Sebastian Vettel pääsi Kimi Räikkösen kyytiin – "Jäämieheltä" ei löytynyt vastausta saksalaisen kysymykseen MTV 06:01 28.06

Ferrarin Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel ovat esiintyneet toista kertaa tallin yhteistyökumppanin Shellin Behind The Wheel -videosarjassa. Pätkä on julkaistu Shellin Twitter-tilillä.


Kumihanskoja ja rakkauskirjeitä – Kimi Räikkönen naljailee Sebastian Vettelille hilpeällä videolla MTV 18:15 16.05

Ferrarin F1-kuskit Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel tulevat tunnetusti varsin hyvin toimeen. Se välittyy myös italialaistallin yhteistyökumppanin Shellin julkaisemalla videolla, jolla kaksikko vastailee fanien kysymyksiin.


Venäjän-bisneksen konkari varoittaa Fortumia: Katsokaa mitä Shellille kävi 2006 uusisuomi 12:50 17.04

Nokian Renkaiden entinen toimitusjohtaja, yhtiötä Venäjälle laajentanut vuorineuvos Kim Gran varoittaa energiayhtiö Fortumia öljy-yhtiö Shellin takavuosien kohtalosta. Fortum on joutunut Venäjällä lokakampanjan kohteeksi, ja venäläisessä ryöpytyksessä oli aikoinaan myös Shell.


Tänään tv:ssä: Vangit hakkasivat Game of Thrones -tähti Pilou Asbækin elokuvan kuvauksissa - ”Kymmenen vankia säntäsi kimppuuni” iltalehti 06:35 27.03

Pilou Asbæk on vieraana Valitut sanat -ohjelmassa. Videolla Pilou kertoo kokemuksistaan erään toisen elokuvansa, Ghost in the Shellin, tekemisestä. Game of Thronesista ja Vallan linnakkeesta tuttu tanskalaisnäyttelijä Pilou Asbæk nähdään tänään J.P. Pulkkisen vieraana Valitut sanat -ohjelmassa. Hän kertoo suomalaistoimittajalle kokemuksistaan vankilaan sijoittuvan R - Kova kakku -elokuvan kuvauksissa. Se on valmistunut vuonna 2010.


nostivat EM-kisojen tähdiksi pöytään – sinnikkäät huhut yllätyskäänne – petetty – luonnehti pappien

Uutiset