Seppo Räty naureskelee puheille heikentyneestä terveydestään – ”Penkistä lähtee vielä yli 200 kiloa” iltasanomat 05:57 22.06

Keihäänheittolegenda Seppo Räty lyttää puheet huonontuneesta terveydentilastaan.


Pandatalolle takaisku - Ähtäri saattaa valittaa: "Meillä on uudet perusteet" iltalehti 19:39 20.06

Ähtärin kaupunki ratkaisee heinäkuun alussa, miten se etenee Ähtärin eläinpuiston pandatalon rakentamisessa. Vaasan hallinto-oikeus antoi tiistaina päätöksen, jonka mukaan Ähtärin kaupunginvaltuuston tekemä tammikuinen takauspäätös rakentamiseen on lainvastainen. - Tänään tiistaina asiaa ei ole ehditty pohtimaan tarkemmin, mutta virkamiesten kanssa on keskenämme keskusteltu, että asia tulee kaupunginhallituksen päätettäväksi 3. heinäkuuta, sanoo Ähtärin hallintojohtaja Seppo Karjala.


Aarnion valitus hoviin ruotii rankasti KRP:tä: Moitteita "pantatuista" tiedoista ja perättömästä lausunnosta iltalehti 05:56 20.06

Jari Aarnion valituskirjelmässä väitetään KRP:n päällikön esittäneen käräjäoikeudelle paikkansapitämättömiä tietoja. Helsingin hovioikeudelle osoitetun liki 200-sivuisen valituskirjeen keskeisin kärki kohdistuu syyttäjien johtamaan esitutkintaan ja keskusrikospoliisin toimintaan, minkä Jari Aarnio katsoo olleen täysin yksipuolista ja osin suoranaisesti lain vastaista. Aarnio toteaa nykyisen poliisiylijohtajan Seppo Kolehmaisenkin myöntäneen KRP:n ja Helsingin huumepoliisin ongelmalliset välit, joten hänen mukaansa tutkintaa ei ensinkään olisi pitänyt antaa KRP:lle.


Suomalainen olympianostaja lyttää huutelut Seppo Rädyn punttituloksesta: "Lyököön videolinkin kylkeen" iltalehti 16:58 19.06

Suomea viime kesän olympialaisissa edustanut painonnostaja Milko Tokola ei usko puheita Seppo Rädyn punttisalituloksista. Muistatko? Seppo Räty esiintyi Lidlin mainoksessa vuonna 2015. Keihäänheittäjä Oona Sormunen oli Iltalehden haastattelussa huolissaan valmentajansa terveydestä, kun hän kertoi Rädyn tekevän selkävaivoista huolimatta maastavetoa 300 kilolla.


Kommentti: Haaviston on pakko pelata kovaa iltasanomat 10:51 19.06

Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto joutuu luopumaan herrasmiehen otteista, jos haluaa menestyä nyt, kirjoittaa Ilta-Sanomien erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Seppo Räty jyrähtää kuumasta puheenaiheesta: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi” iltasanomat 08:43 19.06

Seppo Räty ei yllättynyt saksalaisheittäjien hirmuvireestä.


Pahin kilpakumppani naukkaili salaa Seppo Rädyn pullosta kesken MM-taistelun – ”Olin jo henkisesti niskan päällä” iltasanomat 06:01 19.06

Loppukesällä tulee kuluneeksi 30 vuotta Seppo Rädyn keihäskullasta. Tämä tarina kertoo uutta finaalista.


Seppo Räty kertoo MM-kultaa edeltäneestä automatkasta Aulis-isänsä kanssa – pitkän hiljaisuuden päätti naseva kuitti iltasanomat 06:01 19.06

Loppukesällä tulee kuluneeksi 30 vuotta Seppo Rädyn keihäskullasta. Tämä tarina kertoo uutta finaalista.


Seppo Rädyn terveydentila huolestuttaa: "Se paskoo ittensä" iltalehti 15:06 18.06

Keihäslegenda tekee maastavetoa 300 kilon painoilla selkävaivaisena. Oona Sormunen on huolissaan valmentajansa Seppo Rädyn terveydestä. - Se paskoo ittensä, kun se repii niin kovilla painoilla, Sormunen sanoo.


Kommentti: Ei kai se ollut enne – Touko Aallon kausi vihreissä alkoi farssilla iltasanomat 20:12 17.06

Oliko vaalifarssi huono enne Touko Aallon puheenjohtajuudelle? Aallon taidoista otetaan joka tapauksessa enemmän mittaa kuin kenelläkään vihreiden puheenjohtajalla ennen, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Seppo Rädyn viha uhkaa keihässuojattia - ei uskalla vastata puhelimeen: "Meni ihan perseelleen" iltalehti 19:15 17.06

Keihäslegendan suojatti Oona Sormunen ei tehnyt niin kuin sovittiin. Seppo Räty on nyt hyvin, hyvin vihainen. - En uskalla vastata sen puheluun. Se tulee linjoja pitkin. Mutta olen ansainnut ne huudot, kertoi Rädyn suojatti Oona Sormunen.


Rooli mestaritonttuna teki ujosta Seppo Pääkkösestä näyttelijän hs 13:45 15.06


Marko Lempisen kolumni: Seppo Räty vaikutti myyttiseltä äijältä – lähietäisyydeltä paljastunut totuus mullisti kaiken iltasanomat 06:25 15.06

Marko Lempinen kirjoittaa tällä viikolla siitä, millainen mies Seppo Räty oikeasti on.


Kommentti: Halla-aho saattoi saada jo ensimmäisenä päivänään mahtavan vastustajan iltasanomat 20:54 11.06

Presidentti Sauli Niinistö huolestui Jussi Halla-ahon pelistä. Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja saattoi jo ensimmäisenä päivänään saada mahtavan vastustajan, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Tunnelma PS:n puoluekokouksessa tiivistyy - "Halla-aho, koska puolue kaipaa uudistusta" iltalehti 09:52 10.06

Muutamat puoluekokoukseen saapuneet kertoivat, ketä aikovat äänestää ja miksi. Vaimoineen paikalle tullut Seppo Leskinen on kulttuuri- ja urheiluministeriksi hiljattain nousseen Sampo Terhon takana. - Aion äänestää Terhoa. Syynä on jatkuvuus ja se, että hän on ollut tämän hallituksen takuumies, Leskinen sanoo.


Antti Ruuskasen valmentaja kommentoi isoa arvoitusta –”Ehkä tehdään Seppo Rädyn temppu” iltasanomat 13:29 09.06

Keihäänheittäjä Antti Ruuskasen kausi on alkamassa aikaisintaan kuukauden päästä.


Professori kiistää poliisien FB-ryhmän kuuluvan yksityisyyden suojaan iltalehti 18:26 07.06

Professori Seppo Koskisen mukaan poliisihallitus olisi voinut puuttua ongelmiin tiukemmin Poliisihallitus olisi voinut puuttua tiukemmin poliisien Facebook-ryhmän kirjoitteluun, arvioi työoikeuden professori Seppo Koskinen STT:lle. Koskisen mukaan nykyisten ja entisten poliisien suljettu ryhmä on perustettu tosiasiallisesti työperusteisesti eikä kuulu yksityisyydensuojan piiriin. STT kertoi tänään, että Helsingin poliisi yritti varoittaa Poliisihallitusta ainakin kahteen otteeseen siitä, että poliisien suljetusta Facebook-ryhmästä voi muodostua poliisille "seuraava Aarnio-keissi". Rikoksista tuomittu Helsingin huumepoliisin ex-päällikkö on aiheuttanut lommon Helsingin huumepoliisin ja koko laitoksen uskottavuuteen, mihin vertauksessa viitataan.


Poliisiylijohtaja Kolehmainen: Poliisilla ei velvoitetta valvoa poliisien mahdollisia lieviä vapaa-ajan rikoksia iltasanomat 20:45 04.06

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan poliisin ylin johto ei ole kokenut velvoitteekseen seurata poliisien vapaa-ajan kirjoittelua.


Poliisiylijohtaja: Poliisilla ei velvoitetta valvoa poliisien lieviä vapaa-ajan rikoksia yle 20:09 04.06

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan yksittäisten virkamiesten osalta vaikuttaa siltä, että toiminta ei ole ollut hyväksyttävää eikä poliisin virkaan kuuluvia velvoitteita ole ymmärretty.


Uutiset