Bruce Oreck maksoi 11 miljoonaa konepajastaan, mutta todellinen investointi on vasta edessä – näin diplomaatti tuo Helsinkiin palan amerikkalaista unelmaa MTV 05:45 25.05

Pasilan konepajakaupat solmittiin viimein keskiviikkona ja pitkään alueesta haaveillut ex-suurlähettiläs Bruce Oreck on nyt askeleen lähempänä unelmansa toteuttamista. Jenkkidiplomaatti tahtoo rakentaa alueelleen yhteisöllisen liiketilan, joka tekee siitä luovuuden keskuksen.


Mersun ja Red Bullin pomot kommentoivat Ferrarin sääntörikkomusta: ”Tallien velvollisuus on toimia sääntöjen mukaan” iltalehti 21:05 24.05

Monacossa on puhuttanut lisäohjelmisto, jonka Ferrari on asentanut autoonsa lisäprotestien välttämiseksi. Tältä Monacon kaduilla näyttää F1-tohinan keskellä Ferraria on syytetty alkukaudella siitä, että se olisi käyttänyt voimanlähteessään teknistä ratkaisua, jolla pystyy kiertämään voimayksikköön syötetyn lisätehon mittaamista.


Tomi Metsäkedon somekohu ei vieläkään ole ohi: ”Suomi ei ole somekratia” iltalehti 20:12 24.05

Laulaja Tomi Metsäketo saapui Mummotunnelin kesäterassin avajaisiin yksin. Mies iloitsi alkavasta kesästä. Laulaja Tomi Metsäketo sai viime talvena potkut kahdesta isosta tuotannosta nettikeskusteluiden takia. Metsäketo on tehnyt useita rikosilmoituksia häneen kohdistuneesta Facebook-kirjoittelusta. Marraskuussa alkaneen somekohun selvitys on yhä kesken. - Ne kestää naurettavan kauan Suomessa. Rankkaahan tollainen on. Siitä on puhuttu niin paljon. Oon kuullut ihmisiltä ihmetystä.


Fortum selvitti Pietarin kauhukaatopaikan myrkyt – ”Nyt on vasta ymmärrys siitä, mitä siellä oikein on” iltasanomat 18:40 24.05

Fortum on saanut valmiiksi Krasnyi Borin ongelmajätekaatopaikalta otettujen näytteiden analyysit, toimitusjohtaja Pekka Lundmark kertoi Ilta-Sanomille Pietarissa.


Trump perui tapaamisen Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin kanssa iltalehti 17:38 24.05

Trumpin mukaan Kim on osoittanut avointa vihamielisyyttä. Singaporeen kesäkuulle suunniteltu Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean huipputapaaminen on peruttu. Trumpin mukaan peruminen johtuu siitä, että Pohjois-Korea osoitti "suurta ja avointa vihamielisyyttä" viime aikaisessa lausunnossaan.


Valtteri Bottas ei ole ikinä lukenut yhtäkään kirjaa loppuun asti – ”Elämän tarkoitus on nauttia siitä” iltasanomat 17:22 24.05

F1-elämästä nauttiva Valtteri Bottas haluaisi parantaa kielitaitoaan. Jalkapallofania hänestä ei tule.


Li Andersson suivaantui alaikäisten turvapaikanhakijoiden pätkäoleskeluluvista - jätti kirjallisen kysymyksen hallitukselle iltalehti 16:52 24.05

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson vaatii hallitukselta ja sisäministeri Kai Mykkäseltä lisätietoja alaikäisten turvapaikanhakijoiden viime aikoina saamista pätkäoleskeluluvista. Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Anderssonin mukaan maahanmuuttoviraston linjanmuutos Suomesta turvapaikkaa hakevien nuorten oleskeluluvissa on ongelmallinen. Vasemmistoliiton tuoreessa tiedotteessa viitataan julkisuudessa olleisiin tietoihin ja useiden asiantuntijoiden arvioihin siitä, että Maahanmuuttoviraston päätöskäytäntö yksin Suomeen saapuneiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden oleskelulupia koskien on merkittävästi muuttunut parin viime vuoden aikana. Tiedotteen mukaan Maahanmuuttovirasto on alkanut myöntää vain yhden vuoden mittaisia jatkolupia niille alaikäisille, joille on myönnetty oleskelulupa yksilöllisistä inhimillisistä syistä. Aikaisemmin jatkoluvat ovat yleisesti olleet 3-4 vuoden mittaisia.


Mercedes kanteli Ferrarin sääntörikkeestä FIAlle - Räikkösellä Monacossa lisäosa autossaan iltalehti 15:28 24.05

Ferraria on syytetty alkukaudella siitä, että se olisi käyttänyt voimanlähteessään teknistä ratkaisua, jolla pystyy kiertämään voimayksikköön syötetyn lisätehon mittaamista. Erityisesti Mercedeksen Niki Lauda on kritisoinut Ferrarin ratkaisua ja vaatinut Kansainväliseltä autourheiluliitolta (FIAlta) puuttumista asiaan. Laudan kritiikki kohdistuu voimanlähteissä käytettyyn ERS-järjestelmään, joka kerää energiaa muun muassa pakoputkesta ja jarruista ja tuottaa siitä sähköistä lisätehoa moottoriin.


Bussiyhtiö Lehtimäki laiminlöi lepoaikoja - toimitusjohtajalle sakot iltalehti 08:51 24.05

Tutkinta aloitettiin maaliskuussa 2017 Etelä-Suomen aluehallintoviraston tekemän tutkintapyynnön vuoksi. Hämeen poliisilaitos on saanut päätökseen Lehtimäen Liikenne Oy:tä koskevan esitutkinnan. Tutkinnan lopputuloksena poliisi antoi yhtiön toimitusjohtajalle sakkomääräyksen siitä, että hän ei työnantajan edustajana ollut huolehtinut asianmukaisten ohjeiden antamisesta ajo- ja lepoajoista ja piirturin käytöstä eikä niiden käytön tarkastamisesta. Myöskään työaikoja ei järjestetty siten, että kuljettaja voi noudattaa ajo- ja lepoaikasäännöksiä.


Kolme OC:n täydellistä naista ei enää jatka mukana iltalehti 08:21 24.05

Vicki, Tamra, Kelly ja Shannon sitä vastoin nähdään myös 13. tuotantokaudella. Kuten tapana on, täydellisen realitynaisten kausi päättyy jälkipuinti-jaksoihin. 12. kauden päätteeksi OC:n täydelliset naiset keskustelevat tänään Avalla muun muassa drag queen -bingosta ja siitä, miksi kristillisyyttään esille tuova Lydia tunsi siellä olonsa niin epämukavaksi. Jo nyt tiedetään, ettei Lydia enää jatka tulossa olevalla 13. tuotantokaudella. Hänet on nähty mukana kerran aiemminkin, kaudella 8.


Trump julkisti ”ison uutisen”: Haluaa autoille 25%:n tuontiveron kansallisen turvallisuuden nimissä uusisuomi 07:56 24.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tiedotti keskiviikkona ohjeistaneensa kauppaministeriään harkitsemaan tutkinnan aloitusta siitä, miten kuljetusvälineiden tuonti vaikuttaa kansalliseen turvallisuuteen.


"Facebookinkin noudatettava uutta tietosuoja-asetusta" – säännöt voimaan huomenna MTV 07:39 24.05

Euroopan uusi tietosuoja-asetus antaa kansalaisille mahdollisuuden pyytää yrityksiltä tiedot siitä, minkälaista informaatiota häbestä on kerätty. Uusi asetus astuu voimaan huomenna. Asiantuntijoiden mukaan se tuo mukanaan ennen kaikkea läpinäkyvyyttä. Myös Facebookin ja muiden jättiläisten on sopeuduttava uusiin raameihin.


Onko työkaverisi työmarttyyri? Älä tee yleistä virhettä - hoida työsi iltalehti 07:32 24.05

Johdon konsultti Kim Scott sanoo, että työmarttyyrin kanssa kilpaileminen johtaa vain burnoutiin ja katkeruuteen. Jotkut työntekijät eivät arvosta työn ja muun elämän tasapainoa. He kilpailevat jatkuvasti siitä, kuka tekee eniten työtunteja ja he haluavat tulla palkituksi siitä, kuinka kurjaa heillä on.


Kimi Räikkönen kuin myrskynmerkki Monacon palkintopallilla: ”Ihmiset yrittävät tehdä siitä tarinaa” MTV 06:40 24.05

Vuosi sitten lähes varmaan voittoon formula ykkösten Monacon GP:ssä edennyt Kimi Räikkönen otti Sebastian Vettelille häviämisen raskaasti, mutta suomalaiskuskin mukaan hänen myrtynyt olemuksensa ei ollut suunnattu Ferrarin tiimiä tai tallikaveria kohtaan.


Muistatko kuvat erittäin pettyneestä Kimi Räikkösestä? Suomalaistähti antoi sapiskaa kirjoittelusta - ”Siitä yritettiin tehdä otsikoita” iltalehti 06:38 24.05

Kimi Räikkönen sanoo tulleensa viime vuonna Monacossa väärinymmärretyksi. Kimi Räikkönen ajoi viime vuonna Monacossa paalulle ja tuli kisassa ykkösmutkasta ulos ennen kakkosruudusta lähtenyttä tallitoveriaan Sebastian Vetteliä. Varikkopysähdysten aikana tilanne kääntyi kuitenkin päälaelleen, ja saksalainen ylitti ruutulipun ensin.


Yhdysvaltain kauppaministeriö selvittää, millaisia tuontitulleja ajoneuvoille voisi iskeä iltasanomat 05:04 24.05

Kauppaministeri Wilbur Ross on aloittanut selvityksen siitä, millä laillisilla perusteilla Yhdysvallat voi asettaa autoille tuontitulleja.


E-S: Teini löysi ruumiin palaneesta autosta, poliisin ja palokunnan toiminta herättää hämmästystä - ”Ihmeellistä, miten ovat voineet olla huomaamatta” iltalehti 21:49 23.05

Poliisi ei vahvista eikä kiellä sanomalehti Etelä-Saimaan tietoja siitä, että ruumiin Lappeenrannassa palaneesta autosta löysivät ohikulkijat vasta 12 tuntia myöhemmin. Poliisi tiedotti keskiviikkona, että Lauritsalan venesatamassa Lappeenrannassa palaneesta henkilöautosta . Tiedotteessa oli mukaan tosin vain puolet totuudesta.


aikojen lottoviikonloppu! futistähden päätös tyrmistyttää Hradecky jatkoi olutlinjalla kuusi kuukautta lähde Ronaldinho menee maaperää pirteä väri ei Pitkäveto SJKssa silvottuna hengityskoneeseen SJKssa tekijöitä eri uusintahakemukset tyrehdyttivät vauhti yllätti epäilijät ”Sitten kilpaillaan, kun

Uutiset