Länsiväylällä tapahtunut ketjukolari ruuhkautti liikennettä Matinkylän risteyksessä iltalehti 17:02 16.01

Hieman kello puoli viiden jälkeen iltapäivällä Länsiväylällä tapahtui neljän auton ketjukolari, joka haittasi liikennettä Kirkkonummen suuntaan. Ketjukolarin toimistorakennuksensa ikkunasta havainnut Iltalehden lukija kertoo neljän auton kolaroineen Länsiväylän ohituskaistalla. - Hyvin pitkälle näkyy, että ruuhkaa on jonkin verran, Iltalehden lukija raportoi tapahtumapaikan läheisyydestä.


Nyrkkeilijä Räsänen sairaalassa – sydämen rytmihäiriöt alkoivat iltasaunan jälkeen MTV 16:54 16.01

Ammattinyrkkeilijä Niklas Räsänen joutui tiistaina sairaalahoitoon sydämen rytmihäiriöiden seurauksena.


Nyrkkeilijä Räsänen joutui sairaalaan – sydämen rytmihäiriöt alkoivat iltasaunan jälkeen MTV 16:54 16.01

Ammattinyrkkeilijä Niklas Räsänen joutui tiistaina sairaalahoitoon sydämen rytmihäiriöiden seurauksena.


Mertaranta: JYP joutuu Tshekissä hornankattilaan - "Tulee isosti ja lujaa päälle" MTV 16:45 16.01

CHL:n finalistit ratkotaan tiistaina, kun JYP kohtaa vieraskaukalossa tshekkiläisen Ocelari Trinericin. C Moren selostaja Antero Mertaranta povaa ottelusta kuumaa kamppailua.


Kommentti: Pääministeri Sipilä pelaa riskillä – kannattiko oma jatko kytkeä Vanhasen menestykseen? MTV 16:40 16.01

Kannattaako laittaa arvovaltansa peliin, jos sitä ei ole? Näin kysyi aamulla Huomenta Suomessa entinen Helsingin Sanomien kokenut politiikan toimittaja Unto Hämäläinen viittaamalla Johannes Virolaisen vanhaan lausahdukseen.


Peter Madsenille vaaditaan elinkautista toimittaja Kim Wallin tappamisesta sukellusveneessä – seksuaalirikos tehty "erityisen vaarallisella tavalla" MTV 16:37 16.01

Keksijä Peter Madsen sai syytteen toimittaja Kim Wallin murhasta, ruumiin silpomisesta ja hävittämisestä. Tapaukseen liittyy myös seksuaalirikoksia.


Trumpin terveystarkastuksen tuloksista kerrotaan lisää – ISTV:n suora lähetys tiedotustilaisuudesta kello 22:30 iltasanomat 16:31 16.01

Valkoisen talon mukaan presidentti on erinomaisessa kunnossa. Lääkärin näkemys kuullaan tiedotustilaisuudessa.


Trumpin lääkäri kertoo terveystarkastuksen tuloksista – ISTV:n suora lähetys kello 18 iltasanomat 16:31 16.01

Valkoisen talon mukaan presidentti on erinomaisessa kunnossa. Lääkärin näkemys kuullaan tiedotustilaisuudessa.


Napakymppi vaihtaa esityspäivää ja jatkuu uusin jaksoin - neiti X:nä Napakymppi-vauva, jonka vanhemmat löysivät toisensa ohjelmassa iltalehti 16:23 16.01

Napakymppiläiset etsivät matkaseuralaista jatkossa Nelosella sunnuntai-iltaisin. Treffiohjelma Napakympin kevään ensimmäisessä jaksossa luvassa on hulvatonta menoa, kun Neiti X:n paikalle istahtaa ihkaoikea Napakymppi-vauva, 25-vuotias reinkarnaatiotutkija Henniina Tampereelta. Hänellä on erityisen lämmin suhde Napakymppi-ohjelmaan, sillä hänen vanhempansa löysivät toisensa aikanaan ohjelman kuvauksista, kun Henniinan isä oli Herra X:nä. Tämän viikon jaksossa Herra A on Alex, 25, koneenasentaja Tampereelta. Hän paljastaa haaveekseen sen, että hän haluaisi syrjäyttää ohjelman juontajan Janne Katajan ja siirtyvä tämän hommiin.


Ruotsi lähettää 17-vuotiaan suurlupauksen olympialaisiin uusisuomi 16:04 16.01

Ruotsin jääkiekkoliitto tiedotti tiistaina pelaajavalinnoista Etelä-Korean Pyeongchangiin matkaavaan olympiajoukkueeseen. Ruotsilla on yli 80 pelaajaa NHL:ssä. Jos NHL olisi päästänyt pelaajansa kisoihin, olisi Ruotsi saanut jalkeille todella kovan ryhmän.


Laura Huhtasaaren väitetään plagioineen graduaan varten tekstiä muista opinnäytetöistä - Huhtasaari tyrmää syytökset: ”Ei mitään pohjaa” iltalehti 16:03 16.01

- Rikoksesta syyttäminen on vakava asia, Huhtasaari kommentoi asiaa Uuden Suomen blogissaan. Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari kiistää väitteet, joiden mukaan hän olisi kopioinut pro gradu -työtään varten tekstiä saman alan aikaisemmin julkaistuista opinnäytetöistä. - Puhuin tänään puhelimessa henkilön kanssa, joka on ohjannut useita pro gradu -tutkielmia. Hän sanoi minulle, että plagiointisyytteellä ei ole mitään pohjaa. Rikoksesta syyttäminen sen sijaan on vakava asia, Huhtasaari kirjoitti .


Henkilöpakkaus, vaaviloota... äitiyspakkaukselle ehdotettiin lähes 30 000 uutta nimeä – muutosta ei tule iltasanomat 15:55 16.01

Äitiyspakkauksen nimi säilyy ennallaan.


Vankilapsykologi: Seksuaalirikollinen saa apua usein vasta syyllistyttyään törkeään rikokseen MTV 15:50 16.01

Seksuaalirikoksista tuomituista 5–10 prosenttia tekee tutkimusten mukaan myöhemmin uuden rikoksen. Riskiin voidaan vaikuttaa kuntoutuksella, mutta kaikki seksuaalirikoksiin taipuvaiset eivät saa apua vaikka haluaisivat, sanoo Riihimäen vankilan psykologi Mikko Ylipekka. Syynä on se, että kuntoutusohjelmat tavoittavat lähinnä ne, jotka on tuomittu vankilaan.


Syyttäjä vaatii Peter Madsenille elinkautista Kim Wallin murhasta: ”Vaaraksi muille ihmisille” iltalehti 15:49 16.01

Rikoksen tekopaikka Nautilus-sukellusvene tuhotaan. Syyttäjä Jakob Buch-Jepsen piti tiistaina iltapäivällä tiedotustilaisuuden Kööpenhaminan poliisitalolla ruotsalaisen toimittajan Kim Wallin, 30, murhasta. Buch-Jepsen vaati Peter Madsenille, 46, elinkautista vankeustuomiota. Hän totesi myös, että Madsen on vaaraksi muille ihmisille, mikäli pääsee vapaaksi. Tämä selvisi Madsenin mielentilatutkimuksessa.


MTV:n vaalitentissä tänään Huhtasaari: Viekö Väyrynen kannattajat? Suora lähetys kello 20 MTV 15:39 16.01

MTV Uutisten vaalitentissä ovat tänään tiistaina vuorossa Perussuomalaisten Laura Huhtasaari ja Rkp:n Nils Torvalds. Siinä missä Torvalds nauttii äänestäjien keskuudessa vain marginaalista gallupkannatusta, Huhtasaari saattaa kamppailla vaalien ensimmäisen kierroksen kakkospaikasta.


Kauden 2018 F1-kuskit ovat selvillä! Williamsilla nuori kaksikko, Räikkönen yksinään lähes yhtä vanha iltalehti 15:37 16.01

F1-kauden 2018 kaikki tallipaikat on nyt täytetty. Viimeisenä avoimena ollut Williamsin toisen kisakuskin paikka meni odotetusti venäläiselle Sergei Sirotkinille. Williams vahvisti asian tiistaina. Toisena ehdokkaana oli pitkään Robert Kubica, joka ajoi F1-sarjassa vuosina 2006-2010, muta joutui alkuvuodesta 2011 rallionnettomuuteen, joka aiheutti hänelle vakavia vammoja.


Rantasauna ilmiliekeissä Helsingissä - läheinen hotelli evakuoitu savun vuoksi iltalehti 15:28 16.01

Helsingissä Ramsinrannassa palaa rantasauna. Helsingin pelastuslaitos sai hieman kello kahden jälkeen iltapäivällä tiistaina hälytyksen Furuborginkadulla Ramsinrannassa palavasta rantasaunasta. Kello kolmen jälkeen rantasauna oli täyden palon vaiheessa ja Helsingin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Kimmo Tuominen arvioi, että koko 50-neliöinen saunarakennus tullaan menettämään.


Suomalainen huippunyrkkeilijä joutui sairaalaan sydänvaivojen takia: Julkaisi kuvan vuoteelta iltalehti 15:28 16.01

Suomalainen ammattinyrkkeilijä Niklas Räsänen julkaisi kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo kärsivänsä sydämen rytmihäiriöistä. Räsänen on kuvassa sairaalavuoteella. Kuvaan on lyhyessä ajassa tullut useita tsemppi- ja paranemistoivotuksia nyrkkeilijän seuraajilta. Räsänen, 31, otteli viimeisimmän ammattilaisottelunsa Olavinlinnassa elokuun lopussa. Tuolloinen kohtaaminen ranskalaisen Patrick Mendyn kanssa päättyi ratkaisemattomaan.


Ferrari teki muutoksia – tärkeä mies vaihtuu Kimi Räikkösen vierellä iltasanomat 15:10 16.01

Kimi Räikkösen uusi kisainsinööri on valittu.


Puoliso kuoli hapenpuutteeseen perheriidan seurauksena –? hovi alensi miehen tuomiota iltasanomat 15:02 16.01

Helsingin hovioikeus tuomitsi maanantaina 34-vuotiaan puolisoaan kuristaneen miehen pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta vuoden ja neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen.


Uutiset