Kommentti: Trumpin imago sai Helsingissä pahan kolauksen, joka voi palata vainoamaan iltasanomat 22:28 16.07

Kyse on siitä, puolustaako Trump presidenttinä maansa koskemattomuutta vai ei, kirjoittaa Ilta-Sanomien ulkomaanuutisten tuottaja Jari Alenius.


Hornet hätisti koneen taivaalta huippukokouksen aikana: ”Tuli havainto tunnistamattomasta ilma-aluksesta” iltasanomat 21:37 16.07

Helsinkiin julistettiin huippukokouksen ajaksi lentokieltoalue, mutta tieto siitä ei kiirinyt kaikkien ilmailijoiden korviin.


Sauli Niinistö: ”Puhuimme Euroopan merkityksestä ja sotilaallisesta harjoitustoiminnasta, jota Itämerenkin alueella käydään” uusisuomi 20:28 16.07

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö arvioi Suomen valikoituneen Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamispaikaksi muun muassa siitä syystä, että Suomella on maine vakaimpana ja vapaimpana maana maailmassa. 


IS seuraa huippukokousta hetki hetkeltä – Putin kommentoi kysymystä siitä, onko Venäjällä Trumpeista raskauttavaa aineistoa: ”Tämä on hölmöä” iltasanomat 18:46 16.07

Ilta-Sanomat seuraa maanantaista presidenttien huippukokouksen ennakkotunnelmia, tapaamista ja jälkipyykkiä tässä artikkelissa hetki hetkeltä.


Pääministerin mukaan Trump–Putin-tapaamisen tulokset eivät jää järjestelyistä kiinni – "Tulokset riippuvat täysin presidenteistä" MTV 10:34 16.07

Pääministeri Juha Sipilän (kesk) mukaan presidentti Donald Trumpin ja Vladimir Putinin tapaaminen Helsingissä on Suomelle ennen kaikkea suuri tunnustus. Pääministerin mukaan ulkopolitiikka ei ole jäänyt presidentin hoitoon siitä huolimatta, että tasavallan presidentti Sauli Niinistö isännöi huipputapaamista.


Valtteri Bottas antanut tarpeelliset näytöt jatkosopimusta varten? – Antoi itseluottamusta uhkuvia kommentteja MTV 15:24 15.07

Saksalaistalli Mercedes ei ole vieläkään varmistanut suomalaiskuskin Valtteri Bottaksen jatkosopimusta, vaikka ilmoilla on ollut viestejä siitä, että Bottaksen jatko näyttää hyvin todennäköiseltä. Tällä kaudella Bottas on kokenut kovasti epäonnea.


Moto3-luokan mestaruudesta taistelevat tallikaverukset osuivat – suomalaistallin kuljettaja teki kaksi upeaa nousua MTV 13:09 15.07

Moto3-luokan MM-sarjaa johtava Jorge Martin ajoi Saksan osakilpailun voittoon huolimatta siitä, että kolaroi tallikaverinsa kanssa.


Vladimir Putin kuunteli Fifa-pomon vuolaita kehuja – myhäili ja vaihtoi venäjän kielen sujuvasti englantiin iltasanomat 01:17 15.07

Venäjän presidentti totesi olevansa surullinen siitä, että MM-lopputurnaus on päättymässä.


Pianisti soitti sokealle elefanttivanhukselle – eläin nautti silminnähden stara 19:20 14.07

Verkossa on nähty paljon hauskoja ja koskettavia esimerkkejä siitä millainen


Viihdelehti Stara.fi stara 19:20 14.07

Verkossa on nähty paljon hauskoja ja koskettavia esimerkkejä siitä millainen


Jari Kurri naurahtaa Eeli Tolvasen sensaatioon liittyen – "Kaikki ovat kyselleet ja puhuneet siitä" MTV 08:56 14.07

Jokereiden edellisestä KHL-kaudesta tulee mieleen erityisesti yksi tarina ja yksi muistikuva: Eeli Tolvanen. Superlupaus tuli ja hurmasi kaikki otteillaan heti runkosarjan alkuvaiheilla. Häneen liittyen Jokerit on nyt lähes mahdottoman tilanteen edessä.


YES YOU CAN -konepistoolimiehen uhri yhä tuntematon – epäilty on pysynyt vaitonaisena kuulusteluissa MTV 20:53 13.07

Lahdessa kesäkuussa tapahtuneen ammuskelun uhri on yhä kateissa eikä poliisilla ole tietoa siitä, ketä kohti kolmekymppinen YES YOU CAN-pusakkaan pukeutunut lahtelaismies ampui konepistoolilla.


Miksi piskuinen Kroatia menestyy palloilussa? MM-finalisti löysi vastauksen äitien ja isien petipuuhista iltasanomat 07:01 13.07

Kroatian toppari Dejan Lovren kertoi omanlaisensa näkemyksen siitä, miksi hänen kotimaastaan tulee niin lahjakkaita palloilijoita.


Kommentti: Nato-kokous todisti, että Trump on nöyryytysten ja ikävien yllätysten mestari MTV 20:46 12.07

Brysselin kokous päättyi kaaokseen. Päättyi, vaikka miten pontevasti muuta vakuuteltaisiin. Nato-liittolaiset saavat syyttää itseään siitä, että liikettä syntyy vain uhkailemalla. Ja varsinkin siitä, että Yhdysvaltain presidentti kirjaa itselleen kaiken kunnian luvatuista parannuksista.


KOMMENTTI: Nato-kokous todisti, että Trump on nöyryytysten ja ikävien yllätysten mestari MTV 20:46 12.07

Brysselin kokous päättyi kaaokseen. Päättyi, vaikka miten pontevasti muuta vakuuteltaisiin. Nato-liittolaiset saavat syyttää itseään siitä, että liikettä syntyy vain uhkailemalla. Ja varsinkin siitä, että Yhdysvaltain presidentti kirjaa itselleen kaiken kunnian luvatuista parannuksista.


Britannian ex-puolustusministeri: ”Trump on oikeassa – Euroopan mailta ei riittävää edistystä” uusisuomi 09:07 12.07

Ison-Britannian entinen puolustusministeri Michael Fallon katsoo, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on oikeassa, kun hän arvostelee eurooppalaisia Nato-liittolaisia siitä, että ne eivät panosta riittävästi puolustukseen. Fallon toimi ministerinä vuosina 2014–2017.


Kroatia murskasi Englannin unelman jatkoajalla uusisuomi 23:55 11.07

Englanti saa odottaa toista jalkapallon maailmanmestaruuttaan ainakin 56 vuotta. Siitä piti huolen Kroatia, joka voitti Moskovan Luzhnikin stadionilla pelatussa välieräottelussa englantilaiset jatkoajan jälkeen 2-1. Finaalissa sunnuntaina Kroatia pelaa Ranskaa vastaan.


Niinistö toppuuttelee Euroopassa herännyttä huolta Putinin ja Trumpin tapaamisesta: ”En sellaiseen oikein usko” iltasanomat 22:27 11.07

Niinistö: ”Toivon, että paremminkin muisteltaisiin, että siellä jossain Pohjolassa ne kokoontuivat ja maailmanrauha siitä vähän parani”.


Trumpilta heti kova sivallus Brysselissä: ”Saksa on Venäjän vanki” iltasanomat 12:19 11.07

Yhdysvaltain presidentti sivalsi Saksaa myös siitä, että maan osuus puolustusmenoista on yhä liian pieni.


Mestarien liigan finaalissa tyrinyt Liverpool-vahti mokasi taas – "En pidä siitä" MTV 12:13 11.07

Liverpoolin maalivahdin Loris Kariuksen otteet harjoituspelissä herättivät jälleen keskustelua.


hetkeltä Presidentti Trumpin huonot, keskustelu on alkanut lupasi maan korkeimman poistuneet Suomesta, liikenne tiedotus­tilaisuudessa käsikähmä vastaanottamaan Putinia Venäjä ei aio VPS virtaa täynnä ”Nyt ei

Uutiset