Seiväshyppääjälupaus Wilma Murto käänsi haastavan kauden voimaksi – "Tuntuu entistä hienommalta" MTV 15:39 13.06

Seiväshyppääjä Wilma Murto odottaa tulevia kesän kisoja innolla. Selkeitä tavoitteita ei 20-vuotias urheilija itselleen ole asettanut.


Tutkimus: Pitkään kotihoidossa olleet lapset pärjäävät neuvolatesteissä huonommin MTV 10:18 30.05

Ulkopuolinen varhaiskasvatus on tutkimuksen mukaan pelkkää kotihoitoa parempi vaihtoehto pienen lapsen kehityksen kannalta. Kotihoidolla ei kuitenkaan ole selkeitä vaikutuksia lasten myöhempiin kouluarvosanoihin tai toisen asteen koulutusvalintoihin.


Päivän ravivihje: Toto65, Vermo 23.5. iltalehti 06:44 23.05

Vermon Toto65-kierros vaikuttaa sopivan haasteelliselta, mutta ainoa suomenhevoskohde tuntuu melkoiselta lotolta vailla selkeitä suosikkeja. Toto65-1: Avauskohde selvitetään kahdella ruksilla. Ranch Kelly oli viimeksi Lahdessa varsin mainio tullen päätöskierroksen 11,2-kyytiä. Samassa lähdössä BWT Burnin Alive oli lievä pettymys, mutta toissastartissaan se voitti 30 000 euroa Arvid Åvallin TammaDerbyssä. Toto65-2: Moves Like Jagger on tehnyt komean paluun radoille pitkän taukonsa jälkeen. Haastajia ovat nopea Star It sekä viimeksi johtavan rinnalla taivaltanut Mr Dave.


Verstappen Espanjan kisasta: "Voi olla kauden määrittävä hetki" MTV 14:29 05.05

Red Bull -kuljettaja Max Verstappen oddottaa viikon kuluttua ajettavan Espanjan F1-osakilpailun antavan selkeitä suuntaviivoja tallien loppukaudedn voimasuhteisiin.


? Taylor Hall pielessä seisoi vuosia pystin arvoisen kauden sote-valiokunnan jatkavan

Uutiset