Jokerit-luotsi Jukka Jalonen suorasanaisena: "Ei siinä voi paljoa muuta odottaa kuin että turpaan tulee" MTV 22:33 16.03

Jokereiden avausottelu Moskovan TsSKA:ta vastaan KHL:n läntisen konferenssin välierissä sujui ankealla tavalla. TsSKA oli kauttaaltaan edellä, ja voitti ottelun lukemin 4-0.


Jaajo Linnonmaan ikimuistoisin radiolähetys - kuulijalle tehtiin brasilialainen vahaus: ”Toinen siinä kynittiin paljaaksi” iltalehti 21:46 16.03

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmaa juontava Jaajo Linnonmaa on kohdannut radiourallaan monia ikimuistoisia hetkiä. Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa äityi muistelemaan Radio Gaalassa erästä ikimuistoista tilannetta, jonka hän koki Aamulypsy-ohjelman alkuvuosina. - Kun aloitetaan joku ohjelma, pitää tehdä erilaisia tempauksia, että pääsee ikäänkuin otsikoihin. Nykyäänhän meidän ei ole tarvinnut tehdä mitään, koska olemme Suomen kuunnelluin aamuohjelma. Alkuvaiheessa otimme studioon kuulijan, jolle tehtiin brasilialainen vahaus. Se oli kohtuullisen jännittävää, Jaajo Linnonmaa muistelee Iltalehdelle.


Posketon miljoonadiili toteutumassa? Floyd Mayweather hyppäämässä UFC-kehään - hurja arvio omista taidoista! iltalehti 20:16 16.03

Nyrkkeilylegenda Floyd Mayweatherin vapaaotteludebyytti on ottamassa kunnolla tuulta alleen, kertoo muun muassa The Guardian. Mayweather, 41, ehti jo lopettaa nyrkkeilyuransa tappiottomana mestarina, mutta käväisi viime vuonna vielä murjomassa näytösluontoisesti UFC-tähti Conor McGregoria turpaan nyrkkeilykehässä. Vaan olisiko Mayweatherista mihinkään vapaaottelukehässä? Mitä miehen omiin lausuntoihin tulee, hän uskoo niin. Mayweather on vahvasti siinä uskossa, että jättiottelu UFC-kehässä olisi hyvin mahdollinen. Omista taidoistaan hän puhuu varsin tutuksi tulleeseen tyyliin:


Matti Suur-Hamari toisesta paralympiamitalistaan: "Siinä kohtaa ajattelin, että kaikki tai ei mitään" MTV 17:37 16.03

Matti Suur-Hamari otti jo toisen mitalinsa Pyeongchangin paralympialaisissa, kun hän laski lumilautailun banked slalomissa eli ratapujottelussa kolmanneksi.


Kaunis elämä: Lotta Näkyvän isän kuolema oli viimeinen silaus naisen mielenterveyden järkkymiselle: ”Siinä vaiheessa katsoo parvekkeelle päin, jos tuolta hyppäisi” iltalehti 13:15 16.03

Lotta Näkyvä kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa ajaneensa suorittamisellaan itsensä piippuun. Kaunis elämä -sarjassa vietetään ensi viikolla vuoden 2013 Miss Suomen, Lotta Näkyvän päivää. Lotan isä, F1-ratojen urheilulääkärinä tunnettu Aki Hintsa nukkui pois pitkän sairauden uuvuttamana vuonna 2016. Lotta kertoo surutyöstään ohjelmassa illallispöydän ääreen kokoontuneille missikaunottarille. - Mun tähänastisen elämäni kamalin hetki oli se, kun isä kuoli. Tai vaikein tapahtuma. Mähän olin siellä viimeiset 5 päivää ja ihan loppuun saakka siinä sängyn vieressä. Tietyllä tavalla siinä oli jotain kaunista, isällä oli sellainen rauha siinä, mikä välittyi meille muille.


Hjallis Harkimo kertoo todellisista väleistään Teemu Selänteeseen - sanoo ottaneensa yhteyttä kiekkolegendaan torstaina iltalehti 08:44 16.03

Jokerien pääomistaja ja puheenjohtaja Hjallis Harkimo palaa Iltalehden kolumnissaan torstaina puhuttaneeseen uutisointiin. Harkimo käy kirjoituksessaan läpi torstaista uutista, jonka mukaan Teemu Selänne olisi syrjäyttämässä hänet Jokerien puheenjohtajana. Jokeripomo sanoo, etteivät uutisen tiedot pitäneet paikkaansa. - Täysin tyhjästä väännetty juttu. Siinä ei oikein mikään fakta pitänyt paikkaansa. Mutta totenahan sekin otettiin, Harkimo kirjoittaa.


Yritys tekee aivoista digikopion – hinta 10 000 dollaria ja seurauksena kuolema stara 08:30 16.03

Yhdysvaltalainen startup-yritys tarjoaa ihmisille mahdollisuuden luoda aivoistaan kopion tietokoneelle. Siinä


Tomb Raider palasi muuttuneena: Lara Croft näyttää vihdoin tämän ajan naissankarilta – urheilullisen Alicia Vikanderin seksikkyyttä ei tarvitse erikseen korostaa iltasanomat 07:21 16.03

Uusi Tomb Raider -seikkailu ei kuitenkaan pärjää siinä, missä sen pitäisi loistaa, arvioi elokuvakriitikko Taneli Topelius.


Iivo Niskanen olympiakullan nautiskelusta: "Siinä voi sitten muutamat mitalikahvit juua" MTV 22:37 15.03

Pyeongchangin olympialaisissa 50 kilometrin perinteisen matkalla kultaa hiihtänyt Iivo Niskanen valmistautuu maailmancupin viimeiseen viikonloppuun, joka hiihdetään Ruotsin Falunissa.


Valtteri Bottas hyväksyy tappiotkin - ”Löylytin itseäni viime kaudella” iltalehti 21:24 15.03

Panoksena on MM-pisteiden lisäksi jatkosopimus. Valtteri Bottas voitti viime kaudella kolme GP:tä ja oli MM-taulukossa kolmas. Lewis Hamilton ajoi maailmanmestaruuteen ja veti eron Bottakseen lähes 50 pisteeseen. Pystyykö Bottas haastamaan tällä kaudella Hamiltonin tosissaan? Siinä on kenties alkavan F1-kauden kiinnostavin suomalaiskysymys.


SDP vastaa: Sotemallimme ollut hallituksen käytettävissä jo kaksi vuotta iltalehti 19:57 15.03

SDP:n sote-asiantuntijan, kansanedustaja Sirpa Paateron mukaan on virheellinen käsitys, että oppositiolla ei olisi sotemallia. Iltalehden Näkökulma-kirjoituksessa mainittiin keskiviikkona, että "valinnanvapauslain lähetekeskustelussa eduskunnassa kävi selväksi se, ettei oppositiolla ole omaa perusmallia sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamiselle. Vasemmistoliitto hyväksyisi maakuntamallin. Vihreät hyväksyisi soten, jos siinä olisi vähemmän markkinallistamista ja lehmäkauppoja. Demarit rakentaisivat mallinsa jotenkin kuntien varaan. Näistä aineksista ei kuitenkaan vaihtoehtoa oikein synny". SDP:n sote-asiantuntija, kansanedustaja Sirpa Paatero, toteaa Iltalehdelle, että on virheellinen käsitys, että oppositiolla ei olisi sotemallia.


Joka minuutti Suomessa tehdään yli 1,5 rikosta - katso jättikartasta, millaisia rikoksia omassa kotikunnassasi on tehty 2010- luvulla iltalehti 13:57 15.03

Kartasta voit selvittää, koostuvatko kotikuntasi rikokset näpistyksistä, rattijuopumuksista vai murhista. Voit myös verrata, tehdäänkö kotikunnassasi enemmän rikoksia kuin muissa Suomen kunnissa. Liikennerikkomukset, varkaudet ja liikenneturvallisuuden vaarantamiset. Siinä on kolme yleisintä Suomessa tapahtunutta rikosta 2010-luvulla.


UFO päätyi hävittäjälentäjän tähtäimeen: ”Mikä v*ttu tuo on?” stara 08:00 15.03

Aikaisemmin salatulla videolla nähdään erikoinen kohtaaminen Atlantin valtamerellä. Siinä Yhdysvaltojen


Viihdelehti Stara.fi stara 08:00 15.03

Aikaisemmin salatulla videolla nähdään erikoinen kohtaaminen Atlantin valtamerellä. Siinä Yhdysvaltojen


Näkökulma: Oppositiolla ei ole omaa sote-mallia iltalehti 22:27 14.03

Maakunnille jää iso vastuu tehokkaammasta sote-toiminnasta. Valinnanvapauslain lähetekeskustelussa eduskunnassa kävi selväksi se, ettei oppositiolla ole omaa perusmallia sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamiselle. Vasemmistoliitto hyväksyisi maakuntamallin. Vihreät hyväksyisi soten, jos siinä olisi vähemmän markkinallistamista ja lehmäkauppoja. Demarit rakentaisivat mallinsa jotenkin kuntien varaan. Näistä aineksista ei kuitenkaan vaihtoehtoa oikein synny. Ärhäkkäästä keskustelusta huolimatta tuntui jotenkin siltä, että ainakin demarit olivat jo alistuneet tilanteeseen. He tiukkasivatkin hallitukselta, että saavatko myös hallituspuolueiden edustajat parannella sote-esitystä eduskuntakäsittelyssä. Tätä tiukattiin järjestelmällisesti demareiden puheenvuoroissa.


The Crown -tähtien palkkaero raivostutti katsojat - Kuningatar Elisabetin näyttelijä tienasi puolet vähemmän kuin vastanäyttelijä: ”Uskomatonta!” iltalehti 16:46 14.03

The Crown -sarjan naistähti saa puolet pienempää palkkaa kuin miespuolinen vastanäyttelijä. Netflix-sarjan The Crownin tuotantoryhmä on kertonut yllättävän paljastuksen TV-sarjan kulisseista. INTV-konferenssissa tuotantoryhmä kertoi, että brittikuninkaallisten elämästä kertovan draaman päähenkilä kuningatar Elisabetia näytellelle Claire Foylle maksettiin palkkaa puolet vähemmän kuin hänen aviomiestään, prinssi Philipiä näytelleelle Matt Smithille. Syy palkkaeroon ei ole The Crownin tuotannon mukaan sukupuolessa, vaan siinä, että Doctor Who -sarjassa näytellyt Smith oli jo ennen sarjassa näyttelemistään tunnettu brittitähti, ja Foy tuntemattomampi nimi. Claire Foysta on tullut draamasarjan myötä kansainvälisesti tunnettu näyttelijä.


Venäjän armeijan ”salainen ase” AK-47 paljastui jenkeille vasta vuonna 1953 iltalehti 14:32 14.03

Rynnäkkökivääristä raportoi puna-armeijaan soluttautunut amerikkalainen vakooja. CIA:n julkaisemasta aiemmin salatusta raportista paljastuu, että USA sai vihiä neuvostoarmeijan uudesta aseesta AK-47:sta vasta vuonna 1953. Ase oli siinä vaiheessa ollut sarjatuotannossa jo neljä vuotta. Nykyään Mihail Kalašnikovin suunnittelema AK-47 ja sen kopiot on varmasti maailman tunnetuin ja myös laajimmalle levinnyt ase. Sitä on eri versioina valmistettu arviolta 100 miljoonaa kappaletta.


Nuoret suomalaiset kovassa nosteessa NHL:ssä – Asialle looginen selitys uusisuomi 11:20 14.03

Patrik Laineen maalit ovat varastaneet shown NHL-pelien uutisoinnissa Suomessa. Siinä sivussa muutkin 1990-luvulla syntyneet suomalaishyökkääjät ovat nakuttaneet kovia teholukemia.


Kalle Lamberg muistelee kollegansa mokaa suorassa lähetyksessä "Hän ei tullut paikalle ja olin yksin siinä" mtv 20:22 13.03

Näyttelijä Kalle Lamberg valmistautuu Kingi-ohjelman suoriin lähetyksiin. Mies muistelee, että livelähetykset eivät ole aina menneet ihan putkeen. 


Helikopterit osuivat toisiinsa – molemmat tuhoutuivat heti stara 17:30 13.03

Kalifornian Pasadenassa kuvatulla videolla todistetaan hurjaa helikopterionnettomuutta. Siinä kahden helikopterin


Uutiset