Simon Elo kertoo, miksi puolustaa yhä Jussi Halla-ahoa tämän saamaa tuomiota vastaan - kehuu Halla-ahon kirjoituksia muutenkin iltalehti 11:40 22.06

Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo oli vieraana IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Elo loikkasi 19 muun kansanedustajan kanssa perussuomalaisista uuteen ryhmään Jussi Halla-ahon valinnan jälkeen. Vaikka Elo halusi eri leiriin Halla-ahon kanssa, hän on aiemmin puolustanut tätä muun muassa silloin, kun Halla-aho sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. - Olen edelleen sitä mieltä, ja jos haluat, niin perustelen, Elo sanoi lähetyksessä.


Simon Elo paljasti: perheelle uhkauksia - "Ihan tavallisilta suomalaisilta" iltalehti 07:27 22.06

Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo kertoi IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa perheeseensä kohdistuneesta uhkailusta. Elon mukaan reaktiot lähtivät käsistä, kun 20 kansanedustajan ryhmä jätti perussuomalaiset. - Ratkaisu oli kova, sen sanon suoraan. Sitä kaikki eivät hyväksyneet. Ymmärrän pettymyksen ja ymmärrän kiukun, mutta se mitä en ymmärrä, on sanoin kuvaamaton viha, jota joiltakin on tullut, Elo sanoi IL-TV:lle.


Salailu jatkuu - Simon Elo väisti Tiina Elovaaran tavoin saman kysymyksen Uuden vaihtoehdon perustajasta iltalehti 21:11 21.06

Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Jo viime viikolla ohjelmassamme kysyttiin ryhmän ensimmäiseltä varapuheenjohtajalta Tiina Elovaaralta, kuka oli ryhmän kokoamisessa aloitteellinen henkilö. Elovaara ei suostunut kysymykseen vastaamaan, vaan sysäsi vastuuta Elolle, joka on ryhmän puheenjohtaja. - Myöhään sunnuntai-iltana sain tiedon, että tällainen vaihtoehto on olemassa. Minullekin se tuli yllätyksenä. En ollut osannut odottaa, että vaihtoehtoa ylipäätään olisi. Ajattelin vilpittömästi vaalin jälkeen, että voisimme mennä yhtenäisenä eteenpäin.


Simon Elo avautui salasuhteestaan ja ruoski itseään - "Olen vajavainen" iltalehti 19:09 21.06

Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo saapui IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman vieraaksi. Elo nousi keskiviikkoaamuna vähemmän mairitteleviin otsikoihin, kun Seiska uutisoi hänen pettäneen raskaana ollutta vaimoaan kokoomuksen nuorisoaktiivin kanssa muutama vuosi sitten. Elo kommentoi asiaa nyt Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa.


Sensuroimaton Päivärinta tänään: vieraina salasuhteen myöntänyt Simon Elo ja hengenvaarallisesta lentoturmasta selvinnyt Petri Kauppi iltalehti 13:52 21.06

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman kahdeksannessa jaksossa on taas kaksi mielenkiintoista vierasta. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa hyvin erilaiset vieraat. Ensin studioon saapuu perussuomalaisista irroittautuneen Sininen tulevaisuus -liikkeen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo. Hänen jälkeensä Päivärinnan haastateltavana on ilmailuharrastaja Petri Kauppi. Elo nousi otsikoihin tänään, kun Seiska paljasti hänellä olleen salasuhteen kokoomusnuorten aktiiviin. Salasuhteen lisäksi Elo puhuu studiossa tietysti myös politiikasta: maahanmuutosta, arvoista sekä Sininen tulevaisuus -liikkeestä.


Seiska: Simon Elolla oli salasuhde kokoomusnuoreen iltalehti 09:29 21.06

Perussuomalaisista loikanneiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo myöntää, että hänellä oli salasuhde kokoomuslaiseen nuorisoaktiiviin. Seiska-lehden mukaan Sininen tulevaisuus -eduskuntaryhmän puheenjohtajalla Simon Elolla oli salasuhde Kokoomusnuorten järjestöaktiiviin. Salasuhde oli lehden mukaan olemassa vielä pari vuotta sitten, kun Elon vaimo odotti pariskunnan esikoispoikaa. Elo myönsi Seiskalle suhteen. - Olen tehnyt yksityiselämässäni virheitä, eikä niitä tekemättömiksi saa. Pyydän anteeksi. Pitää elää seurausten kanssa, eikä tässä ole selittämistä tai puolustelemista, Elo kommentoi Seiskalle.


Tällainen on politiikan eturiviin noussut Uuden vaihtoehdon johtaja Simon Elo iltasanomat 06:55 19.06

30-vuotias Uusi vaihtoehto -ryhmän johtaja Simon Elo kuvailee itseään arvokonservatiiviksi.


Perussuomalaisten mepit kahdessa leirissä – Simon Elo: ”Täytyy katsoa, miten Ruohonen-Lerner voisi edustaa ryhmää europarlamentissä” hs 14:34 17.06


Ducks ostamassa aivotärähdyksistä kärsineen puolustajansa ulos jatkoaika.com 09:52 17.06

Anaheim Ducks on asettanut puolustaja Simon Despresin waiver-listalle. Toimitusjohtaja Bob Murrayn mukaan Despresin sopimus ostetaan ulos.


Juho Eerolan avustaja varasi suomenpuolue.fi -verkkotunnuksen itselleen iltalehti 06:49 17.06

Uusi vaihtoehto -ryhmästä ponnistavalle puolueelle mietitään parhaillaan sopivaa nimeä. Perussuomalaisten kolmannen varapuheenjohtajan Juho Eerolan edustakunta-avustaja Vilhelm Junnila on varannut suomenpuolue.fi -verkkotunnuksen itselleen. Asia käy ilmi Viestintäviraston verkkotunnushausta . Junnila on toiminut aikaisemmin sekä Eerolan että kansanedustaja Simon Elon avustajana, mutta Junnilan työsuhde Elon kanssa päättyy, Elo kertoo STT:lle. Elo on nykyisin perussuomalaisten eduskuntaryhmästä irtautuneen Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja.


Uuden vaihtoehdon Simon Elo: Nuiva manifesti ei ole kovin radikaali nykytilanteessa iltalehti 21:19 16.06

Perussuomalaisista irtautuneen Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja Simon Elo arvioi STT:lle, että monikulttuurisuuden ja maahanmuuttopolitiikan vuonna 2010 kyseenalaistanut nuiva manifesti ei ole kovin radikaali tämän päivän valossa. Simon Elo ei itse ole allekirjoittanut nuivaa manifestia, mutta hän ilmoitti vuonna 2010 blogissaan olevansa manifestin teesien takana. Muun muassa perussuomalaisten nykyinen puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo kuuluivat manifestin allekirjoittajiin. - Toki olen monista asioista sen (manifestin) kanssa samaa mieltä, enkä sitä kiistä, olen edelleen. Mutta jos sitä katsoo nyt vuosien jälkeen, niin monet sen linjaukset ovat suht maltillisia verrattuna siihen, mitä monessa Euroopan maassa on linjattu ihan lainsäädäntötasolla, sanoo Elo STT:n haastattelussa.


Soinin ja kumppaneiden joukkoloikka aiheutti erikoisen tilanteen - Elo joutui hyvästelemään avustajansa, Halla-ahoa tukenut Kiemunki saamassa kenkää iltalehti 20:04 16.06

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän kahtia jakautuminen tarkoittaa muutoksia molempien ryhmien avustajakunnassa. Avustajat joutuvat nyt valitsemaan puol(ue)ensa. Entisten perussuomalaisten kansanedustajien avustajat joutuvat eroamaan puolueesta, mikäli haluavat jatkaa tehtävissään. Simon Elon ja Juho Eerolan avustaja jää perussuomalaisiin, samoin Laura Huhtasaaren ja Jari Lindströmin avustaja. Vihapuheesta tuomittu Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja Terhi Kiemunki joutunee etsimään uusia töitä. Yksi puolueensa ja puolensa valinneista on Naantalin kaupunginvaltuustossa istuva Vilhelm Junnila (ps), joka on avustanut eduskunnassa sekä Juho Eerolaa (ps) että Simon Eloa (uv).


Puoluehallitus kokoontui: Erottaako perussuomalaiset uuteen ryhmään loikanneet? - IL seuraa iltalehti 17:01 16.06

Perussuomalaisten puoluehallitus kokoontui perjantaina iltapäivällä. Puoluehallituksen odotetaan ratkaisevan loikkareiden kohtalon ja sen, kumpi ryhmä erotetaan. Puoluehallituksen enemmistö näyttäisi muodostuvan perussuomalaisten uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon tukijoista. Simon Elo kertoo, että hän uskoo puoluehallituksen olevan perussuomalaisten eduskuntaryhmän takana.


Simon Elo vertasi Uutta vaihtoehtoa Macronin puolueeseen Ranskassa, mutta onko vertauksessa mitään järkeä? hs 13:35 16.06


Elo: Myös muita edustajia jättänyt eroilmoituksen perussuomalaisista iltalehti 13:27 16.06

Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja Simon Elo kertoo, että hänen lisäkseen muutamia muitakin ryhmän edustajia on jättänyt eroilmoituksen perussuomalaisista. Elo ei halua tarkentaa, keistä on kyse. Hänellä ei ole tietoa, onko ulkoministeri Timo Soini jättänyt eroilmoitusta. Uusi vaihtoehto -ryhmä ottaa käyttöön ryhmäkansliamallin. Elo kertoo, että ryhmälle tulee pääsihteeri, apulaispääsihteeri sekä poliittisia sihteereitä ja ryhmäavustajia. Ryhmäkanslian työntekijöiden rekrytointi aloitetaan Elon mukaan myöhemmin.


Elo: Myös muita edustajia jättänyt eroilmoituksen perussuomalaisista iltasanomat 13:24 16.06

Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja Simon Elo kertoo, että hänen lisäkseen muutamia muitakin ryhmän edustajia on jättänyt eroilmoituksen perussuomalaisista.


Kansanedustaja Simon Elo erosi perussuomalaisista: "Koin, että minut on jo erotettu aatteellisesta kodista" iltalehti 12:45 16.06

Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja Simon Elo on eronnut perussuomalaisten puolueesta. Simon Elo piti tunteikkaan puheen keskiviikkona. Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja Simon Elo kertoo tänään jättäneensä eroilmoituksensa perussuomalaisille. Elo sanoo, että halusi ilmoittaa erostaan ennen kuin kukaan erottaa häntä.


Kansanedustaja Simon Elo erosi perussuomalaisista iltalehti 12:28 16.06

Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja Simon Elo on eronnut perussuomalaisten puolueesta. Hän on jättänyt eroilmoituksensa tänään. Elo halusi jättää ilmoituksensa ennen kuin kukaan ehtii erottaa häntä. Lisää aiheesta hetken kuluttua.


Simon Elo erosi perussuomalaisesta puolueesta iltasanomat 12:26 16.06

Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja Simon Elo on eronnut perussuomalaisten puolueesta.


Uutiset