Oletko nähnyt muistisairasta Raimoa? - Hän katosi juhannusyönä Ulvilassa yllään oranssinsininen takki iltalehti 21:31 24.06

Harmaapartaisella Raimo Kaunistolla oli poliisin tietojen mukaan kadotessaan yllään oranssinsininen työtakki. Vuonna 1942 syntynyt Raimo Kaunisto on kadonnut Ulvilassa, Lounais-Suomen poliisi tiedottaa. Kaunisto lähti kävellen noin kello yksi yöllä liikkeelle osoitteesta Noormarkuntie 33. Poliisilla ei ole tietoa, mihin suuntaan Kaunisto meni. Sen jälkeen hänestä ei ole poliisin mukaan mitään havaintoja.


Sininen tulevaisuus tehtaillut kannattajakorttejaan eduskunnassa iltalehti 18:08 22.06

Hallintojohtaja: "Eduskunnan kustannuksella pitäisi tehdä vain eduskunnan töitä". Perussuomalaisista loikanneet Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän kansanedustajat ilmoittivat maanantaina perustaneensa Sininen tulevaisuus -nimisen yhdistyksen, josta on tarkoitus muodostaa myös uusi puolue. Jotta yhdistys voidaan merkitä puoluerekisteriin, sen on saatava kerättyä vähintään 5 000 kannattajakorttia.


Sininen tulevaisuus syö suosiota perussuomalaisilta – yhteensä perussuomalaisten ryhmien kannatus kuitenkin kasvanut hs 13:51 22.06


Demokraatti: Noin 400 000 vapautuu Yle-veron maksamisesta - tulorajaa nostetaan iltalehti 11:22 22.06

Yle-verosta vapautetaan lisää pienituloisia, uutisoi Demokraatti. Lehden mukaan parlamentaarinen Yle-työryhmä on päässyt asiasta yksimieliseen ratkaisuun. Tämänhetkisen arvion mukaan noin 400 000 suomalaista vapautuu kokonaan Yle-veron maksusta, sanoo työryhmän puheenjohtaja Kaj Turunen (Sininen tulevaisuus) Demokraatille.


Sensuroimaton Päivärinta tänään: vieraina salasuhteen myöntänyt Simon Elo ja hengenvaarallisesta lentoturmasta selvinnyt Petri Kauppi iltalehti 13:52 21.06

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman kahdeksannessa jaksossa on taas kaksi mielenkiintoista vierasta. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta saa studioonsa hyvin erilaiset vieraat. Ensin studioon saapuu perussuomalaisista irroittautuneen Sininen tulevaisuus -liikkeen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo. Hänen jälkeensä Päivärinnan haastateltavana on ilmailuharrastaja Petri Kauppi. Elo nousi otsikoihin tänään, kun Seiska paljasti hänellä olleen salasuhteen kokoomusnuorten aktiiviin. Salasuhteen lisäksi Elo puhuu studiossa tietysti myös politiikasta: maahanmuutosta, arvoista sekä Sininen tulevaisuus -liikkeestä.


Seiska: Simon Elolla oli salasuhde kokoomusnuoreen iltalehti 09:29 21.06

Perussuomalaisista loikanneiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo myöntää, että hänellä oli salasuhde kokoomuslaiseen nuorisoaktiiviin. Seiska-lehden mukaan Sininen tulevaisuus -eduskuntaryhmän puheenjohtajalla Simon Elolla oli salasuhde Kokoomusnuorten järjestöaktiiviin. Salasuhde oli lehden mukaan olemassa vielä pari vuotta sitten, kun Elon vaimo odotti pariskunnan esikoispoikaa. Elo myönsi Seiskalle suhteen. - Olen tehnyt yksityiselämässäni virheitä, eikä niitä tekemättömiksi saa. Pyydän anteeksi. Pitää elää seurausten kanssa, eikä tässä ole selittämistä tai puolustelemista, Elo kommentoi Seiskalle.


Kommentti: Miltä näyttää sininen tulevaisuus? Näistä syistä loikkariliikkeen kuihtumisvaara on todellinen iltasanomat 06:00 20.06

Perussuomalaisista eronneella Sininen tulevaisuus -ryhmällä on edessään kivinen tie vakuuttaa äänestäjät siitä, että se olisi yhä uskottava vaihtoehto perinteisille valtapuolueille, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Antti Halonen.


Perussuomalaisista irtautuneet perustavat Sininen tulevaisuus -puolueen – samannimiset verkko-osoitteet johtavat kokoomuksen ja perussuomalaisten sivuille hs 20:29 19.06


Kokoomus Sinisen tulevaisuuden nettiosoitekohusta: ”Sille ei voi hirveästi tehdä mitään” iltasanomat 19:54 19.06

Kokoomuksen viestintäpäällikkö Pasi Nykänen sanoo, että puolueella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että verkkotunnus sininentulevaisuus.com johtaa kokoomuksen kotisivulle.


Kokoomus Sinisen tulevaisuuden kotisivukohusta: ”Sille ei voi hirveästi tehdä mitään” iltasanomat 19:54 19.06

Kokoomuksen viestintäpäällikkö Pasi Nykänen sanoo, että puolueella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että verkkotunnus sininentulevaisuus.com johtaa kokoomuksen kotisivulle.


Asiantuntijat tyrmäävät Sininen tulevaisuus -yhdistyksen nimen: Kokoomukselta kaapattu, ”höttöinen kuin juhannussää” hs 18:58 19.06


Professori Sinisestä tulevaisuudesta: Herättää hämmennystä, mutta ainakin se erottuu iltasanomat 17:37 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä paljasti tänään, että se ryhtyy käyttämään itsestään nimeä Sininen tulevaisuus.


Professori: Sininen tulevaisuus kalskahtaa oikeistopolitiikalta mutta ainakin se erottuu iltalehti 17:33 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä paljasti tänään, että se ryhtyy käyttämään itsestään nimeä Sininen tulevaisuus. Ryhmä myös perustaa samannimisen yhdistyksen, josta myöhemmin tulee puolue. Nimivalinta ohjaa ajatukset oikeistolaiseen politiikkaan, sanoo professori Pekka Isotalus Tampereen yliopistosta.


PS:sta irtautuneesta Uudesta vaihtoehdosta tulee Sininen tulevaisuus - Terho: "Nimi keksittiin oljenkorsi suussa" iltalehti 17:30 19.06

Perussuomalaisista eronnut Uusi vaihtoehto -ryhmä perustaa uuden yhdistyksen, josta tulee myös puolue. Yhdistyksen nimi on Sininen tulevaisuus. Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä ja tuleva puolue saavat nimekseen Sininen tulevaisuu, kertoo eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho. Uuden puolueen kannattajakorttien kerääminen on jo aloitettu.


Näin ex-perussuomalaisten Sininen tulevaisuus -puoluenimelle kuittaillaan internetissä hs 17:03 19.06


Uutiset