Sihvonen: "TPS tuuliajolla" – SM-liigan kriisiseuran reagoitava potkuilla, mutta Kalle Kaskinen niille väärä kohde

MTV 07:03 15.10

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen perkaa Turun Palloseuran kriisivyyhteä auki sen eri kanteilta.


Sihvonen: SM-liigan viime kauden onneton sekoilija palasi elävien kirjoihin odotettua nopeammin – "Aivan eri lätkää kuin muilla"

MTV 08:15 12.10

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen analysoi JYPin tilannetta seurana ja joukkueena, kun jyväskyläläiset ovat pelanneet tasan tusinan pelejä.


Petteri Sihvosen kolumni: Puolet jakautuvat – Jari Litmanen ja Riku Riski pelasivat jalkapallopoliittisen nollasummapelin

MTV 06:48 12.10

Kun urheilijat ottavat kantaa politiikkaan, siinä ei juurikaan edisty politiikka, ja mikä pahinta, urheilun idea uhrataan väärällä alttarilla urheilulle itselleen vieraiden asioiden tähden, kirjoittaa MTV Uutisten uusi kolumnisti Petteri Sihvonen.


Sihvonen: "HIFK-parka saa selkäänsä vähän joka rintamalla" – näin valovuoden ero Tapparaan ja Kärppiin on syntynyt

MTV 05:50 08.10

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa tiistai-kolumnissaan HIFK:sta hieman laajemmissa silmänaloissa. Kritiikki ei kohdistu valmentajaan, pelaajiin eikä urheilujohtajaan; tikunnokassa ovat seurajohto, omistajat – ja varauksin fanit.


Mika Sihvonen voitti kehonrakennuksen ammattilaiskisan! Leuanvetotulos kertoo ison eron suurimpiin hirmuihin

iltalehti 11:57 06.10

Mika Sihvonen jyräsi lauantaina voittoon kehonrakennuksen ammattilaiskisassa Lahdessa. Mika Sihvonen oli ykkönen IFBB Elite Pro -liigan kisassa. Suomalaishuippu aloitti tämän kisakautensa pari viikkoa sitten kovatasoisessa Arnold Classic Europen kutsukilpailussa, jossa hän oli toinen. Molemmat sijoitukset tulivat avoimessa sarjassa, jossa osa vastustajista painaa jopa 25–30 kiloa enemmän kuin Sihvonen. Suomalaisen oma sarja on alle 90 kiloa. Kokonaispaketti on kuitenkin niin hyvässä tasapainossa, että menestystä tulee sarjassa kuin sarjassa.


Kaapo Kakon pahimman kilpakumppanin NHL-avauksesta tuli pannukakku – oli pelistä samaa mieltä kuin Petteri Sihvonen

MTV 08:45 05.10

Viime kesän ykkösvaraus, New Jersey Devilsin Jack Hughes jäi Kaapo Kakon tapaan ilman pisteitä NHL-debyytissään. 


Sihvonen: NHL-lätkä on kuin kaukalopalloa, Suomessakin pelataan fyysisemmin – "Maailmankirjat ovat sekaisin"

MTV 06:50 05.10

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen analysoi ja vertaa NHL-lätkää kotimaiseen liigakiekkoiluumme. Johtopäätös on selkeä: Fyysisemmän pelin ystävien ei kannata katsoa NHL:ää, vaan mieluummin Liigaa.


Sihvonen: Karri Kiven potkut Ilveksestä tuoksahtavat – "Pane haisemaan, Jouko Myrrä!"

MTV 06:02 01.10

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kommentoi tiistai-kolumnissaan Ilveksen Karri Kivelle antamia potkuja. Sihvosen suurennuslasin alle joutuu myös uusi päävalmentaja Jouko Myrrä.


Petteri Sihvonen jyrähtää SM-liigan kurinpidon ratkaisuista – "Aikamoinen vääryys!"

MTV 17:23 24.09

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen arvioi tiukkasanaisesti jääkiekon SM-liigan kurinpidon ratkaisuja ja peräänkuuluttaa tarvetta muutokseen pelaajien turvallisuuden parantamiseksi.


Suomalaiskehonrakentajalta mahtava suoritus huippukisassa – Arnold Schwarzenegger huomioi upealla tavalla!

iltalehti 14:12 24.09

Mika Sihvonen nappasi loistavan sijoituksen Arnold Classic Europessa. Suomen kehonrakentajahuippu sijoittui toiseksi todella kovatasoisen IFBB Elite Pro -liigan kilpailun yleisessä sarjassa. Paikalle kutsutaan vain liigan parhaat kilpailijat. – Oli hienoa olla taas lavalla pienen tauon jälkeen. Sijoitukseen olen erittäin tyytyväinen, kun kyseessä ei ollut oman painoluokan kilpailu, Sihvonen kertoo.


Sihvonen: Lauri Marjamäen Jokerit on ollut todella heikko – "Oltiinkohan seurajohdossa tietoisia tästä kaikesta?"

MTV 13:07 24.09

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen kirjoittaa tiistai-kolumnissaan perusteellisen pelianalyysin Jokereista, jonka kausi on lähtenyt heikosti liikkeelle. Sihvosen mukaan kuitenkin pikkuruisia edistysaskeleita saattaa pelaamisessa olla näkyvissä.


Sihvonen: Törkytaklaus tuli heti kättelyssä, mitta on nyt täynnä – "Jääkiekkoilulla lajina vain yksi mahdollisuus"

MTV 13:11 19.09

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ottaa tiukan kannan HIFK:n ja JYP:n ottelussa sattuneeseen törkytaklaukseen, jossa helsinkiläisten Ville Varakkaan taklaus kohdistuu jyväskyläläisten Anton Strakan päähän. Sihvonen pohtii, kuka tai mikä on syyllinen pelaajan terveyden vaarantavaan tilanteeseen. Ja mitä itse asialle olisi tehtävä.


Sihvonen: Jukka Jalosen MM-sensaatio suuri pelipaimenkirje SM-liigan kaikille päävalmentajille – "Olen pöyristynyt"

MTV 07:33 17.09

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen väittää tiistai-kolumnissaan, että Jukka Jalosen lähes pakottava vaikutus näkyy alkaneella liigakaudella jo nyt kaikkien päävalmentajien pelikirjoissa.


Kolmen SM-liigaseuran tilanne on lohduton – "Kantavat leimaa koko ajan"

MTV 10:23 13.09

SM-liigaan 2010-luvulla nostetut Jukurit, KooKoo ja Sport eivät ole onnistuneet pääsarjassa suuria mainetekoja tekemään. Samalla paine tämän kolmikon ympärillä on alkanut kasvaa sen suhteen, että he pystyisivät perustelemaan olemassaolonsa liigakartalla. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ei pidä näiden seurojen tilannetta häävinä.


Sihvonen: Jääkiekkoon pitäisi tehdä radikaali muutos – "Jälki on rumaa"

MTV 09:39 13.09

Päähän kohdistuneet taklaukset ovat olleet viime vuosina suomalaisessa jääkiekossa kestohuolenaiheena eikä niitä ole onnistuttu SM-liigasta riittävissä määrin kitkemään. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ottaa asiaan tiukasti kantaa ja ehdottaa avojään taklauksien kieltämistä kokonaan.


Petteri Sihvonen avaa HIFK:n dilemman – "Tätä suurempaa tasoitusta ei tarvitse antaa, kun aletaan pelata mitaleista"

MTV 06:48 13.09

Helsingin IFK on arvioitu suurimman mestarisuosikin Oulun Kärppien ykköshaastajaksi alkavalla jääkiekon SM-liigakaudella. Helsinkiläiseuraa koskee kuitenkin dilemma, joka päävalmentaja Jarno Pikkaraisen on ratkaistava, alleviivaa MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen.


Petteri Sihvonen toppuuttelee hurjia puheita Ilveksestä – "Se on se tie, ei hätäily"

MTV 11:45 12.09

Kohina Ilveksen kohdalla on kiihtynyt hurjiin uomiiin ja joukkueesta on puhuttu joissain arvioissa jopa jääkiekon SM-liigan mestarikandidaattina. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen lyö suitsia päälle.


Petteri Sihvonen povaa: Näiden Liiga-seurojen suhdanteet putoavat – "Päävalmentajan ja koko seuran kohtalo on heidän käsissään"

MTV 08:30 11.09

Jääkiekon SM-liiga käynnistyy torstaina. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen ennakoi Tulosruudun vieraana alkavan kauden lähtökohtia.


Petteri Sihvonen nimeää Kärppien ykköshaastajan alkavaan Liigaan – Tampereella valta-asema vaihtuu?

MTV 08:00 11.09

Jääkiekon SM-liiga käynnistyy torstaina. MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen analysoi Tulosruudun vieraana alkavan kauden voimasuhteita.


ei osaa sanoiksi Johnson ei allekirjoittanut kiinni mestaruudessa KuPSin kultakapteeni tunteikkaana mestaruuspatsas käsissään – syynä konservatiivi­kapinallisen tasaisissa Tässä on Veikkausliigan Virenin ajoista tähän

Hot topics