<


"Seppo, olet tullut takaisin!" – Salkkarit-hahmoja odottaa yllätysten sarja mtv 20:00 13.09

Salkkareiden juonipaljastusvideossa kurkataan sarjan ensi viikkoon. 


Seppo Räty suomalaisheittäjistä: perustaso ei riitä MM-areenalla – "Nykyajan välineillä pitäisi pystyä pommittamaan heiton kuin heiton 87 metrin pintaan" yle 18:36 12.09

Keihäslegenda uskoo, että Suomella on pieni mahdollisuus MM-mitaliin, mutta se vaatisi huippuonnistumista.


Tanskassa tuomittu syyttömiä vankeuteen väärien teletunnistetietojen takia – Poliisiylijohtaja: "Suomessa on käytössä eri järjestelmä" yle 17:31 12.09

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan Suomessa on tehty virallinen selvitys Tanskassa esiin tulleiden ongelmien vuoksi.


Kommentti: Virossa hermostuttiin Haaviston Venäjä-puheista – naapurilla peiliin katsomisen paikka iltasanomat 15:19 12.09

Virolaispoliitikot tuomitsivat ulkoministeri Haaviston Venäjä-kommentin, mutta maan nykyhallituksen tapa auttaa Ukrainaa on kummallinen, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Trump haluaa vahvoja miehiä – ja äkkiä eroon heistä iltasanomat 11:13 11.09

Yhdysvaltain presidentin henkilöstöpolitiikkaan vaikuttaa oikkujen lisäksi pelko tulevista vaaleista, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Montako MM-kultaa jääkiekkoilija Hilary Knight on voittanut? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä! iltalehti 06:00 11.09

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Keiden kuljettajien kartanlukijana Seppo Harjanne voitti rallin maailmanmestaruuden? 2) Montako MM-kultaa jääkiekkoilija Hilary Knight on voittanut?


Kommentti: Boris, kumouksellinen – Johnson tekee selvää omistaan iltasanomat 11:48 10.09

Britannian brexit-sotku osoittaa millaista tuhoa kansankosiskelu tekee, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Bisquitin muistokirjoitus Jukka Virtaselle: Mies joka antoi kasvot syövälle ja juovalle iltasanomat 15:20 09.09

Seppo ”Bisquit” Ahti lupasi vuosia sitten ystävälleen Jukka Virtaselle, että kirjoittaa hänestä nekrologin – yllä olevalla otsikolla.


Tangokuningatar Kaija Pohjola menetti aviomiehensä yli 30 vuoden jälkeen – uusi rakkaus löytyi ystävän avustuksella: ”Leskien kohtaaminen” iltasanomat 18:30 08.09

Tangokuningatar Kaija Pohjola menetti Seppo-puolisonsa vuonna 2007. Uusi rakkaus löytyi ystävän avustuksella ja ripauksella sattumaa kuusi vuotta myöhemmin.


Kommentti: Keskusta on kadoksissa – ja Kulmuni tai Kaikkonen kohta liemessä iltasanomat 06:35 07.09

Keskusta hukkasi itsensä, löytääkö enää ollenkaan?, kysyy erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Perussuomalaiset vie kohta siemenperunatkin auringonlaskun keskustalta iltasanomat 10:39 05.09

Keskusta valmistautuu puheenjohtajanvaihdokseen kaikkien aikojen kanntusalhossa, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Lääkkeet Brexit-tautiin iltasanomat 14:45 04.09

Brexit-umpikuja ei sittenkään ole aivan ainutlaatuinen hetki Britannian historiassa, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Kommentti: Boris Johnson hakee jo syntipukkia iltasanomat 10:49 03.09

Britannian arvaamaton pääministeri saattaa viritellä omaa selkäänpuukotusteoriaansa, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.


Katson maalaismaisemaa -hitin Petri Petterson: Jukka Virtanen oli ”nero sanaseppo” iltalehti 11:33 01.09

Jukka Virtanen sanoitti urallaan useita hittikappaleita ja yksi niistä oli vuoden 1971 Katson maalaismaisemaa. Veljessarjan ja Petri \& Pettersson Brass -yhtyeen Petri Pettersson, 66, muistaa yhtyeen superhitin Katson maalaismaisemaa -sanoituksen kolahtaneen heti. Jukka Virtanen sanoitti 1971 Elton Johnin maailmanmenestyksen Country Comfort suomeksi. - Jukka lähetti koelaulumme jälkeen joskus elokuussa 1971 tekstin meille ja sitä bändillämme treenattiin vanhalla kansakoululla pari kuukautta. Lokakuussa sitten se levytettiin. Jukka tavoitti sen maaseudun ikävän kaupunkilaistumisessa hyvin, se on suomalainen sielunmaisema, -70-luvulla jo naulattiin lautoja oviin maalla ja muutettiin kaupunkeihin, Petri muistaa.


Porvoon ampumiset pysäyttivät työtoverin – konstaapeli Seppo Ijäs on kohdannut aseen ja veitsen: "Jos osoitetaan aseella, niin se riipaisee" yle 16:31 31.08

Helsingin ja Itä-Uudenmaan poliisilaitoksilla työskentelevien poliisien mukaan väkivallan uhasta ei työpaikalla enää jossitella.


Poliisiylijohtaja huolissaan: ”Väkivalta poliisia kohtaan on kaksinkertaistunut tällä vuosituhannella” iltasanomat 18:26 25.08

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kertoo, että poliisia kohti oli ammuttu ennen viime yötä ja Porvoon ampumisia tänä vuonna kaksi kertaa ja uhattu aseella yhdeksän kertaa.


Katso hillitön video! Kolmoisvoitosta innostunut Tommi Mäkinen lähetti Saksasta terveiset Seppo Rädylle: "Tuli tuossa mieleen" yle 16:39 25.08

Toyotan viikonloppu Saksan MM-rallissa oli täydellinen.


KRP: Porvoon poliisiampumisista epäillyt saatu kiinni Tampereen seudulla – ampuivat poliisia kohti ja ajoivat poliiseja päin yle 16:34 25.08

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kertoi Ylen pääuutislähetyksessä, ettei ole tiedossa, että kukaan olisi loukkaantunut takaa-ajossa.


10 astetta ja 9, unelmasta tuli hengen­vaarallisesti jalkapalloeliittiin – suurten vähän sellainen

Hot topics