Pizzeria paloi Espoossa - epäillään tahallaan sytytetyksi iltalehti 22:09 25.06

Espoon pelastuslaitos tiedottaa, että pizzeriassa on ollut tulipalo Kyyhkysmäellä Lintuvaarantiellä Espoossa. Tiedotteen mukaan paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Espoolaisessa Pizza Paradisessa on ollut tulipalo sunnuntaina. Pelastuslaitoksen mukaan paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Pelastuslaitos tiedotti puoli yhdeksän aikaan illalla sammuttaneensa tulipalon. Pelastuslaitos varmistaa vielä pizzerian yläpuolen tilat. Silminnäkijä kertoo Iltalehdelle, että pizzeriaan heitettiin polttopullo, minkä jälkeen omistajat ottivat tuhopolttajan kiinni ja soittivat paikalle poliisin. Silminnäkijän mukaan poliisi otti epäillyn tekijän kiinni Veräjäpellonkujalla lähellä pizzeriaa.


Newcastlen yliajon silminnäkijä BBC:lle: ”Näin teinin yltä päältä veressä” iltasanomat 16:40 25.06

Loukkaantuneita on yhteensä kuusi.


Törkeä pahoinpitely Kajaanissa: Yhtä lyötiin teräaseella, poliisiautoa vahingoitettiin iltalehti 14:52 24.06

Yhtä miestä lyötiin teräaseella tappelussa. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapahtumista ja tapahtuma-aikaan paikalla olleista henkilöistä. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Kajaanin Lohtajassa tapahtui juhannusaattoiltana ennen puolta yötä useamman henkilön välinen tappelu. Tapahtumapaikka oli Kaikukatu 4:n piha-alue. Tappelussa yhtä miestä lyötiin teräaseella. Poliisipartioiden tullessa paikalle myös poliisia kohtaan käyttäydyttiin aggressiivisesti, ja lisäksi poliisiautoa vahingoitettiin. Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä ja virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena sekä vahingontekona.


Poliisia puukotettiin kaulaan lentokentällä USA:ssa - Silminnäkijät: Hyökkääjä huusi "Allahu Akbar" iltalehti 20:52 21.06

Rikosta tutkitaan mahdollisena terrorihyökkäyksenä. Yhdysvalloissa Michiganissa Bishopin lentokentällä on tapahtunut keskiviikkona mahdollinen terrorihyökkäys. Mies puukotti lentokentällä työskennellyttä poliisia kaulaan ja huusi amerikkalaismedian haastattelemien silminnäkijöiden mukaan "Allahu Akbar" eli "Jumala on suuri".


Remy, 23, näki pommin räjähtävän Brysselin rautatieasemalla – ”Meillä oli tänään hieman onnea” iltasanomat 03:59 21.06

Silminnäkijä kertaa Reutersin haastattelussa, mitä hän näki tiistai-iltana.


Kolmen nuoren pelätään kuolleen kalareissulla Laatokalla - myrsky kaatoi veneen iltalehti 08:59 20.06

Venäjällä kolmen teini-ikäisen nuoren pelätään kuolleen Laatokalla Karjalassa tapahtuneessa veneilyonnettomuudessa, kertoo uutistoimisto Tass . Viisi 15-16-vuotiasta nuorta oli lähtenyt eilen illalla kalareissulle Impilahdelle, mutta myrsky kaatoi heidän veneensä noin sadan metrin päässä rannasta. Kahden pojan onnistui pelastautua. Pelastusviranomaiset etsivät yhtä tyttöä ja kahta poikaa. Silminnäkijät ovat kertoneet nähneensä tytön kuolleen, mutta vahvistusta tiedolle ei ole saatu.


Pakettiauto ajoi muslimeja päin Lontoossa - tutkitaan terrori-iskuna iltalehti 13:56 19.06

Ainakin yksi on kuollut ja useita on loukkaantunut Lontoon iskussa. Silminnäkijat sanoivat tekijän huutaneen aikovansa tappaa muslimeja. Pakettiauto ajoi aamuyöllä jalankulkijoita päin lähellä pohjoisloontoolaista moskeijaa, Finsburyn puistoalueen edustalla, Seven Sisters Roadilla. Britannia muslimineuvoston mukaan pakettiauto näyttää ajaneen tahallaan muslimien päälle. Poliisin mukaan yksi mies on kuollut. Poliisi tutkii iskun yhteyttä kuolemantapaukseen. Kahdeksan on viety sairaaloihin jatkohoitoon ja kahta hoidettiin paikan päällä. Kaksi on loukaantunut vakavasti. Poliisi kertoo kaikkien uhrien olevan muslimeja.


Sivulliset nujersivat epäillyn terroristin: "Löin häntä vatsaan" - imaami pelasti iltalehti 10:33 19.06

Kolme miestä taklasi epäillyn, kun hän nousi autostaan. Väkijoukkoon ajanut mies yritti paeta paikalta, mutta ei päässyt pitkälle. Silminnäkijät kertoivat Buzzfeedille, että kolme miestä taklasi epäillyn terroristin maahan ja piteli häntä siinä poliisien tuloon asti. Yksi heistä oli Abdulrahman Saleh Alamoudi. Hänen mukaansa he pitelivät tekijää maassa parikymmentä minuuttia.


Sivulliset nujersivat epäillyn terroristin: "Ihmiset hakkasivat häntä" - imaami pelasti iltalehti 10:16 19.06

Kolme miestä taklasi epäillyn, kun hän nousi autostaan. Väkijoukkoon ajanut mies yritti paeta paikalta, mutta ei päässyt pitkälle. Silminnäkijät kertovat Buzzfeedille, että kolme miestä taklasi epäillyn terroristin maahan ja piteli häntä siinä poliisien tuloon asti. Yksi heistä oli Abdulrahman Saleh Alamoudi. Hänen mukaansa he pitelivät tekijää maassa parikymmentä minuuttia.


Telegraph: Abdikadar paini väkijoukkoon ajaneen kuljettajan kanssa – ”Hän taisteli kovaa päästäkseen karkuun” iltasanomat 09:05 19.06

Useat silminnäkijät ovat kuvailleet kauhunhetkiä Lontoon Finsbury Parkin moskeijan edustalla, kun ajoneuvo syöksyi väkijoukkoon sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.


Pakettiauto ajoi jalankulkijoita päin Lontoossa, yksi kuollut - useita loukkaantuneita - muslimijärjestön mukaan kyseessä oli hyökkäys heitä vastaan iltalehti 07:23 19.06

Pakettiauto ajoi Pohjois-Lontoossa kohti muslimeja. Tapausta tutkitaan mahdollisena terrori-iskuna. Uutisen ensimmäisenä kertoneen LBC:n mukaan tapahtumapaikalla Seven Sisters Roadilla Lontoossa on loukkaantuneita. Silminnäkijä kertoo BBC:lle, että kolme on loukkaantunut vakavasti. Poliisin mukaan yksi on kuollut ja kymmenen loukkaantunut.


Uutiset