Krista Siegfrids singahti julkisuuteen minishortseihin pukeutuneena rokkimimminä – sitten vastassa oli tyly tuomio: ”Päätin, että fuck this”

iltasanomat 10:07 14.09

Krista Siegfridsin ura alkoi tv:n laulukilpailusta. Välillä tie tähdeksi oli mutkainen ja vaikea, mutta sitkeä laulaja ei suostunut antamaan periksi.


Hiljattain eronnut Krista Siegfrids esittää erobiisinsä ensimmäistä kertaa: "Menen nyt eteenpäin"

mtv 20:09 11.09

Laulajatähti Krista Siegfrids kertoo menevänsä eteenpäin vaikean avioeron jälkeen.


Rakoileva avioliitto repi Krista Siegfridsin elämän palasiksi – lopulta laulaja tajusi, että asioiden oli muututtava: ”Itkin ja vuodatin kaiken ulos”

iltasanomat 06:45 11.09

Krista Siegfrids aloittaa tänä syksynä puhtaalta pöydältä avioeron jälkeen. Laulaja vuodatti tuntemuksensa uuteen musiikkiin, jonka hän toivoo tuovan voimaa myös muille.


Krista Siegfrids avautuu viimein avioerostaan – paljastaa, mikä päätti 14 vuoden parisuhteen

iltasanomat 07:01 07.09

Laulaja ja juontaja Krista Siegfrids aloittaa tänä syksynä puhtaalta pöydältä: takana on avioero, joka mullisti koko elämän ja edessä uusi arki omilla ehdoilla.


Tässä he ovat! Suomen Got Talentia tuomaroivat tutut tähdet viihdealalta – ohjelman juontajana Mikko Leppilampi

iltalehti 15:05 06.08

Got Talent nähdään tv:ssä ensi keväänä. Maailman menestynein kykykilpailuformaatti Got Talent saapuu Suomeen. Ohjelman tuomareina nähdään tanssitaiteilija Jorma Uotinen, laulaja-lauluntekijä Krista Siegfrids, koomikko-näyttelijä Ernest Lawson ja duudsoneista tuttu HP Parviainen. – Tuntuu mahtavalta olla mukana ohjelmassa, jota olen itsekin aina seurannut, ja jossa kuka vain voi tehdä mitä vain. Olen itsekin aloittanut urani kykykilpailun kautta, joten tämä on loistavat tapa tulla alalle, Siegfrids kertoo ohjelman tiedotteessa.


Krista Siegfrids avoimena: ”On haikeaa ja ihanaa viettää sinkkukesää”

iltalehti 22:04 17.07

Laulaja ja juontaja Krista Siegfrids kertoo kesäkuulumisiaan Iltalehdelle. Suomen euroviisuedustaja ja -juontaja Krista Siegfrids veti Porin torilla Fredrikin ja Benin kanssa Allsong på Skanssen -tyyppisen lauluhetken ja kertoi fiilisten olevan sinkkuna kaksijakoiset. - Olen 14 vuoteen sinkkuna kesän, en tiedä, onko kesäni nyt niin villi sinkkukesä. Toisaalta olo on vapaa ja ihana, mutta toisaalta on haikeaa ja vaikeaa, Krista kertoo energiseen tyyliinsä.


Krista Siegfrids julkaisi paljastavan juhannustoivotuksen – poseeraa vain kukkia vartalollaan

iltalehti 18:19 21.06

Suomen viisuedustaja vuodelta 2013 toivottaa hyvää juhannusta paljasta pintaa esittelevän kuvan kera. Laulaja Krista Siegfrids julkaisi juhannusaattona Instagramissa hyvin juhannuksen henkeen sopivan kuvan. Krista poseeraa Ville Paasimaan ottamassa valokuvassa vain kukkia yllään. Kukat on aseteltu niin, että intiimit kehonosat eivät paljastu.


Krista Siegfrids teki paluun 90-luvulle – huomattava yhdennäköisyys Spice Girls -tähden kanssa

mtv 17:06 04.06

Siegfrids poseeraa vaaleanpunaiseen sonnustautuneena.


Euroviisuja selostava Krista Siegfrids ei välitä ikävistä kommenteista – jakoi videon selkeällä sanomalla

mtv 16:49 18.05

Krista Siegfrids keräsi palauteryöpyn kommentoidessaan Latvian esitystä euroviisujen toisessa semifinaalissa.


Krista Siegfridsin suorasukainen kommentti kesken suoran viisulähetyksen herätti närkästystä – viisufanit pöyristyivät: ”Toi on jo törkeää”

iltasanomat 22:54 16.05

Krista Siegfridsin kommentointityyli herätti keskustelua Twitterissä.


Darude kisaa tänään Euroviisuissa: Suomen show’n takana lähes 20 ihmistä

iltalehti 06:22 14.05

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali nähdään tänään suorana lähetyksenä TV2:lla. Suomen viisukamppailulla on tänä vuonna Daruden eli Ville Virtasen ja Sebastian Rejmanin kasvot, jotka nähdään Tel Avivin kisalavalla jo tänään ensimmäisessä karsinnassa TV2:lla. Kokonaisuuteen vaikuttaa silti monta muutakin naamaa – ja ääntä. Mikko Silvennoinen ja Krista Siegfrids selostavat kaikki kolme suoraa tv-lähetystä. Torstaina on toisen karsinnan aika ja lauantaina jännitetään jo finaalia. Mikko kuuluu entuudestaan viisukalustoon, mutta Krista on pestissään ensimmäistä kertaa.


Krista Siegfrids bikineissä – nauttii Euroviisuista näyttävästi Tel Avivissa

stara 14:00 12.05

Jokusen vuoden hiljaiseloa median valokeilasta viettänyt Suomen taannoinen euroviisuedustaja Krista


brexit-lausuntoaan ”Syyskuun lopun Mopoauto katolleen ojaan Palapelinsä aukot täyttänyt potilaita evakuoitiin Rajua ryöpytystä! Kimi suistuttua rotkoon Venäjää uhkaa voitto tällä tavalla”

Hot topics