Borat-koomikko tekeytyi suomalaiseksi – haastateltava hämmentyi rasvaisista puheista: ”Ajattelin, että tämä on Suomea” iltasanomat 10:41 14.07

Brittikoomikko Sacha Baron Cohen tekeytyi suomalaiskoomikoksi huijatakseen sheriffi Joe Arpaioa uutta ohjelmaansa varten.


Alligaattori ajoi teinitytön puuhun Floridassa – poliisi pelasti puolen tunnin jälkeen iltasanomat 03:19 04.07

Sheriffi ampui tyttöä jahdanneen alligaattorinaaraan, jonka pesä sijaitsi lähellä tapahtumapaikkaa.


Onko tämän poliisin touhussa mitään tolkkua? Ampui aseistamattoman murmelin USA:ssa, sivullinen kuvasi koko kohtauksen - ”Kumpi pelkäsi omaa varjoaan?” iltalehti 21:55 12.05

Apulaissheriffi päätti puuttua tilanteeseen, koska tien yli pyrkinyt murmeli oli aiheuttanut ruuhkaa. Poliisi ampuu kohti juosseen murmelin. Varoitus: video saattaa järkyttää. Poliisien liipaisinherkkyys on ollut Yhdysvalloissa tapetilla viime vuosina, kun useita aseettoman ja välitöntä uhkaa aiheuttamattoman ihmisen ampuminen on tallentunut videolle ja päätynyt julkisuuteen.


Poliisi tutkii kouluammuskelua Kaliforniassa - yksi sairaalaan, yksi kiinni iltalehti 20:55 11.05

Yksi ihminen on otettu kiinni. Kalifornian poliisi tutkii aamuvarhaisella tapahtunutta kouluammuskelua. Los Angelesin piirikunnan sheriffi sai aamuseitsemältä ilmoituksen laukauksista lukiossa Palmdalessa. Koulupäivän alkuun oli vielä tuolloin noin puoli tuntia aikaa. Los Angelesin sheriffi kertoo Twitterissä, että yksi ihminen haavoittui käteen. Yksi alaikäinen poika on otettu kiinni teosta epäiltynä ja yksi tuliase takavarikoitu. Epäilty tavoitettiin koulun alueen ulkopuolelta samoin kuin hänen käyttämänsä ase.


Poliisi tutkii mahdollista kouluammuskelua Kaliforniassa iltalehti 18:45 11.05

Yksi ihminen on otettu kiinni. Kalifornian poliisi tutkii aamuvarhaisella tapahtunutta mahdollista kouluammuskelua. Los Angelesin piirikunnan sheriffi sai aamuseitsemältä ilmoituksen laukauksista lukiossa Palmdalessa. Mediatietojen mukaan yksi ihminen olisi haavoittunut, mutta poliisi ei ole vahvistanut asiaa. Los Angelesin sheriffi kertoo Twitterissä, että yksi ihminen on otettu kiinni.


Näkökulma: Kolmet potkut ja kolme mestaruutta - Kai Suikkanen on minulle mysteeri iltalehti 07:46 23.04

Kai Suikkanen on karismaattinen sheriffi ja kömpelö studiokommentaattori, josta ei ota selvää, kirjoittaa Sasha Huttunen Oulusta. On voinut pitää jonkinmoisena nyrkkisääntönä, että kun valmentaja saa kahdet potkut peräkkäin, se alkaa olla hänen osaltaan siinä. Näin ajattelin myös Kai Suikkaselle käyneen. Hän sai toisella tulemisellaan kenkää TPS:stä marraskuussa 2014 ja yhden välivuoden jälkeen myös Kärpät näytti ovea viime keväänä, kun Suikkanen ei saanut hilattua pohjoisen suurseuraa edes puolivälieriin.


Perheen oma koira raateli 4-vuotiaan pojan kuoliaaksi Texasissa - jo neljä pikkulasta saanut surmansa tänä vuonna iltalehti 18:32 01.04

Yhdysvalloissa on tänä vuonna kuollut yhteensä viisi ihmistä koirahyökkäyksissä. Yhtä keski-ikäistä naista lukuun ottamatta kaikki uhrit ovat olleet alle 4-vuotiaita. Video: Sheriffi kehottaa olemaan valppaana koirien ja pikkulasten kanssa. Pikkupoika sai surmansa omalla takapihallaan viime sunnuntaina Texasin Conversessa, kun perheen koira puri häntä niskaan. Noah Trevino, 4, vietiin helikopterilla sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi.


Hirviölääkäriä syytetään 265 naisen hyväksikäytöstä – nyt hänen esimiehensä joutui vankilaan Yhdysvalloissa iltasanomat 10:59 27.03

Paikallinen sheriffi ilmoitti pidätyksestä maanantaina.


Saskatchewanin Sheriffi suojelee pienikokoista JYP-taituria - ”En sano, että olisin tappelija” iltalehti 15:35 26.03

Järkälemäinen Nolan Yonkman ja kevytrakenteinen Jerry Turkulainen ovat JYPin hieman erilaisia roolipelaajia. Kaksi erilaista JYP-pelaajaa: 170-senttinen Jerry Turkulainen ja 198-senttinen Nolan Yonkman. Painoa heillä on 72 ja 115 kiloa. Nimiä kaksikolle on siunaantunut useita: puhutaan pelottomasta pikku-Jerrystä ja suojelevasta Saskatchewanin Sheriffistä. Tai Pekka ja Pätkä -parivaljakosta.


Isosisko ei antanut peliohjainta 9-vuotiaalle veljelleen Yhdysvalloissa - poika ampui takaapäin päähän iltalehti 11:38 19.03

Pikkupoika ampui 13-vuotiaan siskonsa viikonloppuna Mississippissä. Kotonaan ammuttu 13-vuotias tyttö on menehtynyt sunnuntai-iltana sairaalassa Memphisissä, poliisi vahvistaa yhdysvaltalaismedialle. Tyttöä ammuttiin puoliltapäivin lauantaina, ja hän menetti henkensä reilu vuorokausi myöhemmin. Poliisi epäilee ampumisesta tytön 9-vuotiasta veljeä. Tapausta oli Monroen piirikunnan sheriffin Cecil Cantrellin mukaan edeltänyt riita videopeliohjaimesta. Cantrellin mukaan poika oli ampunut sisartaan käsiaseella takaraivoon, ja luoti osui aivoihin.


arvioi Helsingin huipputapaamisen Iäkkään rouvan Senaattorin kohtalokas lausahdus Sipilä arvioi Helsingin

Uutiset