Pietarin SKA:lla pelimerkit sekaisin - kovaa tulosta tehnyt suomalaisketju tänään suurseuran kimppuun iltalehti 11:48 10.09

Päivän kiinnostavin ottelu on KHL:n Pietarin SKA-Sibir. Saako SKA pelinsä vihdoin toimimaan? Pietarin SKA:n pelissä on alkukierroksilla ollut menestystä ajatellen huolestuttavia piirteitä. Puolustus ei ole toiminut ja vielä huonommin on pelittänyt joukkueen hyökkäyspelaaminen. Hyökkäyspelaamisen rakenne ei toimi ja paikkojen luominen on hyvin satunnaista. Suomalaisittain huolestuttavaa tässä on se, että pietarilaisten kaksi kärkiketjua ovat ainakin tähän asti rakentuneet Jori Lehterän ja Joonas Kemppaisen varaan. Kumpikaan ei ole toistaiseksi onnistunut. Lehterä on saalistanut sentään tehot 1+1, mutta Kemppaisen kiikarit eivät kovin pitkää peliaika kakkosketjussa lupaile. Edelleen kannattaa seurata miten suomalaiset selviytyvät valtavissa paineissaan. Paljon mukavammin pullat ovat uunissa Sibirin suomalaiskentällisellä, missä ketjuna pelaa kolmikko Jukka Peltola - Mikael Ruohomaa - Juuso Puustinen ja puolustuksessa Jyrki Jokipakka. Nelikko on kolmessa ottelussa kerännyt jo yhteenlaskettuna tehot 4+4. Sibir on myös joukkueena pelannut hyvin, eikä vain yksi tappio kolmesta ensimmäisestä ottelusta ole minkään sortin vääryys.


SM-liigasta tutun amerikkalaisen taso lytättiin Venäjällä, saamassa todelliset pikapotkut iltalehti 17:45 26.08

Sam Lofquistin pesti Sibir Novosibirskissa on jäämässä pikavisiitiksi. Venäläissivusto sport24.ru uutisoi, että Lofquist on joutunee jättämään Sibirin jo ennen kauden alkua. Sivuston lähteen mukaan ylivoimapelin kulmapalaksi kaavailtu amerikkalaispuolustaja jätettiin pois harjoitusottelun kokoonpanosta valmennusjohdon päätöksellä. Lofquistin kuvailleen olleen harjoituskaudella esityksiensä puolesta yksi joukkueen heikoimmista pelaajista.


Viihdettä koko rahalla – harjoitusvoitto Jokereille jatkoaika.com 09:00 09.08

Loppuunmyydyn Valkeakosken Wareenan katsojat saivat viihdettä koko rahalla KHL-joukkueiden välisessä harjoitusottelussa. Ottelun aikana jaettiin runsaasti jäähyjä, taklattiin ja vauhtia piisasi. Jokerit nappasivat voiton 4–3 –lukemin, Sibirin pelaajien jäädessä nuolemaan näppejään.


Mörkö-Marko Anttila palasi kotikulmilleen – heti komea huomionosoitus rintaan: ”En tiedä, sainko sen MM-kullan takia” iltalehti 22:38 07.08

Kaikki sydämet sulattanut Marko Anttila pelasi ensimmäisen ottelunsa ikimuistoisen MM-finaalin jälkeen. Jokerit voitti Sibirin Valkeakoskella. Suomalaisten uusi lemmikki Marko Anttila palasi tositoimiin kahden ja puolen kuukauden tauon jälkeen. Koko kansan Mörkö taisteli peränantamattomaan tyyliinsä, kun Jokerit kohtasi Valkeakosken harjoitusottelussa toisen KHL-joukkueen Sibir Novosibirskin.


Perinteeksi muodostunut harjoitusottelu venyi voittomaalikilpailuun jatkoaika.com 12:11 07.08

Valkeakoskella pelattiin tiistaina HPK:n ja HC Sibirin välinen harjoitusottelu. Ottelu oli vauhdikas ja venyi voittomaalikilpailuun. Sibir vei ottelun nimiinsä 2 – 3 – lukemin.


avustajilleen viisi miljoonaa epäasiallisesta käytöksestä – jotakuinkin ennallaan – Mehiläisparvi iski pelkän lähtö­hinnan 10?000 psykoterapeutti psykoterapeutti neuvoo täyskäännöksen elämässään –

Hot topics