Seura: Dome Karukoski kertoo Tolkien-elokuvan tekemisestä: "Elämäni fyysisesti raskain kokemus" mtv 17:03 14.09

Ohjaaja Dome Karukoski kertoo Seura-lehden haastattelussa kirjailija J.R.R. Tolkienista kertovan elämänkertaelokuvan tekemisestä.


Hallitus aikoo myydä kansalaisten terveystietoja – tuleeko ”hakkeroimaton” it-järjestelmä? Kansanedustaja vastaa tietosuojahuoliin uusisuomi 09:20 24.08

Suomen hallitus suunnittelee kansalaisten terveystietojen myymistä tutkimus- ja tuotekehitystarkoituksiin. Seura-lehden haastattelema kansanedustaja ja sote-valiokunnan jäsen Martti Talja kertoi järjestelmän suunnittelusta: ”Tuleva tietoympäristö on sellainen, ettei hakkerointi ole enää mahdollista.”


Seura: Jenni Haukio aloitti uuden harrastuksen – kesäyöt Kultarannassa tarjoavat täydelliset puitteet iltasanomat 21:18 29.07

Rouva Jenni Haukio kertoo Seura-lehden kolumnissaan, että hänen uutena innostuksen kohteenaan on lepakkojen elämän seuraaminen.


Seura: Korkeasti koulutetun nuoren naisen sikamainen käytös järkytti Kaari Utriota – ”Hän oli huonosti kasvatettu” iltasanomat 13:31 19.07

Kirjailija Kaari Utrio äimistelee Seura-lehden kolumnissaan ihmisten roskaamista.


Seura: Sara Forsbergin raju influenssa Aasiassa - kuume vei sänkypotilaaksi: ”Se oli hirveää” iltalehti 13:33 17.05

Pallon ympäri -ohjelman kuvauksissa Sara Forsberg koki takaiskun sairastumisen muodossa. Pallon ympäri -ohjelmassa nähtävä Sara Forsberg, 23, koki ohjelman kuvauksissa ikävän takaiskun, kun hän sairastui rajuun influenssaan Aasiassa reissatessaan. Forsberg kertoo sairastumisen pysäyttäneen ja vieneen vuodepotilaaksi. - Tällä reissulla sairastuin Aasiassa influenssaan. Se oli hirveää. Kuume nousi, ja kurkussani oli ihan kamala tunne. Oli vaikea alkaa sairastella, koska kuvausaikataulu oli tiukka. En päässyt edes sängystä ylös, keho vain pisti vastaan, Forsberg kuvailee tuoreen Seura-lehden haastattelussa.


Brother Christmas liikuttui tiedotustilaisuudessa ääni väristen: ”Ajatelkaapa itseänne?” iltalehti 12:34 12.04

Kohun keskellä oleva Brother Christmas liikuttui torstaina järjestämässään tiedotustilaisuudessa. Katso videolta Brother Christmasin liikuttuminen. Brother Christmasina tunnetun Ari Koposen ääni särkyi, kun hän kertoi tuntemuksistaan muun muassa Helsingin Sanomien ja Seura-lehden uutisoinnista.


jäähyilyyn löydy pysäyttäjää – Lukkoa – Mäntyniemessä – pelastuslaitos nappasi Vaasasta Ratisen liigauran avausosumat

Uutiset