Tässä ovat Suomi-Ruotsi-ottelun Leijonat & lampaat – ”KHL-tähti oli turnauksen isoin pettymys”

iltalehti 21:06 10.11

Suomi–Ruotsi 2–1. Harri Säteri Sibir Novosibirsk


Tässä ovat Suomi–Venäjä-ottelun Leijonat & lampaat – ”Jatkoi siitä mihin MM-kisoissa jäi”

iltalehti 22:38 07.11

Suomi-Venäjä 4–3 Harri Säteri Sibir Novosibirsk


"Kuin haltioiden kieltä" – Nikita Prohošin, 20, nauttii matematiikkaan uppoutumisesta, ja hänen kaltaistensa avulla Venäjä pyrkii taas matematiikan suurvallaksi

yle 07:07 03.11

Novosibirskin neuvostoaikainen tiedekeskus on nousemassa uuteen kukoistukseen. Venäjä panostaa taas tutkimukseen.


Kärppien hirmuvahvistus aloittaa kakkosketjussa - Veikkaus reagoinut liikaakin Junttilan paluuseen?

iltalehti 12:51 17.10

Päivän peli on jääkiekon SM-liigan HIFK-Kärpät. Julius Junttila tekee tänään paluun Kärppiin välivuoden jälkeen. Illan HIFK-Kärpät-ottelun seurattavin asia on kolminkertaisen Suomen mestarin Julius Junttilan paluu kärppänuttuun. Junttila pelasi viimeksi Kärpissä kaudella 2017-2018 voittaen tuolloin liigamestaruuden ohella myös joukkueensa runkosarjan sisäisen pistepörssin tehoilla 13+39=52. Pudotuspeleissä syntyi samalla kaudella niin ikään hurjat pinnat 8+6=14. Sittemmin Junttila kokeili siipiään sekä KHL:ssä (Sibir) että SHL:ssä (Växjö), mutta menestys ei seurannut pelaajaa niihin sarjoihin. Tänään Junttila palaa Kärppiin nimellisessä kakkosketjussa yhdessä Michal Kristofin ja Aku Rädyn kanssa.


Leijonista tuttu hyökkääjä astui sankariksi KHL:ssä – voittomaali minuutti ennen loppua

MTV 15:29 02.10

Juuso Puustinen nousi maaleillaan Sibir Novosibirskin sankariksi jääkiekon KHL:ssä, kun Admiral Vladivostok taipui vieraissa maalein 2–1.


Jori Lehterä liekeissä KHL:ssä – suomalaishyökkääjä iski maaleja ylivoimalla

MTV 22:09 10.09

Jori Lehterä oli mahtavassa vireessä, kun SKA Pietari voitti KHL:ssä tiistai-iltana Sibir Novosibirskin kotikentällään maalein 4-2.


Pietarin SKA:lla pelimerkit sekaisin - kovaa tulosta tehnyt suomalaisketju tänään suurseuran kimppuun

iltalehti 11:48 10.09

Päivän kiinnostavin ottelu on KHL:n Pietarin SKA-Sibir. Saako SKA pelinsä vihdoin toimimaan? Pietarin SKA:n pelissä on alkukierroksilla ollut menestystä ajatellen huolestuttavia piirteitä. Puolustus ei ole toiminut ja vielä huonommin on pelittänyt joukkueen hyökkäyspelaaminen. Hyökkäyspelaamisen rakenne ei toimi ja paikkojen luominen on hyvin satunnaista. Suomalaisittain huolestuttavaa tässä on se, että pietarilaisten kaksi kärkiketjua ovat ainakin tähän asti rakentuneet Jori Lehterän ja Joonas Kemppaisen varaan. Kumpikaan ei ole toistaiseksi onnistunut. Lehterä on saalistanut sentään tehot 1+1, mutta Kemppaisen kiikarit eivät kovin pitkää peliaika kakkosketjussa lupaile. Edelleen kannattaa seurata miten suomalaiset selviytyvät valtavissa paineissaan. Paljon mukavammin pullat ovat uunissa Sibirin suomalaiskentällisellä, missä ketjuna pelaa kolmikko Jukka Peltola - Mikael Ruohomaa - Juuso Puustinen ja puolustuksessa Jyrki Jokipakka. Nelikko on kolmessa ottelussa kerännyt jo yhteenlaskettuna tehot 4+4. Sibir on myös joukkueena pelannut hyvin, eikä vain yksi tappio kolmesta ensimmäisestä ottelusta ole minkään sortin vääryys.


Leijonissakin esiintynyt puolustaja vaihtaa maisemaa KHL:ssä – uusi joukkue vilisee suomalaisia

MTV 16:08 27.08

KHL:ssä pelaava Sibir Novosibirsk on tehnyt yhden vuoden mittaisen sopimuksen suomalaispuolustaja Jyrki Jokipakan kanssa.


Suomalaispuolustaja vaihtaa maisemaa KHL:ssä – uusi joukkue vilisee suomalaisia

MTV 16:08 27.08

KHL:ssä pelaava Sibir Novosibirsk on tehnyt yhden vuoden mittaisen sopimuksen suomalaispuolustaja Jyrki Jokipakan kanssa.


Jyrki Jokipakka vaihtaa seuraa KHL:ssä ? pelikavereiksi neljä suomalaista

jatkoaika.com 13:39 27.08

Jyrki Jokipakka vaihtaa seuraa KHL:n sisällä. Puolustaja pelasi viime kaudella HK Sotšissa. Ensi kauden osoite on novosibirskiläinen Sibir.


SM-liigasta tutun amerikkalaisen taso lytättiin Venäjällä, saamassa todelliset pikapotkut

iltalehti 17:45 26.08

Sam Lofquistin pesti Sibir Novosibirskissa on jäämässä pikavisiitiksi. Venäläissivusto sport24.ru uutisoi, että Lofquist on joutunee jättämään Sibirin jo ennen kauden alkua. Sivuston lähteen mukaan ylivoimapelin kulmapalaksi kaavailtu amerikkalaispuolustaja jätettiin pois harjoitusottelun kokoonpanosta valmennusjohdon päätöksellä. Lofquistin kuvailleen olleen harjoituskaudella esityksiensä puolesta yksi joukkueen heikoimmista pelaajista.


Jukka Peltola kovin tavoittein alkavan kauden alla - "maajoukkue on ehdottomasti tavoitteeni"

jatkoaika.com 09:54 25.08

Sibir Novosibirskin suomalaishyökkääjä odottaa ehjää ja hyvää kautta KHL:ssä, ja asettaa tavoitteekseen myös maajoukkueeseen pääsemisen. Suurkaupungin sykkeestä nauttiva Peltola on mielissään myös suomalaisista joukkuetovereistaan.


Viime kauden pettymyksestä sisuuntunut Harri Säteri palaa KHL-kaukaloihin - "Tarkoitus pelata hyvä kausi"

jatkoaika.com 07:00 24.08

Leijonien paidassa upeat MM-kisat vuonna 2018 pelannut ja tuolloin NHL-sopimuksen lunastanut maalivahti Harri Säteri palaa nyt takaisin KHL-kaukaloihin, tällä kertaa Sibir Novosibirskin paitaan. Säteri kertasi Jatkoajan haastattelussa hieman viime kauttaan, sekä odotuksia tulevasta.


Mikael Ruohomaa intoa puhkuen uuteen kauteen — "Edelleen on kova halu mennä eteenpäin"

jatkoaika.com 11:40 23.08

Yhdeksän vuotta sitten KOOVEEn kanssa suomisarja-kauteen valmistautunut Mikael Ruohomaa on noussut eurooppalaisen jääkiekon huipulle kovalla työllä. Sibiriin siirtyvä taituri odottaa käsillä olevalta kiekkosesongilta paljon.


KHL-seura tempaisi: fanit pääsevät harvinaislaatuisella tavalla osaksi pelipaitaa

MTV 21:16 13.08

Jääkiekon KHL-seura Sibir Novosibirsk pelaa harjoituskaudella poikkeuksellisissa pelipaidoissa. Paidat ovat täynnä kuvia seuran faneista.


Erikoinen tilanne: Karri Rämö ilman sopimusta Pelicansin maalilla

MTV 10:51 09.08

Karri Rämö on SM-liigajoukkue Pelicansin maalilla, kun lahtelaisseura kohtaa KHL:n Sibir Novosibirskin harjoitusottelussa perjantaina.


Viihdettä koko rahalla – harjoitusvoitto Jokereille

jatkoaika.com 09:00 09.08

Loppuunmyydyn Valkeakosken Wareenan katsojat saivat viihdettä koko rahalla KHL-joukkueiden välisessä harjoitusottelussa. Ottelun aikana jaettiin runsaasti jäähyjä, taklattiin ja vauhtia piisasi. Jokerit nappasivat voiton 4–3 –lukemin, Sibirin pelaajien jäädessä nuolemaan näppejään.


Mörkö-Marko Anttila palasi kotikulmilleen – heti komea huomionosoitus rintaan: ”En tiedä, sainko sen MM-kullan takia”

iltalehti 22:38 07.08

Kaikki sydämet sulattanut Marko Anttila pelasi ensimmäisen ottelunsa ikimuistoisen MM-finaalin jälkeen. Jokerit voitti Sibirin Valkeakoskella. Suomalaisten uusi lemmikki Marko Anttila palasi tositoimiin kahden ja puolen kuukauden tauon jälkeen. Koko kansan Mörkö taisteli peränantamattomaan tyyliinsä, kun Jokerit kohtasi Valkeakosken harjoitusottelussa toisen KHL-joukkueen Sibir Novosibirskin.


Jokerit jatkoi voittojen tiellä – Sibir kaatui Valkeakoskella

jatkoaika.com 21:48 07.08

Helsingin Jokerit kaatoi harjoituskauden toisessa ottelussaan Sibir Novosibirskin Valkeakoskella maalein 4-3. Loppuunmyydyssä Wareenan jäähallissa nähtiin peräti viiden ylivoimamaalin kamppailu.


Perinteeksi muodostunut harjoitusottelu venyi voittomaalikilpailuun

jatkoaika.com 12:11 07.08

Valkeakoskella pelattiin tiistaina HPK:n ja HC Sibirin välinen harjoitusottelu. Ottelu oli vauhdikas ja venyi voittomaalikilpailuun. Sibir vei ottelun nimiinsä 2 – 3 – lukemin.


Nykänen kutsui suvaitsevaisuutta

Hot topics