Talent-tuomari Simon Cowell on muuttunut mies – hätkähdytti olemuksellaan punaisella matolla iltalehti 11:36 17.08

Simon Cowell aloitti elämäntapamuutoksen vuonna 2017. Esimerkiksi päivärytmi ja ruokavalio kokivat remontin. Tuoreimmissa kuvissa musiikkimoguli näyttää jo varsin erilaiselta. Musiikkimoguli Simon Cowell asteli Amerikan Talentin Live Show -iltaan varsin uudistuneen näköisenä miehenä. Miehen olemus oli selvästi kaventunut, ja hampaat kiiltelivät jopa luonnottoman valkeina. Lähikuvista huomaa, että myös Cowellin silmäluomet näyttävät erilaisemmilta, ikään kuin kiristetyiltä. Kuvat miehestä on otettu 13. elokuuta.


Lännen Media: Simon Elo eroaa sinisistä – jatkaa Espoon valtuustossa iltasanomat 09:57 16.08

Sinisten entinen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo eroaa puolueesta, kertoo Lännen Media.


Simon Cowellin uusi ulkonäkö hämmentää – laihtui 10 kiloa stara 08:00 16.08

Monien television kykyjenetsintäohjelmien juontajana parhaiten tunnettu Simon Cowell on herättänyt


Viihdelehti Stara.fi stara 08:00 16.08

Monien television kykyjenetsintäohjelmien juontajana parhaiten tunnettu Simon Cowell on herättänyt


Daniel Ricciardon siirron taustalla avaintekijän lähtö tiimistä – Red Bull ehti jo tehdä uusia järjestelyitä aussikuskin hyväksi MTV 08:18 15.08

Viime kauden lopussa yllätyssiirron Red Bullilta Renault’n F1-tiimiin tehnyt Daniel Ricciardo teki päätöksen lähdöstään sen jälkeen, kun luottomies Simon Rennie oli tehnyt ratkaisun siirtyä organisaatiossa muihin tehtäviin.


Lähelle jäi: Marika Teinille karu loppumatkan takaisku MM-kisojen mitalitaistossa MTV 20:12 14.08

Marika Teini oli neljäs ja Venla Harju kuudes suunnistuksen MM-kisojen pitkällä matkalla Norjassa. MM-kullan voitti ylivoimaisesti Ruotsin Tove Alexandersson ennen maannaistaan Lina Strandia. Pronssille juoksi Sveitsin Simona Aebersold, joka kukisti Teinin 12 sekunnilla.


Supertähden lohduton lapsuus: isä hylkäsi ja huumeet veivät äidin – näin Simone Biles nousi urheilun hämmästyttävimmäksi miljonääriksi iltasanomat 10:44 14.08

Simone Biles on kaikkien aikojen paras naistelinevoimistelija, joka on hypännyt ryysyistä rikkauksiin. Hän ei ole koskaan tuntenut isäänsä, eikä hänen äitinsä kyennyt huolehtimaan lapsistaan.


Ennätyksiä rikkovan Simone Bilesin tarina hakee vertaistaan – otettiin huostaan useita kertoja: ”Muistan miltä tuntui olla ylenkatsottuna” iltasanomat 07:49 14.08

Simone Biles on kaikkien aikojen paras naistelinevoimistelija, joka on hypännyt ryysyistä rikkauksiin. Hän ei ole koskaan tuntenut isäänsä, eikä hänen äitinsä kyennyt huolehtimaan lapsistaan.


Onko Simone Biles maailman ylivoimaisin urheilija? Suomalaisasiantuntija: ”Omaa luokkaansa myös vertailussa miehiin – kultamitali todennäköinen myös epäonnistumisella” MTV 19:00 13.08

Telinevoimistelun ihmeurheilija Simone Biles, 22, teki Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa viikonloppuna hämmästyttävää historiaa. Bilesin ällistyttävät teot herättävät myös pohdinnan, onko nainen tällä hetkellä maailman ylivoimaisin urheilija? 


Historiaa tehnyt Simone Biles on omassa luokassaan – suomalaisasiantuntija ylistää: ”Näen tällaista ensimmäisen kerran” iltasanomat 06:55 13.08

Telinevoimistelun lajipäällikkö Satu Murtonen kertoo Ilta-Sanomille, miten kovan suorituksen Simone Biles teki viikonloppuna.


Keväällä eronnut Adele vietti elämänsä kesän – biletti, seilaili ja polskutteli: Katso kuvasarja iltalehti 19:14 12.08

Adele on muuttanut some-käyttäytymistään entistä avoimemmaksi. Brittilaulaja Adele, 31, erosi keväällä Simon Koneckista. Ex-pariskunnalla on vuonna 2012 syntynyt poika. Eronsa jälkeen Adele on muun muassa keskittynyt kuntoiluun. Hän on karistanut silmin nähden kiloja pilateksen avulla.


Keväällä eronnut Adele vietti elämänsä kesän – biletti, seilaili ja polskutteli: Katso kuvat iltalehti 19:14 12.08

Adele on muuttanut some-käyttäytymistään entistä avoimemmaksi. Brittilaulaja Adele, 31, erosi keväällä Simon Koneckista. Ex-parsikunnalla on vuonna 2012 syntynyt poika. Eronsa jälkeen Adele on muun muassa keskittynyt kuntoiluun. Hän on karistanut silmin nähden kiloja pilateksen avulla.


Uskomatonta urheiluhistoriaa! Simone Biles teki jotain, mitä kukaan muu ei ole tehnyt – katso huimat videot iltasanomat 07:13 12.08

Simone Biles teki voimisteluhistoriaa – jälleen kerran.


Hirviölääkäri hyväksikäytti yli 300 nuorta naista – yksi uhreista lähetti hänet pettäneille viestin kyynelehtien: ”Teillä oli yksi tehtävä!” iltasanomat 10:27 09.08

Larry Nassarin hirmuteot varjostavat yhdysvaltalaista telinevoimistelua. Simone Biles tiivisti monen ajatukset Yhdysvaltojen voimisteluliiton toiminnasta.


Talent-kilpailijan paluu sai Simon Cowellin kyyneliin – oli kustantanut kilpailijan selkäleikkauksen mtv 09:01 03.08

Simon Cowell liikuttui Brittains' Got Talent -ohjelmassa tavattuaan teini-ikäisen tanssijan, jonka selkäleikkauksen hän oli itse kustantanut.


Kimi Räikkösen talli vahvistuu – Ferrarin johtava insinööri siirtyy Alfa Romeolle iltalehti 11:34 31.07

Alessandro Cirelli ehti työskennellä Ferrarilla peräti 17 vuoden ajan. Alfa Romeon F1-talli tiedotti tiistaina tuoreesta kiinnityksestä. Ferrarilla peräti 17 vuoden ajan palvellut Alessandro Cinelli siirtyy Kimi Räikkösen talliin. 44-vuotias Cinelli vastaa jatkossa tallin aerodynamiikkapuolesta. Hän korvaa pestissä Jan Monchaux’n, joka nimitettiin vasta Simone Restan tilalle Alfa Romeon uudeksi tekniseksi johtajaksi.


Koskettava jälleennäkeminen Talent-kuvauksissa sai Simon Cowellin kyyneliin - oli maksanut tytön lähes 200 000 euron leikkauksen iltalehti 12:30 30.07

Talent-tuomari Simon Cowell muutti 15-vuotiaan Talent-kilpailijan elämän ja maksoi hänen kalliin selkäleikkauksen. Tanssija Julia Carlile, 17, osallistui MerseyGirl-tanssiryhmän kanssa Britain’s Got Talent -kilpailuun kaksi vuotta sitten. Carlile kertoi tuolloin, että hän käyttäisi voittopotin skolioosileikkaukseen. Tytöllä oli selkäranka pahasti vinoutunut, eikä hän olisi ilman leikkausta kyennyt jatkamaan hänelle tärkeää tanssiharrastustaan. Lisäksi hän kärsi kovista kivuista. Tanssiryhmä ei voittanut kilpailua, mutta Carlilen toive toteutui. Cowell oli lentänyt tytön yllätykseksi Yhdysvaltoihin ja maksanut hänen noin 190 000 euron leikkauksen. Leikkauksen ansiosta Carlile pystyy tanssimaan, vaikka parantuminen on vielä kesken.


Alfa Romeo kokee pahan menetyksen F1:ssä – Kimi Räikkösellä yksi iso syy pysyä rauhallisena MTV 09:29 26.07

F1:ssä Kimi Räikkösen edustama talli Alfa Romeo kokee pahan menetyksen, kun sarja siirtyy kesätauon pariin. Alfa Romeon teknisenä johtajana toiminut ja tallia kovasti eteenpäin vienyt Simone Resta palaa vanhaan talliinsa Ferrarille.


Huvittava ”loikkapilkku” naurattaa somessa – tuo mieleen Simone Zazan legendaarisen rankkarin iltalehti 18:21 22.07

Josef Martinezin erikoinen rankkarikikka ei ihan toiminut. Atlanta Unitedin hyökkääjä Josef Martinez esitti jälleen melko persoonallisen rankkarikikkansa MLS-liigan ottelussa D.C. Unitedia vastaan. Erikoinen juoksu-loikka-potku-yhdistelmä ei tällä kertaa tuottanut tulosta, sillä itse kuti lipsahti yli maalin. Martinezin onneksi hän viimeisteli matsissa kaksi maalia, joilla Atlanta voitti 2–0.


Alaphilippe joutui viimein vaikeuksiin, mutta säilytti Tourin johdon – Pinot repäisi ympäriajon täysin avoimeksi synkässä ja myrskyisessä nousussa yle 18:52 21.07

Ranskan ympäriajossa ajettiin viimeinen Pyreneiden etappi, jonka Simon Yates voitti. Ratkaisu siirtyy Alppien vuoristoon.


huipulle, mutta aikuisiän huoltoaseman oven takana jatkoaan rivikansanedustajana kielitaidosta – Marinin todellisuudesta on täydellinen, ottaneensa Saudi-Arabian kuninkaallisilta Sudanin ex-presidentin tiimoilta Ukrainassa on nyt – aloite – ”Rianna on

Uutiset