Oman ennätyksensä hypännyt Tommi Holttinen jäi katkerasti ulos finaalista – "Se oli niin lähellä" MTV 15:49 10.08

Seiväshyppääjä Tommi Holttinen hyppäsi uuden ennätyksensä 5,51 yleisurheilun Berliinin EM-kisoissa. Tulos ei kuitenkaan riittänyt finaaliin, sillä miehellä oli aiemmista korkeuksista pudotuksia.


Tommi Holttinen jäi ensimmäisenä ulos finaalista – ennätys ei riittänyt MTV 15:49 10.08

Seiväshyppääjä Tommi Holttinen hyppäsi uuden ennätyksensä 5,51 yleisurheilun Berliinin EM-kisoissa. Tulos ei kuitenkaan riittänyt finaaliin, sillä miehellä oli aiemmista korkeuksista pudotuksia.


Seiväshyppääjä Urho Kujanpää laskee finaalivaatimuksia: "Todennäköisesti 551 puhtaalla pelillä riittäisi" MTV 06:59 10.08

Seiväshyppääjät Urho Kujanpää, Tommi Holttinen ja Tomas Wecksten osallistuvat tänään puoliltapäivin karsintaan Berliinin EM-kisoissa.


Wilma Murto sairastelee EM-karsinnan aattona – "Mielentila hyvä, vointi ei kymppi" MTV 18:06 06.08

Seiväshyppääjä Wilma Murron taival yleisurheilun EM-kisoissa ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, sillä hän sairastaa poskiontelontulehdusta.


Seiväshyppääjätähti Wilma Murto sairastui – antibioottikuuri päällä päivä ennen EM-karsintaa iltasanomat 15:51 06.08

Wilma Murto sai huonoja uutisia.


Sukukalleudet todellisessa vaarassa – seiväs repi hyppääjätähden shortsit ja paidan MTV 21:59 14.07

Seiväshyppääjä Timur Morgunoville oli sattua ikävä loukkaantuminen perjantaina Timanttiliigan osakilpailussa Marokon Rabatissa.


Saga Andersson purskahti itkuun – MM-mitali jäi nappaamatta MTV 19:35 12.07

Suomen mitalitoivon, seiväshyppääjä Saga Anderssonin, 18, kisa nousi pystyyn korkeudessa 425. Hän sijoittui seiväshypyssä jaetulle seitsemännelle sijalle nuorten MM-kisoissa Tampereella.


Saga Andersson täräytti puhtaalla sarjalla MM-finaaliin: "Berliinin raja pilannut alkukauden" MTV 20:52 10.07

Seiväshyppääjä Saga Andersson selviytyi tiistaina finaaliin nuorten MM-kisoissa Tampereella. Kiekkokarsinnasta finaalipaikan lunasti Helena Leveelahti.


Wilma Murto rikkoi seiväshypyn EM-rajan: "Nyt on hyvä fiilis!" MTV 21:01 28.06

Wilma Murto ylitti EM-rajan 445 Somerolla seiväskarnevaaleissa. Kilpailun voittotulos ylittyi 20-vuotiaan seiväshyppääjän kolmannella yrittämällä.


Mitalitoivo Saga Andersson haluaa muuttaa nuorten MM-kisoissa aiemman trendin: "Olisi jo aika" MTV 08:28 27.06

Seiväshyppääjä Saga Andersson, 18, lukeutuu Suomen joukkueen mitalitoivoihin Tampereella heinäkuussa kilpailtavissa yleisurheilun nuorten MM-kisoissa. Kilpailupaikka on Anderssonille mieluinen: hän on hypännyt ennätyksensä 442 juuri Ratinassa viime kesänä.


Seiväshyppääjälupaus Wilma Murto käänsi haastavan kauden voimaksi – "Tuntuu entistä hienommalta" MTV 15:39 13.06

Seiväshyppääjä Wilma Murto odottaa tulevia kesän kisoja innolla. Selkeitä tavoitteita ei 20-vuotias urheilija itselleen ole asettanut.


Huippulupaus Wilma Murto palasi piinaavan tauon jälkeen – asetti nyt ensimmäisen tavoitteensa MTV 18:27 06.06

Huippulupaava seiväshyppääjä Wilma Murto palasi kilpakentille pitkän tauon jälkeen, kun hän oli mukana tiistaina Turussa Paavo Nurmi Gamesissa. Murto innostui muun muassa tuulettamaan kunnolla onnistumista, minkä hän sai vaikeuksien kautta.


Ruotsin yleisurheilutähti joutui tekemään karun päätöksen: Kausi ohi iltalehti 18:06 28.05

Seiväshyppääjä Michaela Meijer, 24, ei kilpaile elokuussa EM-kisoissa. Meijer on kärsinyt jalan rasitusvammasta ja oli huhtikuussa leikkauksessa. Nyt Meijer teki päätöksen jättää tämän kauden kokonaan väliin. - On mahdollista, että kilpailen tänä kesänä jossakin lyhyellä vauhdinotolla, lähinnä koska kilpaileminen on kivaa, Meijer sanoi Göteborgs-Posten-lehdelle.


Hilpeä video: Näin luovasti seiväshyppääjät kuljettavat työvälineitään Timanttiliigan kisaan MTV 21:54 08.05

Yleisurheilun Timanttiliigan kausi 2018 käynnistyi viime viikolla Qatarin Dohassa. Sesonki jatkuu tämän viikon lauantaina Shanghaissa, Kiinassa.


Seiväshypyn huippulupaus Saga Andersson kertoo hetkestä, jolloin tajusi kykynsä: ”Silloin tajusin olevani hyvä” iltalehti 18:19 30.04

Huippulupaava Saga Andersson kukisti jo SM-halleissa konkari Minna Nikkasen. Ensitapaaminen on suomalaisittain poikkeava, sillä haastateltava hymyilee lähes taukoamatta. - Joo, oon yleensä hyvällä tuulella, seiväshyppääjälahjakkuus Saga Andersson sanoo ja nauraa päälle.


huikata huolestuneille Torstaina piiskaa tuulilasista sisään moottoritiellä

Uutiset