekä Scott ja hänen tuorein tyttöystävänsä Sofia Richie. Seurue majoittui Rovaniemellä Artic Treehouse -hotellissa, joka teki heihin vaikutuksen. Luvassa oli myös paljon tekemistä ja näkemistä: muun muassa avantouintia, kuksasta juomista, moottorikelkkailua, rekiajelua porojen kera, lämpöpukukelluntaa ja Joulupukin tapaamista. Suomalainen perheyritys pääsi myös maailmankartalle, kun Kardashianit pukivat joutsalaisfirman saunahatut päähänsä.


Legendaarinen kultaleijona lopetti NHL-uransa armeijan takia – maaniteltiin takaisin, mutta Turku voitti: ”Tami ei päästänyt pois jäältä”

iltalehti 08:22 20.10

TPS- ja leijonalegenda Hannu Virta kasvoi Juuso Wahlstenin ja Scotty Bowmanin opissa. Jo 19-vuotiaana läpimurron NHL-jäille tehnyt Hannu Virta palasi varusmiespalveluksen takia Suomeen, jätti NHL:n taakseen ja nousi Turun Palloseuran ja Leijonien kultaisten vuosien sankariksi. Virran, 56, pelaajaura alkoi Lokeiksi kutsutussa TPS:n 1963 syntyneiden juniori-ikäluokassa. Viime kesänä edesmenneen jääkiekkolegenda Juhani "Juuso" Wahlstenin valmentamaan joukkueeseen tuli myöhemmin mukaan myös vuotta vanhempia pelaajia.


Spekulointi kiihtyy: Travis Scottin ja Kylie Jennerin ero sittenkin kolmiodraama?

stara 16:00 18.10

Fanit järkyttyivät äskettäin kosmetiikkayrittäjä Kylie Jennerin ja räppäri Travis Scottin


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 18.10

Fanit järkyttyivät äskettäin kosmetiikkayrittäjä Kylie Jennerin ja räppäri Travis Scottin


Kylie Jenner tihkuu seksiä – pikkumusta kuin viettelijättärellä

stara 12:40 17.10

Julkkispari Kylie Jenner ja Travis Scott yllättivät taannoin eroamalla. Heillä


Räppäri Travis Scott kaatui lavalla - loukkasi polvensa

iltalehti 23:43 14.10

Travis Scottin riehakas keikka ei loppunut, vaikka polvi otti osumaa. Kylie Jennerin exä, räppäri Travis Scott esiintyi lauantaina New Yorkin Queensissä keikallaan. Butterfly Effect -kappaleen aikana mies innostui pomppimaan lavalla. Hän kaatui pomppiessaan ja loukkasi siinä rytäkässä toisten polvensa, TMZ uutisoi. Scott tarttui polveensa ja kertoi yleisölle kolhusta.


Kaapo Kakko sai terveiset NHL:n ex-kovanaamalta: ”Soita minulle, kun olet tehnyt viisi maalia”

iltalehti 20:22 14.10

John Scott on lätkämaailman velikultia. Kaapo Kakko iski ensimmäisen maalinsa NHL:ssä viime lauantaina, kun komea rysty-kämmen-rysty-veivaus helähti Oilersin nuottaan. Kakon, 18, näyttävää maalia on hehkutettu ympäri NHL:ää, ja siihen iski silmänsä myös John Scott, entinen kovanaama.


Travis Scott vastasi pettämishuhuihin – kommentoi eroa Kylie Jenneristä

stara 23:00 12.10

Julkkispari Kylie Jenner ja Travis Scott ovat eronneet. Tänä vuonna


Kylie Jenner bikineissä – huikea tiimalasivartalo pääsi oikeuksiinsa

stara 08:40 10.10

Julkkispari Kylie Jenner ja Travis Scott yllättivät taannoin eroamalla. Heillä


Kylie Jennerin ja Travis Scottin eron syy paljastui

stara 15:00 09.10

Julkkispari Kylie Jenner ja Travis Scott yllättivät kaikki eroamalla. Heillä


Suomalainen perheyritys pääsi maailmankartalle - Kardashianit pukivat joutsalaisfirman saunahatut: ”Ei osattu odottaa”

iltalehti 15:41 08.10

Kardashianit -tosi-tv-ohjelmaa on kuvattu myös Suomessa. Kourtney Kardashian, Scott Disick, ex-pariskunnan lapset ja Disickin nykyinen naisystävä Sofia Richie vierailivat alkuvuodesta Suomessa. Vierailu ikuistettiin myös Kardashianit -tosi-tv-ohjelmaan. Jaksossa uusperhe käy avantouimassa, tapaa Joulupukin ja maistelee paikallisherkkuja. Jaksossa Kardashian pulahtaa avantoon. Päässään hänellä suomalaisen perheyritys Pikkupuoti oy:n saunahattu. Hattu on väritykseltään harmaa ja siinä kirmaa poroja.


Romanssihuhut leimahtivat heti: Äskettäin eronnut Kylie Jenner hiiviskeli baarissa ex-miehensä Tygan kanssa

iltasanomat 14:32 07.10

Kylie Jenner kiisti jo Twitterissä tavanneensa hiljattain salaa Tygaa, mutta ex-pariskunta bongattiin jälleen samasta paikasta. Jenner erosi viime viikolla Travis Scottista.


Kourtney Kardashian pulahti jääkylmään veteen bikineissä – ex-mies Scott Disick: "Pahin painajaiseni"

mtv 08:43 07.10

Kourtney Kardashian pääsi pulahtamaan jääkylmään veteen Suomen-vierailullaan. 


Kylie Jenner avautui erosta: ”Olemme hyvissä väleissä”

stara 21:20 04.10

Kylie Jenner ja räppäri Travis Scott erosivat aikaisemmin tällä viikolla.


Kourtney Kardashianin, 40, Suomen vierailulla yllättäviä jännitteitä: ex-mies ja uusi tyttöystävä loivat kiusaannuttavia tilanteita

iltalehti 06:59 04.10

Kourtney Kardashianin Rovaniemen lomalla olikin yllättäviä jännitteitä. Kardashianin klaanin esikoinen, tositv-tähti Kourtney Kardashian, 40, lomaili vasta taannoin Rovaniemellä. Hän yöpyi Suomen vierailunsa aikana Arctic TreeHouse -hotellissa. Kardashianin visiitti päätyi Suomessa otsikoihin vähän matkan jälkeen, kun tähti kertoi olleensa vierailulla lumisessa Lapissa. Nyt Kourtney Kardashian on avautunut vierailusta lisää Kardashianit-ohjelman jaksossa. Hän päätyi yllättävään ratkaisuun ja pyysi Suomen matkalle mukaan kolmen lapsensa lisäksi ex-miehensä Scott Disickin ja tämän naisystävän Sofia Richien. Kourtney kertoi päätöksestään Khloe-siskolle, joka suhtautui siihen myönteisesti, kertoo Daily Mail.


ei hyväksy sopimusta kaduille Libanonissa menestystä maailmancupissa Niklas näki taitoluistelusarja kerää ylistystä

Hot topics