Video: Pelaajan törkeä teko pallopojalle käynnisti käsirysyn - selvisi tempustaan varoituksella! iltalehti 07:40 14.03

Shahtar Donetsk putosi vierasmaalisäännön turvin Mestarien liigassa. Facundo Ferreyran nuppi pimeni AS Romaa vastaan. Mestarien liiga on katsottavissa Viaplaysta ja Viasatin kanavilta. Rooman Stadio Olimpicolla isäntäjoukkue AS Romalle lukemin 0-1 hävinnyt Shahtar oli voittanut ensimmäisen osaottelun kotonaan 2-1, mutta vierasmaalisääntö vei ukrainalaisilta jatkopaikan.


Edin Dzeko upotti Shahtarin - pallopoika koki kovia iltalehti 23:42 13.03

Roma kaatoi kotonaan Shahtar Donetskin 1-0 ja selviytyi vierasmaalisäännöllä lukemin 2-2 Mestarien liigan puolivälieriin. Roman 1-0-voittomaali oli melkein kuin taidetta. Shahtar Donetsk puolusti korkealla. Roman Kevin Strootman syötti vaarattoman näköisestä asemasta keskirajalta Edin Dzekon läpi.


Pakkovoitto ja nollapeli - AS Romalla yksinkertainen resepti jatkoon iltalehti 19:00 13.03

AS Roman on pakko voittaa, jotta sen mahdollisuudet historiansa neljänteen puolivälieräpaikkaan säilyisivät. Illan vastustaa Shahtar vei ensimmäisen osan 2-1, joten se voisi lähteä Stadio Olimpicolle vain jarruttelemaan. Tietenkään se ei sitä tee, jolloin Giallorossi-vahti Alissonin pitää olla hereillä. Brassi piti oman maalinsa puhtaana kotikentällä koko lohkovaiheen. Kun vastassa oli sentään Atléticon ja Chelsean (sekä Karabahin) tulivoima, voidaan meriittiä pitää merkittävänä.


Moniveto: Shahtar Donetskin voitto hiljentäisi Rooman ja säikäyttäisi lompakon iltasanomat 20:15 12.03

Lompakko nyt säikähtäisi lähinnä siitä, että kestäisikö se Shahtarin ison maaliluvun tuoman rahan määrää.


SuperMoniveto: Tästä raharivin ainekset – vähämaalista ja Shahtaria iltasanomat 19:06 20.02

Mielekkäiden olympiakiekon Monivetojen kylkeen mahtuu oikein hyvin illan kruunaava mielekäs futismonari. Kohteena Mestarien liigaa ja Championshipiä.


Uutiset