SJK hankki norsunluurannikkolaisen keskuspuolustajan iltasanomat 11:22 10.08

Didier Kadio siirtyy Seinäjoelle Armenian pääsarjasta.


Veikkausliigan timanttina Pohjanmaan derby – VPS saapuu Seinäjoelle iltasanomat 07:25 03.08

Seuraa näitä pointteja perjantain Pohjanmaan derbyssä.


Takavuosien laulajatähti Anastacia saapuu Vauhtiajoihin – tarkka vaatimuslista järjestäjälle: Mehubaari 30:lle hengelle, vaniljatuoksukynttilä… iltasanomat 21:12 18.07

Yhdysvaltalaislaulaja saapuu Seinäjoelle tähden elkein.


Turvakotien asiakasmäärät reilussa kasvussa – viimeisin aukesi Hämeenlinnaan iltasanomat 09:45 20.06

Uusia turvakoteja tänä vuonna avattu jo Espooseen, Seinäjoelle ja Tampereelle. Nyt Suomen jokaisessa maakunnassa on vähintään yksi turvakoti.


Tero Pitkämäki luottolääkärin tutkimuksiin Seinäjoelle – polvessa ei koskaan aiemmin mitään vammaa MTV 09:15 06.06

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen polvi tutkitaan keskiviikkona Seinäjoella.


Ei täysosumia: Eurojackpotin 90 miljoonaa euroa jäi odottamaan ottajaansa - liki 100 000 euroa Seinäjoelle ja Vantaalle iltalehti 23:01 25.05

Eurojackpotin kierroksella 21/2018 ei löytynyt yhtään täysosumaa. Ensi viikolla jahdataan 90 miljoonan päävoiton lisäksi 5+1-tuloksia, jolla voi voittaa jopa 20 miljoonaa euroa, Veikkaus tiedottaa. Suurimmat Suomesta perjantain kierroksella löytyneet voitot pelattiin Seinäjoella ja Vantaalla. Seinäjoen 5+0-tuloksen tuonut tosite oli jätetty Hyllykallion Prismassa ja Vantaan voitto pelattu netissä. Molempien voitto-osuus on noin 97 570 euroa.


Raakaa väkivaltaa Seinäjoella: Yhtä ammuttiin teollisuusalueen varastohallissa - kolme vangittiin iltalehti 16:25 24.04

Yksi mies vangittiin myös aiemman törkeän väkivaltarikoksen epäiltynä. Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus on vanginnut yhden henkilön todennäköisin syin epäiltynä ja kaksi henkilöä syytä epäillä -perusteella, viime lauantaina Seinäjoella tapahtuneeseen ampumistapaukseen liittyen, poliisi tiedottaa. Poliisille tuli aikaisin lauantaiaamuna tehtävä Seinäjoelle Kapernaumin teollisuusalueelle.


SuperMoniveto: Venymisiä derbyyn ja Seinäjoelle iltasanomat 21:43 20.04

SJK:n sekä FC Interin vaikeudet nostavat kupongin arvoa.


Day Or Night In jälleen huippuvauhdissa Ruotsissa iltasanomat 20:41 14.04

Ensi lauantaina kahdella hevosella Seinäjoelle saapuva Johan Untersteiner sai suurkilpailuhevosen myös seuraavalle viikonlopulle.


Nuori haastaja selätti kovat nimet – suurkilpailukutsulle ”jyrkkä ehkä” iltasanomat 18:39 31.03

Seinäjoelle tuli kutsu, mutta Next Directionin valmentaja Timo Hulkkonen päättää ruunan seuraavasta kilpailusta lopullisesti ensi viikolla.


eläkettä ja touhusi hyväksikäytti seksuaalisesti 265 iskun uhrimäärä Jaguar murahti heti keskitysleirille, kolmas katsoi hallituksen miten kaunis Räikkönen tuskailee tiet eroavat Yhdysvallat yhdistää – asia poliisin

Uutiset