Bella Thorne näyttävissä bikineissä – kainalokarvat vetävät hiljaiseksi stara 10:00 02.09

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake


Viihdelehti Stara.fi stara 10:00 02.09

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake


Vuoden 2030 MM-kisat Englantiin? Briteissä viritellään laajaa yhteishakemusta MTV 09:28 03.08

Englannin jalkapalloliitto kertoo, että se harkitsee tarjouksen tekemistä vuoden 2030 jalkapallon MM-kisojen järjestämisestä. Se aikoo kuitenkin ensin toteuttaa kannattavuustutkimuksen.


HS: Jari Aarnio pääsee tänään vapaaksi uusisuomi 10:35 14.07

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio pääsee tänään vapaaksi. Tutkinnanjohtaja Jukka Haavisto kertoo Helsingin Sanomien mukaan, että Aarniota on edelleen syytä epäillä rikoksesta, mutta vangitsemishakemusta ei ole tarvetta tehdä.


Anne Hathawayn outo yhteys Shakespeareen laittoi somen sekaisin: "En kestä" mtv 08:01 08.07

Anne Hathawayn aviomies näyttää aivan William Shakespearelta – jonka vaimo oli Anne Hathaway. 


Jalkapallon MM-kisojen 2026 isännillä Palloliiton täysi tuki – ainoaan kysymysmerkkiin luvattu myönnytyksiä MTV 16:25 13.06

Paikalla jalkapallon MM-kisojen 2026 valintatilaisuudessa Suomen edustajana ollut Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti näkee Yhdysvaltain, Kanadan ja Meksikon yhteishakemuksen olleen monelta kantilta parempi kuin Marokon hävinnyt kilpaileva esitys.


Suomi äänestää vuoden 2026 MM-kisoja Kanadaan, Meksikoon ja Yhdysvaltoihin – "Ettei turhaan rakenneta stadioneita" MTV 07:48 13.06

Suomi äänestää Kanadan, Meksikon ja Yhdysvaltain yhteishakemuksen puolesta, kun tänään valitaan MM-kisojen isäntä vuoden 2026 jalkapallon MM-lopputurnaukselle.


Bella Thorne esitteli pikkuhousujaan: ”Olen söpö” stara 16:00 02.06

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake


Sotasurmat-tietokannalta evättiin rahat virheiden korjaamiseen – ”Kuoleman kirjanpitäjä” pettyi iltasanomat 18:58 21.05

Ministeriö hylkäsi Kansallisarkiston rahoitushakemuksen sisällissodan uhritietojen päivittämiseksi.


Savon Sanomat: Koirahyökkäysten takia haetaan korvauksia yhä useammin - tapauksia ilmoitetaan lähes viikoittain iltalehti 06:47 16.05

Savon Sanomat on selvittänyt suurista vakuutusyhtiöistä, kuinka usein koirahyökkäyksistä haetaan korvauksia. perusteella suurista vakuutusyhtiöistä OP, If, Turva ja Lähitapiola kertovat korvaushakemusmäärien kasvaneen. Fenniasta arvellaan määrän pysyneen viime vuosina ennallaan. Selvityksen perusteella koirat tuottavat enemmän vammoja toisilleen kuin ihmisille. Valtakunnallisesti suurin korvaushakemusmäärä on ilmoitettu OP Vakuutukselle, jonka tietoon tuli viime vuonna 80 tapausta, jossa koira oli aiheuttanut puremalla vahinkoa lajitoverilleen tai ihmiselle. Vakuutusyhtiö Ifistä puolestaan kommentoidaan lehdelle, että tapauksia ilmoitetaan lähes viikoittain.


Savon Sanomat: Koirien hyökkäyksiin liittyvien korvaushakemusten määrä ollut kasvussa MTV 06:36 16.05

Koirien hyökkäyksiin liittyvien korvaushakemusten määrä on ollut viime vuosina kasvussa, uutisoi Savon Sanomat. Lehti tiedusteli tilannetta suurilta suomalaisilta vakuutusyhtiöiltä.


Savon Sanomat: Koirien hyökkäyksiin liittyvien korvaushakemusten määrä ollut kasvussa iltasanomat 05:31 16.05

Suomen Kennelliitto uskoo nousun johtuvan koirien määrän kasvusta.


Salatut elämät -tähti Monika Lindeman ja Darren McStay empivät aluksi lapsen hankkimista - Kuusikuukautinen Samuel-vauva on nyt perheen silmäterä iltalehti 11:57 09.05

Kuusikuukautinen Samuel-vauva kruunaa näyttelijättären ja muusikon rakkaustarinan. Se alkoi yhdestä lauseesta. Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijätär Monika Lindeman, 32, oli lontoolaisen näyttelijäkoulun pääsykokeissa ja istui käytävällä hermostuneena. Vieressä oleva komea, kalju mies kääntyi häntä kohti ja tarjosi hänelle viinirypäleitä. Lindeman huiskaisi kättä torjuvasti, koska oli ajatuksissaan niin tiukasti keskittynyt tulevaan koe-esiintymiseen. - En kiinnittänyt häneen mitään huomiota, olin niin keskittynyt tulevaan Shakespeare-monologiini. Ehkä siitä tuli vähän tyly vaikutelma, tilanne naurattaa nyt Lindemania.


Ikoninen kitaravalmistaja Gibson jättiveloissa - hakeutuu yrityssaneeraukseen iltalehti 21:08 01.05

Gibson-kitaroita ovat käyttäneet muiden muassa Elvis Presley, B. B. King ja Pete Townshend. Maailman ensimmäinen puoliakustisten sähkökitaroiden valmistaja, ikoninen Gibson Brands Inc. hakeutui tiistaina yrityssaneeraukseen, kertovat yhdysvaltalaismediat. Uutistoimisto Bloombergin mukaan saneeraushakemuksesta käy ilmi, että yhtiöllä on jopa 500 miljoonan dollarin velat. Velkojat myöntävät yritykselle uuden 135 miljoonan dollarin lainan, jonka avulla musiikkiyhtiö pystyy jatkamaan liiketoimintaansa.


MM-kisaisäntä päätetty jo etukäteen? Hakuprosessin oudot käänteet veivät Fifan taas korruptiosyytteiden kohteeksi iltasanomat 10:05 26.04

Fifan puheenjohtajan uskotaan runnovan Pohjois-Amerikan yhteishakemuksen väkisin voittoon.


IS: Hjallis Harkimo jättänyt yhdistyshakemuksen – mukana Tuomas Enbusken naisystävä MTV 19:54 19.04

Kokoomuksen tänään jättänyt kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo on perustamassa uutta yhdistystä, kertoo Ilta-Sanomat.


Suurissa talousongelmissa oleva suomalainen urheiluvälinevalmistaja hakee kiinalaisrahasta helpotusta ahdinkoon iltalehti 12:21 19.04

E-Sportsin Group aikoo vallata Kiinan ja USA:n maila- ja sauvamarkkinat. Muun muassa Exelin tuotemerkillä hiihtosauvoja markkinoiva, suurissa talousongelmissa oleva suomalaisyritys E-Sports Group Oy, uskoo nousevansa jaloilleen neljän miljoonan euron velkataakasta huolimatta. Espoon käräjäoikeuteen toimitetun yrityssaneeraushakemuksen perusteella yhtiö luottaa Kiinan ja Pohjois-Amerikan vientiin.


Iivo Niskasen sauvavälittäjä on suurissa rahaongelmissa - velkaa yli 4 miljoonaa euroa iltalehti 12:14 19.04

E-Sports Group Oy hakee Espoon käräjäoikeudesta yrityssaneerauslupaa. Yritys markkinoi muun muassa Exelin tuotemerkillä hiihtosauvoja. Suomalaisyritys E-Sports Group Oy on ajautunut suuriin talousongelmiin. Yrityksen tilinpäätökset ovat jo pitkään olleet tappiollisia, yhtiöllä on velkaa hieman yli neljä miljoonaa euroa ja sillä on 11 rekisteröityä maksumerkintähäiriötä. E-Sports toimitti Espoon käräjäoikeuteen 4. huhtikuuta yrityssaneeraushakemuksen. Kestää useamman kuukauden ennen kuin ratkeaa, onko yhtiö kelvollinen yrityssaneeraukseen.


Suurissa talousongelmissa oleva suomalainen sauvajätti hakee kiinalaisrahasta helpotusta ahdinkoon iltalehti 19:15 18.04

E-Sportsin hallinnoima Exel aikoo vallata Kiinan ja USA:n maila- ja sauvamarkkinat. Muun muassa Exelin hiihtosauvoja valmistava, suurissa talousongelmissa oleva suomalaisyritys E-Sports Group Oy, uskoo nousevansa jaloilleen neljän miljoonan euron velkataakasta huolimatta. Espoon käräjäoikeuteen toimitetun yrityssaneeraushakemuksen perusteella yhtiö luottaa Kiinan ja Pohjois-Amerikan vientiin.


Soini-äänestystä umpikujassa

Uutiset