Seiväshyppääjälupaus Wilma Murto käänsi haastavan kauden voimaksi – "Tuntuu entistä hienommalta" MTV 15:39 13.06

Seiväshyppääjä Wilma Murto odottaa tulevia kesän kisoja innolla. Selkeitä tavoitteita ei 20-vuotias urheilija itselleen ole asettanut.


Huippulupaus Wilma Murto palasi piinaavan tauon jälkeen – asetti nyt ensimmäisen tavoitteensa MTV 18:27 06.06

Huippulupaava seiväshyppääjä Wilma Murto palasi kilpakentille pitkän tauon jälkeen, kun hän oli mukana tiistaina Turussa Paavo Nurmi Gamesissa. Murto innostui muun muassa tuulettamaan kunnolla onnistumista, minkä hän sai vaikeuksien kautta.


Ruotsin yleisurheilutähti joutui tekemään karun päätöksen: Kausi ohi iltalehti 18:06 28.05

Seiväshyppääjä Michaela Meijer, 24, ei kilpaile elokuussa EM-kisoissa. Meijer on kärsinyt jalan rasitusvammasta ja oli huhtikuussa leikkauksessa. Nyt Meijer teki päätöksen jättää tämän kauden kokonaan väliin. - On mahdollista, että kilpailen tänä kesänä jossakin lyhyellä vauhdinotolla, lähinnä koska kilpaileminen on kivaa, Meijer sanoi Göteborgs-Posten-lehdelle.


Hilpeä video: Näin luovasti seiväshyppääjät kuljettavat työvälineitään Timanttiliigan kisaan MTV 21:54 08.05

Yleisurheilun Timanttiliigan kausi 2018 käynnistyi viime viikolla Qatarin Dohassa. Sesonki jatkuu tämän viikon lauantaina Shanghaissa, Kiinassa.


Seiväshypyn huippulupaus Saga Andersson kertoo hetkestä, jolloin tajusi kykynsä: ”Silloin tajusin olevani hyvä” iltalehti 18:19 30.04

Huippulupaava Saga Andersson kukisti jo SM-halleissa konkari Minna Nikkasen. Ensitapaaminen on suomalaisittain poikkeava, sillä haastateltava hymyilee lähes taukoamatta. - Joo, oon yleensä hyvällä tuulella, seiväshyppääjälahjakkuus Saga Andersson sanoo ja nauraa päälle.


ja kasvoi joukkuekaveri pidätettiin – kesken Portugali-ottelun maksoivat yksityiskoneen ohjaa pitämän tukisäätiönsä positiivista tulosta – hyökkääjä

Uutiset