Pesäpallohistoriaa! Superpesiksen runkosarjavoitto ensi kertaa Joensuuhun iltalehti 22:30 17.08

Joensuun Maila juhlii seurahistoriansa ensimmäistä Superpesiksen runkosarjan voittoa. Kun Vimpelin Veto ei pystynyt Sotkamossa parempaan suoritukseen, riitti JoMalle piikkipaikkaan kahden pisteen arvoinen vierasvoitto Seinäjoelta. Jymy-Jussit nöyrtyi JoMalle lukemin 0-1 (3-5, 5-5). - Parista edellisestä tappiopelistä oli saatu oma rytmi kohdalleen. Toiselle jaksolle oli vara tehdä pieniä varotoimenpiteitäkin (Lauri Kivisen siirto jokeriosastolle ja Jonne Kemppaisen jättö kotimaisemiin), kommentoi JoMan pelinjohtajana toista kautta toimiva Petri Pennanen.


HJK nöyryytti SJK:ta jälleen tennislukemin – katso huippuhetket iltasanomat 22:30 10.08

HJK iski viisi maalia 21 minuutissa ja haki Seinäjoelta tylyn 6–0-voiton.


Päivän veto- ja vakiovihje: KuPS hakee täyden pistepotin Seinäjoelta iltalehti 11:25 31.07

Veikkausliigan mitalitaistossa edelleen mukana olevat SJK ja KuPS kohtaavat tänään illalla Seinäjoella. Kotijoukkue SJK lähtee illan kamppailuun kauden ensimmäinen kolmen Veikkausliiga-ottelun voittoputki taskussaan. Putken arvostusta kuitenkin laskee se, että vastassa ovat olleet sarjan huonoimmat joukkueet JJK, Kemi ja RoPS. Voitoista huolimatta SJK:n pelaaminen ei ole ottanut merkittäviä edistysaskelia ja viime viikon RoPS-voittokin oli onnekas.


Huippuhetket: VPS otti Pohjanmaan herruuden –SJK:n uudella valmentajalla tuskainen alku iltasanomat 18:20 17.06

VPS haki niukan vierasvoiton Seinäjoelta. Voittomaalin iski Jesper Engström.


SJK:n ahdinko jatkuu - VPS kuningas Pohjanmaan derbyssä iltalehti 17:45 17.06

Seinäjoen Jalkapallokerho joutui nöyrtymään jalkapalloliigan Pohjanmaan derbyssä, kun Vaasan Palloseura haki Seinäjoelta täyden pistepotin maalein 0-1 (0-0). SJK pelasi kolmannen ottelunsa uuden päävalmentajansa Manuel Rocan alaisuudessa. Keskiviikkoinen HIFK-ottelu oli lupauksia herättävä, mutta derbyssä ongelmat tulivat jälleen esiin. - Tässä on paljon vielä tehtävää, mutta ne ovat pieniä yksityiskohtia, Roca kommentoi luottavaisena.


Miesten muodostelmaluistelulle menestystä ja mediahuomiota kansainvälisissä kisoissa – maailman ainoa joukkue tulee Seinäjoelta yle 18:38 03.06

Seinäjokinen Riverbulls osallistui Saksassa kansainvälisiin kilpailuihin. Vaikka näissä kisoissa joukkue kisasi naisten kanssa, kiinnostus miesten muodostelmaluisteluun maailmalla lupailee hyvää jatkossa.


Uutiset