Mihin kuninkaallispariskunta lähtee häämatkalle? - Norjan vuonot tai Afrikan eksotiikka iltalehti 15:20 20.05

Brittihovi ei ole vielä vahvistanut sitä, mihin tuore aviopari aikoo matkustaa. Sussexin herttua ja herttuatar viettivät eilen lauantaina (19.5.) ikimuistoisen päivän, kun pariskunta sanoi viimein toisilleen tahdon.Tuoreella avioparilla on seuraavaksi vuorossa häämatka. Mirror-lehti on listannut eri vaihtoehtoja mahdollisista matkakohteista. Pariskunta ei ole lähdössä heti matkalle, sillä Prinssi Charles viettää pian 70-vuotis syntymäpäiviään. Lisäksi pariskunnan tulee opetella elämänmuutokseen Sussexin herttuana ja herttuattarena. Vaikka vaihtoehtoina on lukemattomia romanttisia matkakohteita, nousi muutama matkakohde ylitse muiden. 1. Namibia, Afrikka


"En ikinä uskonut": Elsa on yksi kevään kahdeksan laudaturin ylioppilaista – kesä kuluu hautausmaalla MTV 11:58 18.05

Mustasaarelainen Elsa Österåker ylsi ylioppilaskirjoituksessa kivenkovaan suoritukseen. Kahdeksan laudaturin ylioppilas aikoo seuraavaksi lukea biologiaa.


Kansainvälinen jääkiekkoliitto pilaili Leijonien sokkitappiolla: Seuraavaksi kuokkaan Italialta? iltalehti 11:51 18.05

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tekee jälleen pilaa kaikista MM-kisamaista. IIHF:n vitsiniekat julkaisivat perinteisen jälleen torstain puolivälieräotteluiden jälkeen. Viime listauksessa kakkosena ollut Suomi putosi Sveitsi-tappion ja turnauksen päättymisen myötä viidenneksi.


Bachelorette Jenny antaa pakit ruikuttaville miehille: ”En aio ohjelmassa lohdutella Pekkaa vaan minä olen suhteen neiti” iltalehti 18:33 17.05

Jenny etsii miehekästä nallekarhua, joka tarvittaessa kantaa häntä. Bachelor Suomi -sarjassa ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2016 ihastuttanut Jenny Helenius etsii seuraavaksi rakkautta ohjelman päätähtenä. Hänestä nimittäin tulee Suomen ensimmäinen Bachelorette! Toimistopäällikkönä työskentelevä helsinkiläinen Jenny, 34, etsii rinnalleen huumorintajuista ja miehekästä, sanavalmista miestä.


Koiviston pitkä tie kansainvälisen tason huippupuolustajaksi ? "Ei tätä silloin uskonut, kun pelasin C-nuorissa Vaasassa kakkosdivaria" jatkoaika.com 14:59 16.05

Leijonapuolustaja Miika Koivisto on pelannut jämäkästi joukkueen takalinjoilla vuoden 2018 MM-kisojen alkusarjassa. Seuraavaksi 27-vuotias pelimies valmistautuu uransa ensimmäiseen kansainväliseen pudotuspelikamppailuun, jossa Suomi kohtaa Sveitsin.


Josi odottaa puolivälieriä ja Tolvasta: "Hänen laukauksensa on loistava" jatkoaika.com 07:00 16.05

Roman Josin Kööpenhaminan-reissusta ei tullut hukkareissua. Seuraavaksi edessä on pitkän kirouksen murtaminen Suomea vastaan.


Brittien Talentissa kilpaileva suomalainen taikuri-jonglööri kertoo seuraavaksi nähtävästä tempustaan Iltalehdelle: ”Olen ainoa maailmassa, joka esittää kyseistä rutiinia” iltalehti 18:00 15.05

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen kertoo Iltalehdelle, miten kaikki alkoi. Taikuri-jonglööri Janne Mustonen hallitsee varsin harvinaisen kyvyn - hän osaa jonglöörata mitä kummallisimmilla tavaroilla. Taikurinakin tunnettu Mustonen kilpailee Britain's Got Talent -ohjelmassa. Jo ensimmäisessä karsinnassa hän sai kaikilta tuomareilta vihreää valoa ja sai siten jatkaa kisassa. Mustonen haki ohjelmaan viime lokakuussa videolla. Hän koosti videon taidoistaan ja toivoi parasta. Seurasi kutsu koe-esiintymiseen.


Nyt se varmistui: Venäjä ja Ruotsi lohkonsa kärjet - näin Suomen vastustaja selviää iltalehti 19:28 14.05

Ruotsi ja Venäjä jahtaavat Kööpenhaminan lohkon voittoa. Ruotsi ja Venäjä ovat nyt varmasti lohkonsa kaksi kärkimaata. Asia sai sinettinsä, kun punapaitainen Venäjä löi Slovakian viileästi 4-0. Tarvittavat maalit syntyivät jo ensimmäisessä erässä. Ensin Maksim Mamin kieputteli (1-0) ja seuraavaksi Nikita Gusev tykitti tulisesti vastakiekkoon (2-0). Maksim Shalunov ja Ilja Mihejev puttailivat lopussa lisäosumat tyhjiin.


MT: Naisten suosikki Petteri Orpo on suosituin pääministeriehdokas – kansa ei usko hallituksen kaatumiseen uusisuomi 11:04 14.05

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on tällä hetkellä suomalaisten suosikki seuraavaksi pääministeriksi, kertoo Maaseudun Tulevaisuus.


MT: Orpo suosituin seuraavaksi pääministeriksi – moni ei osaa vielä nimetä suosikkiaan iltasanomat 07:43 14.05

Suomalaisten suosikki seuraavan hallituksen pääministeriksi on valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.), ilmenee Maaseudun Tulevaisuuden teettämästä kyselystä.


Kommentti: Harva uskaltaa todella erottua futispiireissä – tarina tarjoaa opetuksen iltasanomat 11:57 13.05

David Wagner olisi mainio vaihtoehto Arsenalin seuraavaksi manageriksi, kirjoittaa Eero Laurila.


Harva uskaltaa todella erottua futispiireissä – tarina tarjoaa opetuksen iltasanomat 11:57 13.05

David Wagner olisi mainio vaihtoehto Arsenalin seuraavaksi manageriksi, kirjoittaa Eero Laurila.


Mitä tapahtuu seuraavaksi Lähi-idässä? "Jos tilanne johtaa konfliktiin, siitä saattaa tulla USA:n voimanäyte tai suuri sotku" MTV 15:38 09.05

Suomalaisasiantuntijan mukaan Yhdysvaltojen ja presidentti Donald Trumpin päätös irtautua Iranin ydinsopimuksesta saattaa pahimmillaan johtaa sotaan Iranin ja Israelin välillä. Ulkopoliittisen Instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola sanoo MTV Uutisten haastattelussa, että Trump on vuosia vastustanut sopimusta.


Tutkimus turvapaikanhakijoihin liittyvistä rikoksista Suomessa: Pahoinpitelyitä, uhkailuja, omaisuusrikoksia... iltalehti 10:39 07.05

Turvapaikanhakijoiden rikoksissa korostuvat vastaanottokeskuksissa tapahtuvat pahoinpitelyt ja uhkailut, ilmenee Poliisiammattikorkeakoulussa tehdystä tutkimuksesta. Seuraavaksi yleisimpiä rikoksia olivat turvapaikanhakijoiden omaisuusrikokset, seksuaalirikokset sekä vastaanottokeskuksiin ja niiden henkilökuntaan kohdistuneet rikokset. Poliisiammattikorkeakoulun tekemässä selvitettiin poliisin tietoon tulleita turvapaikanhakijoihin liittyviä rikoksia. Aineistona olivat vuonna 2016 tapahtuneet poliisiasiain tietojärjestelmään kirjatut ilmoitukset, joissa turvapaikanhakija on rikoksesta epäilty tai uhri.


Ville Husso Leijonien maalille toiseen MM-otteluun – tässä ovat Suomen ketjut Latviaa vastaan iltasanomat 13:19 06.05

Suomen jääkiekkomaajoukkue kohtaa seuraavaksi Tanskan MM-kisoissa Latvian.


Päätös sopeutumiseläkkeiden lopettamisesta venyy ainakin parilla viikolla - eduskuntaryhmien puheenjohtajat haluavat keskustella asiasta omiensa kanssa iltalehti 18:03 04.05

Eduskuntaryhmien puheenjohtajat tapasivat perjantaina eduskunnan puhemiehen Paula Risikon. Sopeutumiseläkkeiden lopettamisesta keskustellaan seuraavaksi ryhmissä. Eduskuntaryhmien puheenjohtajat ja Risikko tapasivat ensimmäisen kerran huhtikuun alussa, jolloin Risikko esitti ryhmänjohtajille sopeutumiseläkejärjestelmän lopettamista. Sama esitys oli pöydällä myös perjantain tapaamisessa. - Ryhmänjohtajat haluavat keskustella asiasta omissa ryhmissään, Risikko sanoo Iltalehdelle.


EVS: Aino-Kaisa Saarinen muisteli ikävää ahdistelutapausta: ”Se oli inhottava kokemus” iltalehti 00:03 04.05

Ammattiuransa lopettanut Aino-Kaisa Saarinen vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Pitkän uran tehnyt hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen oli torstaina MTV3:n Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa kertomassa kuulumisiaan. Saarinen suunnittelee parhaillaan, mille alalle tai tehtävään hän seuraavaksi voisi hakeutua. Saarisella ei ole työllistymisen suhteen mitään suurta hätää taloudellisessa mielessä, sillä hän kertoi EVS:ssä, että rahaa on jäänyt sukan varteen.


Intialaismies ammuskeli ystävänsä häiden kunniaksi - tappoi vahingossa sulhasen iltalehti 14:53 01.05

Intian poliisi pidätti tiistaina miehen syytettynä sulhasen tappamisesta. Mies oli juhlinut ystävänsä häitä ja ammuskellut hääjuhlan kunniaksi Intiassa Uttar Pradeshin osavaltiossa. Yksi laukauksista osui kuitenkin vahingossa sulhasen rintaan, kertoo uutistoimisto AFP. Video 25-vuotiaan Sunil Verman kuolemasta sunnuntaina on julkaistu Intian sosiaalisessa mediassa. Videolla Verman ystävä säätää asettaan, kun se yhtäkkiä laukeaa. Seuraavaksi sulhanen puristaa rintaansa ja lyyhistyy maahan.


- nyt Hilda, - Suomen luonto - ”Semmoinen valtion 34 vuotta antanut SJK on ei edes pelannut Hallituksen sote-esityksen uskottavuudelta kumoaa huhuja koiranpolttajasta onko siellä lohkareita, porukkaan pyytämään joukkuetoverilta törmännyt Lahdessa Tutkimus Suomalainen johtaja veronkiertoon liittyviä ympäristörikoksista - – valmentajan puuhat ”heräsi henkiin” kahdesti ”järisyttävistä” ”Töitä en ole

Uutiset