Etyjin tarkkailijat: Luhanskin alueelle siirtyy aseistettuja miehiä ja aseita iltalehti 21:39 21.11

Itä-Ukrainassa niin sanotussa Luhanskin kansantasavallassa on tiistaina tapahtunut jonkinlainen piiritystilanne, jonka tekijöistä ei ole vahvistettua tietoa. Etyjin tarkkailijat Itä-Ukrainassa vahvistavat, että he ovat nähneet tiistaina sotilasajoneuvoja ja aseistettuja miehiä hallintorakennuksen ympäristössä Luhanskin kaupungissa Itä-Ukrainassa. Etyjin tarkkailijat näkivät myös ajoneuvosaattueen, johon kuulu ainakin kuusi aseistettua sotilasajoneuvoa sekä yli 20 siviiliautoa, joissa ei ollut rekisterikilpiä. Autoissa oli ainakin 50 aseistettua miestä. Tarkkailijat näkivät saattueen separatistien hallussaan pitämän Debaltseven kaupungin lähettyvillä Donetskin alueella.


Ennätysmiehen hirmuhyppy päättyi karmealla tavalla - hurjapää paiskautui vuorta päin ja kuoli iltalehti 16:41 12.11

Venäläinen base-hyppääjä Valeri Rozov menehtyi eilen karmealla tavalla. 52-vuotiaan hurjapään hyppy Ama Dablamin huipulta Himalajalla epäonnistui pahasti. 6812 metrin korkeudesta matkaan lähtenyt Rozov paiskautui vuorta päin ja kuoli. Rozovin ruumis siirrettiin tänään Kathmanduun. Venäläinen oli yksi maailman tunnetuimmista ja parhaista base-hyppääjistä. Hän tavoitteli Seven Summits -ennätystä, jossa hypätään kaikkien mantereiden korkeimmilta huipuilta. Yksikään ihminen maailmassa ei ole kyennyt temppuun.


Kuusi kalastajaa kateissa troolarin kaaduttua Australian edustalla - yksi pelastui takertumalla uppoavaan alukseen iltalehti 11:03 18.10

Seitsemäs mies pelastui oltuaan noin 12 tuntia veden varassa. Kuusi kalastajaa on kateissa heidän troolarinsa kaaduttua Australian itärannikon edustalla maanantaina. Seitsemäs mies, Ruben McDornan, pelastui hänen oltuaan noin 12 tunnin ajan veden varassa lähellä Seventeen Seventyn kaupunkia Queenslandissa. McDornan selvisi hengissä ripustautumalla keikahtaneen veneen runkoon ennen kuin alus upposi. Ohi kulkeneella huvijahdilla ollut pariskunta havaitsi miehen vedessä seuraavana päivänä ja pelasti hänet.


Uutiset