Julmasti murhatun miljardööripariskunnan lähipiiristä uusia tietoja – serkku oli haastanut miehen oikeuteen perintöjen takia MTV 12:04 13.02

Kanadalaismiljardööri Barry Shermanin ja hänen vaimonsa murhan taustalta on löytynyt uusia johtolankoja. Asiasta kertoo Sky News. 


Kylmääviä yksityiskohtia julki, jättitutkinta käynnissä: Kuka murhasi pidetyn miljardööripariskunnan? MTV 10:53 27.01

Kun kiinteistövälittäjä löysi miljardööri Barry Shermanin ja hänen vaimonsa Honey Shermanin hirtettyinä luksustalostaan, ei kukaan pariskunnan läheisistä uskonut alkuperäiseen itsemurhateoriaan. Eilen Kanadan poliisi viimein vahvisti, että kuolemaa tutkitaan murhana.


BBC: Kanadalainen miljardööripariskunta löytyi joulukuussa kuolleena - poliisi tutkii kaksoismurhana iltalehti 02:11 27.01

Aiemmin tutkijat pitivät mahdollisena itsemurhaa, mutta tutkinnassa ilmenneet seikat osoittavat, että kyseessä on henkirikos. kertoo, että Barry ja Honey Shermanin kuolemantapauksessa kyse on murhasta. Kanadalainen miljardööripariskunta löytyi kuolleena kotoaan Torontossa .


BBC: Kanadaa kuohuttanut miljardööriparin kuolemantapaus varmistui murhaksi iltalehti 01:47 27.01

Aiemmin tutkijat pitivät mahdollisena itsemurhaa, mutta tutkinnassa ilmenneet seikat osoittavat, että pariskunta menehtyi henkirikoksen uhreina. kertoo, että Barry ja Honey Shermanin kuolemantapauksessa kyse on murhasta. Kanadalainen miljardööripariskunta löytyi kuolleena kotoaan .


Poliisi vahvistaa yksityisetsivien teorian: Tunnettu miljardööripari murhattiin uima-altaalleen Kanadassa iltasanomat 00:12 27.01

Shermanin pariskunta löydettiin kuolleena uima-altaaltaan joulukuussa. Alkuun epäiltiin, että kyseessä olisi murha-itsemurha.


Uutiset