Mies asensi keittiön sähköauton takakonttiin stara 20:00 14.03

Uusiseelantilainen mies on muuttanut autonsa takakontin retkikäyttöön soveltuvaksi keittiöksi. Kyseessä


Viihdelehti Stara.fi stara 20:00 14.03

Uusiseelantilainen mies on muuttanut autonsa takakontin retkikäyttöön soveltuvaksi keittiöksi. Kyseessä


Lentävät taksit singahtavat pian Uuden-Seelannin taivaalle iltasanomat 23:20 13.03

Uudessa-Seelannissa testataan pian itseohjautuvia lentäviä takseja.


Ex-malli Niina Kurkinen julkaisi upeita kuvia häämatkaltaan - kertoi samalla ryhtyvänsä erovalmentajaksi iltalehti 12:57 12.03

Huippumallina ja yrittäjänä tunnettu kaunotar on nykyään myös conscious uncoupling -valmentaja. Entinen huippumalli Niina Kurkinen meni elokuussa naimisiin tanskalaismiehensä kanssa. Nyt pari on ollut hulppealla häämatkalla kaukana Suomesta. Kurkinen jakoi helmikuussa parista kuvia muun muassa Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Tahitilla. Instagram-päivitysten perusteella aviopari on viettänyt kuherruskuukauttaan patikoimalla, joogaamalla ja nauttimalla aurinkorannoista. Ex-malli on julkaissut matkan ajalta useita yhteiskuvia tuoreen aviomiehensä kanssa.


Yleisurheilun MM-hallikisoissa hurja kuulatulos – mestari murskasi 31 vuotta vanhan kisaennätyksen iltasanomat 17:51 03.03

Uuden-Seelannin Tomas Walsh vei kuulantyönnön hallimestaruuden näytöstyyliin.


DDR-legendan ennätys murskaksi – kuulan MM-finaalissa raju kaari! MTV 16:14 03.03

Uuden-Seelannin Tomas Walsh pyörähteli Birminghamissa MM-hallikisoissa kuulafinaalissa hirmukaaren 22,31. Tulos on MM-hallikisojen ennätys.


Kuningatar Elisabetiin kohdistunut salamurhayritys paljastui – nuorukainen yritti ampua vuonna 1981 iltasanomat 21:49 02.03

Vanhoista, nyt julki tulleista dokumenteista selviää, että uusiseelantilainen nuorukainen yritti ampua kuningatar Elisabetin vuonna 1981.


Uusi-Seelanti aikoo vähentää jäniskantaa tappavalla viruksella – lemmikkikanitkin vaarassa MTV 20:58 01.03

Uusi-Seelanti aikoo vapauttaa luontoon viruksen, jonka toivotaan hillitsevän nopeasti laajentuvaa jänispopulaatiota, kertoo BBC.


Salaiset dokumentit paljastavat: Kuningatar Elisabet yritettiin murhata Uudessa-Seelannissa vuonna 1981 iltalehti 10:04 01.03

Poliisi peitteli salamurhan yrityksen. 17-vuotias teinipoika Christopher John Lewis yritti ampua kuningatar Elisabetin vuonna 1981, kun hän oli valtiovierailulla Uudessa-Seelannissa. Asia paljastuu julki tulleista Uuden-Seelannin salaisen poliisin (NZSIS) dokumenteista. Dokumentin mukaan ase ei ehkä ollut suunnattu suoraan kuningatarta tai hänen kuninkaallista seuruettaan kohden.


Uusi-Seelanti tappaa kanit viruksella iltalehti 13:54 28.02

Virus päästetään luontoon maaliskuussa. Viruksen nimi on RHDV1-K5 ja se tappaa kaneja, mutta ei muita eläimiä. Muualta maailmasta tuotuja kaneja vapautettiin Uuden-Seelannin luontoon metsästyseläimiksi 1830-luvulla. Se oli hyvin harkitsematonta.


Bachelor-Jenny kertoo, miten jenkkiversiossa kävi - suurta draamaa ja neljä paria iltalehti 15:25 27.02

Jenny itse ei löytänyt elämänsä rakkautta Yhdysvalloissa kuvatusta Bachelor Winter Games -ohjelmasta. Bachelor Suomen ensimmäisellä kaudella Juha Rouvista tavoitellut Jenny osallistui ohjelman jenkkiversioon, tarkemmin ottaen Unelmien poikamiehen spinoff-sarjaan nimeltään Bachelor Winter Games. Ohjelmaan otettiin 14 naista ja 11 miestä, jotka kaikki ovat osallistuneet omassa maassaan Bachelor-ohjelmaan. Eniten osallistujia oli Yhdysvalloista, Jenny oli ainoa suomalainen. Muut osallistujat tulivat Australiasta, Iso-Britanniasta, Uudesta-Seelannista, Ruotsista, Japanista, Kiinasta ja Saksasta.


Nuoret risteilymatkustajat salakuljettivat miljoonien eurojen arvosta kokaiinia Australiaan - julkaisivat iloisia bikinikuvia matkastaan Instagramissa iltalehti 20:39 26.02

Huumekoirat löysivät kanadalaisnaisten matkalaukuista kilokaupalla kokaiinia. Melina Roberge, 23, ja Isabelle Lagacé, 29, ovat myöntäneet salakuljettaneensa noin 30 miljoonan euron arvosta kokaiinia Sydneyyn. Kanadalainen naiskaksikko lähti risteilyaluksella matkaansa Britanniasta. Kanadalaisnaiset jakoivat hytin Princess Cruise -aluksella 2,5 kuukautta kestäneellä maailmanympärysmatkalla, joka maksoi 11 000 puntaa eli noin 12 500 euroa per henkilö. Kaksikko dokumentoi ylellistä risteilylomaansa aktiivisesti Instagramissa poseeraamalla bikinikuvissa. Pysähdyksiä tehtiin muun muassa Kanadassa, Etelä-Amerikassa ja Uudessa-Seelannissa.


Luonnehti pääministeriä ”viehättäväksi” ja käsitteli tämän hedelmöittymistä – toimittaja joutui someraivon kohteeksi Uudessa-Seelannissa iltasanomat 05:55 26.02

Jacinda Ardernia haastatellut Charles Wooley on saanut Guardianin mukaan kovaa kritiikkiä.


Raju mutavyöry katkaisi tien – kokonainen kaupunki saarroksissa Uudessa-Seelannissa MTV 14:41 21.02

Uuteen-Seelantiin iskenyt trooppinen myrsky on jättänyt tuhansia saarroksiin. Takaka-niminen kaupunki on joutunut lähes kokonaan saarroksiin mutavyöryn katkottua tien.


Laivastokin lähetettiin jahtaamaan ”miljoonan dollarin hiiriä” syrjäisille Antarktiksen saarille iltalehti 12:41 20.02

Hiiret ovat lisääntyneet hallitsemattomasti. Uusi-Seelanti lähettää syrjäisille Antipodisaarille vainukoiria, riistanvartijoita, laivaston - ja hallituksen ministerin. Tehtävänä on varmistaa, että saarella valtoimenaan lisääntyneet hiiret saadaan hävitettyä.


Sykloni Gita kylvi tuhoa Uudessa-Seelannissa: Christchurch julisti hätätilan iltalehti 11:25 20.02

Trooppinen Gita-sykloni rymisti Uuden-Seelannin läpi tuhoisin seurauksin. Christchurch ja kaksi muuta aluetta Uuden-Seelannin eteläosassa ovat julistaneet hätätilan sykloni Gitan iskettyä maahan tiistaina. Kymmenet koulut sulkivat ovensa ja tieliikenne pysäytettiin Eteläsaarella. Uuden-Seelannin kansallinen lentoyhtiö Air New Zealand perui tiistaina kaikki lennot pääkaupunki Wellingtoniin ja sieltä pois Pohjoissaarella.


Uusiseelantilaiselle miehelle erikoiset liikennesakot - huristeli kännissä motorisoidulla kylmälaukulla iltalehti 14:07 15.02

Mies tunnusti syyllisyytensä oikeudessa Uuden-Seelannin poliisi törmäsi varsin erikoiseen liikennerikkeeseen, kun herra Lani Hunt tavattiin huristelemasta motorisoidulla kylmälaukulla tukevassa humalassa. Herra Hunt tunnusti syyllisyytensä oikeuden edessä torstaina ja hänet tuomittiin reilun 300 euron arvoisiin sakkoihin. Ajokieltoa hänelle ei kuitenkaan määrätty.


Suomalainen Matti koki syklonin täyden raivon Tongalla: piti lihasvoimin ovea kiinni - ”ei ollut kevyt urakka” iltalehti 20:24 13.02

Polynesiassa lomaileva suomalaismies oli Tongalla, kun Gita-sykloni iski. Video: Matti Dahlbom kuvasi myrskyn lähestymistä, uusiseelantilaistoimittaja Barbara Dreaver kävi tapaamassa paikallisia myrskyn laannuttua. Tongan saarivaltio oli suoraan tiellä, kun 4-kategorian sykloni Gita jyräsi sen yli täydellä voimallaan maanantain ja tiistain välisenä yönä. Tuho Tongatapun pääsaarella, jolla asuu 75 000 maan 100 000 ihmisestä, oli massiivinen.


Uuden-Seelannin kuuluisa sokea biseksuaali Thomas-hanhi, 40, kuoli - linnun epätavallinen ja traaginen rakkaustarina kiinnosti laajalti iltalehti 14:11 11.02

Sokea biseksuaali Thomas-hanhi, joka vietti 24 vuotta Henry-nimisen joutsenen kanssa, on kuollut 40-vuotiaana. Wellington Bird Rehabilitation Trust -järjestö ilmoitti suru-uutisesta Facebook-sivuillaan. Thomas asui viimeiset vuotensa järjestön suojelualueella hoidettavana.


Pohjois-Korean kiekkoilijoille annetaan suomalaisten masinoimat lainamailat - Kalervo Kummola: yrittivät varastaa edelliset Uudessa-Seelannissa iltalehti 18:28 08.02

Pohjois-Korean jääkiekkojoukkueet pelaavat olympiakisoissa lainamailoilla. Pohjois-Korean jääkiekkoilijat pelaavat Pyeongchangin olympiakisoissa lainamailoilla. Maassa olevat vanhanmalliset puukepit ovat niin surkeita, että kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF lainaa maan urheilijoille uunituoreet komposiittimailat turnausta varten. kertoo, että pohjoiskorealaiset joutuvat palauttamaan pelivälineensä. Lisäksi urheilijat eivät voi viedä mukanaan Samsungin lahjoittamia älypuhelimia, jotka muiden maiden urheilijat saavat pitää.


Uutiset