KHL:ssä vaihtui taas valmentaja - Vladimir Jurzinov junior sai kovan pestin iltalehti 09:53 07.12

Vladimir Jurzinov junior siirtyy Sibir Novosibirskin uudeksi luotsiksi. Sibir ilmoitti asiasta torstaina. Jurzinov junior korvaa Pavel Zubovin, mutta Zubov, ex-päävalmentaja, ei saanut potkuja vaan jatkaa valmennusryhmässä.


Entinen NHL-pelaaja teilasi KHL-tuomarien ratkaisun: ”Surkea tapaus” iltalehti 22:43 28.11

Jokerien hyökkääjä kritisoi maalin hylkäämistä. Jokerien Tommi Huhtala iski maalin edestä 1-0-osuman Sibir Novosibirskiä vastaan, kun ottelua oli pelattu 13.45. Jokerien juhlat eivät kestäneet pitkään, sillä Sibirin valmentaja Pavel Zubov haastoi tilanteen maalivahdin häirintänä. Jokerien kapteeni Peter Regin oli maalivahdin alueella Huhtalan sutiessa kiekon verkon perille.


Jesse Joensuu valmennuksen kovasta ratkaisusta: ”Harvoin noin hyvää ketjua rikotaan” iltalehti 22:16 28.11

Jokerit jatkoi voittokulkuaan Sibir Novosibirskin kustannuksella. Jokerien 2-1-voittomaalin viimeisteli vähän ennen päätöserän puoliväliä Jesse Joensuu, joka päätti ratkaista ylivoimahyökkäyksen laukomalla itse. - Viime pelissä Niemen Mikalla oli samanlainen paikka. Juttelimme, että on parempi ampua kuin yrittää syöttää, sillä vastustaja ottaa yleensä syöttölinjan pois. Yritin etuyläkulmaan, meni kainalosta, Joensuu totesi.


Sitkeä Sibir taipui kolmannessa erässä jatkoaika.com 22:12 28.11

Jokerit sai viikon ensimmäiseen otteluunsa vastaansa Sibir Novosibirskin. Vieraat iskivät vähämaaliseksi ennakoidun ottelun avausosuman vasta toisen erän lopussa. Vieraiden johto ei kuitenkaan pitänyt reilua kahta minuuttia kauempaa, ja Jokerit iski voittomaaliksi jääneen osuman kolmannen erän puolessa välissä.


Jokerit taisteli jälleen voiton - "Vastustajalla oli valtavan paljon yritystä" jatkoaika.com 22:04 28.11

Sami Lepistön ylivoimamaali sekä Jesse Joensuun kauden kolmas osuma riittivät Jokereille kolmeen pisteeseen. Aiemmin tässä kuussa Sibir voitti Jokerit kotonaan luvuin 2-1, nyt oli Jokerien vuoro voittaa kotikaukalossaan samoin lukemin.


Kuumasta illasta nauttinut Olli Palola: "Tällaista jääkiekon pitää olla" jatkoaika.com 22:00 28.11

Jokerit jatkoi tiistaina voittoputkeaan kaatamalla tiukassa kamppailussa HK Sibir Novosibirskin. Ottelu oli tasaista, tunteikasta ja paikoin kuumaa painimista, mikä otettiin jokerileirissä iloiten vastaan.


Jokerit urakoi kotikaukalossa hurjaan tahtiin – Sibir kaatui niukasti, katso kooste iltasanomat 21:55 28.11

Zubovin haasto vei avausmaalin, mutta sisuunnutti Jokerit.


Jokerit nousi voittoon - Jesse Joensuu painoi ratkaisun iltalehti 20:59 28.11

Jokerit repi ja raastoi 2-1-kotivoiton Sibir Novosibirskistä. Ratkaisun painoi kolmannen erän puolivälissä Jesse Joensuu, joka nousi laidasta kiekon kanssa ja lirautti sen Sibir-vahti Aleksei Karsikovin kainalon kautta sisään. Tilanteen alusti Sami Lepistö, joka tulitti Jokereiden 1-1-tasoituksen kahden miehen ylivoimalla ajassa 40.32.


"Pelimme ei ole mitään ilotulitusta" – Pystyykö Jokerit ohittamaan Sibirin puolustussumpun? jatkoaika.com 11:22 28.11

Jokerit jatkaa pelejään tiistaina, kun helsinkiläisjoukkue kohtaa kotikentällään HK Sibir Novosibirskin. Sibirin suomalaishyökkääjä Jonas Enlund odottaa vähämaalista ottelua, sillä vierasjoukkue lähtee otteluun puolustusvoittoisella taktiikalla.


Video: KHL:ssä raju nyrkkitappelu - pelaajat hakkasivat toisiaan verissä päin iltalehti 19:38 17.11

Nyrkit heiluivat Siperian derbyssä. Kun Siperian suuruudet eli Avangard Omsk ja Sibir Novosibirsk ovat vastakkain, kynnys ylilyönneille lojuu lattialla. Niin tälläkin kertaa. Peli oli puolivälin krouvissa 0-0, kotijoukkueen maalilla oli kiihkeä tilanne ja kun se vihellettiin poikki, nyrkit alkoivat heilua.


Poroja ei päästetty lentokoneeseen Venäjällä - joutuivat matkustamaan 40 tuntia iltalehti 14:53 09.11

Eläimet olivat matkalla uuteen eläintarhaan, kun lentoyhtiö kieltäytyi ottamasta niitä kyytiin. Venäläinen lentoyhtiö kieltäytyi kuljettamasta poroja Novosibirskistä Tšitan kaupunkiin. Eläinten kuljettamisesta oli kuitenkin sovittu etukäteen, mutta viime hetkellä lentoyhtiö päätti, että porot eivät mittojensa vuoksi olisi mahtuneet koneeseen. Porojen oli määrä matkustaa uuteen kotiinsa Tšitan eläintarhaan.


Sibir rankaisi ylivoimalla – Jokereille jälleen tappio jatkoaika.com 17:37 01.11

Tuskaisuus maalinteossa jatkui Jokereiden otteissa. Jokerit oli ajoittain dominoiva tasaviisikoin, mutta Sibir oli vahva erikoistilanteissa.


Taas turpaan! Nyt Jokereita opetti Siperia iltalehti 17:30 01.11

Jokerit kärsi jo neljännen tappionsa viiteen edelliseen otteluun, kun Sibir Novosibirsk kaatoi helsinkiläiset 2-1. Isäntien osumat tehtailivat Alexander Bergström ja Andrei Jermakov. Molemmat maalit syntyivät ylivoimalla. Jokerien ainokaisen iski Brian O'Neill. Tappio Sibirille oli Jokereille toinen perättäinen. Hurja 15 ottelun voittoputki on enää kaunis muisto. Ennätysmäisen taipaleen jälkeen Jokerit on pelannut kuusi peliä, joista se on voittanut vain yhden ja kerännyt vaivaiset viisi pistettä.


Maalille palannut Karri Rämö loisti – Jokereille silti tappio iltasanomat 17:13 01.11

Ensimmäisen ottelunsa yli kahteen kuukauteen torjunut Karri Rämö ei pystynyt estämään Sibir Novosibirskin rynnistystä.


Jenkkivahdin otteluputki poikki - Rämö palaa Jokerien maalille iltalehti 12:12 01.11

Jokerit jkohtaa tänään Sibir Novosibirskin. Yhdysvaltalaismaalivahti Ryan Zapolski ehti pelata 21 ottelua peräkkäin Rämön ollessa pääasiassa sairastuvalla. Edelliset kaksi ottelua Kiekkoreippaan kasvatti oli penkillä. Nyt täksi kaudeksi narripaitaan siirtynyt Rämö pääsee vihdoin pelaamaan. Ennen loukkaantumistaan Rämö ehti pelata yhden ottelun. Kyseinen kamppailu oli vierasottelu Lokomotiv Jaroslavlia vastaan elokuun lopulla, josta hän torjui Jokereille jatkoaikavoiton.


KHL:n suomalaiset vko 41: Jyrki Jokipakka nousi heti Sotšin ykköspuolustajaksi jatkoaika.com 16:31 16.10

KHL:n viikottainen suomalaiskatsaus tekee paluun viikon tauon jäljiltä, kun Jatkoajan KHL-asiantuntijat Sami Salminen ja Ville Korhonen puivat tuttuun tapaan sarjan menneen viikon merkittävimmät suomalaistapaukset. Tällä kertaa katsauksen teemana ovat paluut: Jonas Enlundin paluu Sibiriin, Anssi Salmelan paluu KHL:ään ja Jyrki Jokipakan paluu Eurooppaan. Lisäksi spekuloidaan Teemu Pulkkisen mahdollisella paluulla vanhalle mantereelle jälleen uuden farmikomennuksen seurauksena.


Uutiset