Teemu Pukki elää upeaa syksyä – suomalaiselle futikselle toivoa uusisuomi 10:10 23.09

Suomalaisesta jalkapallosta on kansainvälisen tason osalta tullut syyskuussa positiivisia uutisia. Miesten A-maajoukkue Huuhkajat on voittanut Kansojen Liigassa Unkarin sekä Viron. Molemmissa otteluissa voittomaaleista vastasi Teemu Pukki, joka jyrää myös seurajoukkueessaan Norwichissa.


Lauri Marjamäki uskoo Leijonien pelin kestävän painekattilassa: ”Se antaa meille mielenrauhaa” iltalehti 15:13 16.05

MM-kisoissa paineet kasvavat maksimiin, kun edessä ovat kerrasta poikki -puolivälierät. - Suomalaisten lähtökohta on aina se, että altavastaajana on helppo iskeä, päävalmentaja Lauri Marjamäki tietää. - En koe, että me ollaan joku ennakkosuosikki, mutta sen tiedän, että ennakkosuosikkina oleminen on tosi vaikeaa. Seurajoukkueessa sai Oulussa olla ennakkosuosikkina. Ei voinut muuta kuin voittaa. Jos et voita, se on pettymys. Kyllä se kovaa hommaa on, mutta en mitenkään rinnasta sitä tähän.


Joukkueensa paras pistemies ja pelaajavalmentaja - tällaista yhdistelmää ei joka seurassa näe jatkoaika.com 15:00 27.04

Kanadalaisbrittiläinen Brendan Brooks toimii seurajoukkueessaan Braehead Clanissa apuvalmentajana sekä pelaajana. Vahvan Pohjois-Amerikkalaisen taustan omaava Brooks kyllästyi pelitapaan rapakon takana ja päätti muuttaa Eurooppaan.


Khashoggi pitää selvittää Kimi herkistyi piti Roosa suomalaiskuski – töksäytti lyhyen uutta lelua yli 2,5

Uutiset