Tiina Elovaara kommentoi Soini-asiaa nyt julkisesti: ”Jos odottaa puolustusta muilta…” uusisuomi 08:54 21.09

Sinisen tulevaisuuden varapuheenjohtaja, kansanedustaja Tiina Elovaara kommentoi nyt julkisesti puolueensa ulkoministerin Timo Soinin tilannetta ja omaa suhtautumistaan siihen.


Sampo Terho pillastui vihervasemmistolle: Soini-äänestys ”järjetön ja moraaliton” uusisuomi 11:54 20.09

Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja, Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho suomii opposition vihervasemmistoa tuoreessa blogissaan.


Ruotsin liberaalien johtajalla erikoinen tempaus: huutokauppaa sinisen t-paidan iltasanomat 19:59 09.09

Rahat liberaalien johtaja aikoo käyttää rasismin vastaiseen työhön.


Sampo Terho maahanmuutosta Sinisten kesäkokouksessa: "Hyväntahtoisen hölmöyden aika on nyt ohi ja on siirryttävä nykyaikaan" MTV 15:47 22.08

Sinisen tulevaisuuden maahanmuutto- ja kotouttamisohjelma tarjoaa eduskuntavaaleissa perussuomalaisia lievemmän maahanmuuttokäytännön. Puolue pyrkii kuitenkin hallittuun maahanmuuttoon.


Sampo Terho maahanmuutosta Sinisten puoluekokouksessa: "Hyväntahtoisen hölmöyden aika on nyt ohi ja on siirryttävä nykyaikaan" MTV 15:47 22.08

Sinisen tulevaisuuden maahanmuutto- ja kotouttamisohjelma tarjoaa eduskuntavaaleissa perussuomalaisia lievemmän maahanmuuttokäytännön. Puolue pyrkii kuitenkin hallittuun maahanmuuttoon.


Kokoomus ja siniset jyrkästi eri linjoilla hallituksessa: ”Ei nyt ruveta sentään punavihreää politiikkaa tekemään” uusisuomi 09:52 19.08

Kokoomuksen ja Sinisen tulevaisuuden välille on repeämässä riita hallituksessa. Eripuraa on muun muassa poliisien määrästä ja vihapuhetyöryhmästä.


Nyt puhuu Soini: Aborttikohussa kyse siitä, ettei vastakkaisia kantoja siedetä – "Pidän oikeuksistani kiinni" MTV 11:49 17.08

Ulkoministeri Timo Soini (sin.) kommentoi MTV:lle ja Ylelle abortinvastaisista lausunnoistaan noussutta kohua Turussa Sinisen tulevaisuuden ministeriryhmän kesäkokouksessa perjantaina.


”Totaalista halveksuntaa” – Timo Soini lähetti pusuemojin abortit torjuneelle Argentiinalle uusisuomi 13:16 10.08

Ulkoministeri Timo Soinin (sin.) aborttipuheet ovat nostattaneet taas vastalauseiden myrskyn. Samalla Sinisen tulevaisuuden hallituskumppaneita vaaditaan jälleen vastaamaan Soinin näkemyksiin.


Kova ulostulo pakkopalautuksista: ”Suomalaiset eivät enää voi luottaa oikeusvaltioperiaatteiden toteutumiseen” uusisuomi 14:31 01.08

Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja Li Andersson ottaa voimakkaasti kantaa pakkopalautuksista syntyneeseen keskusteluun. Sinisen tulevaisuuden varapuheenjohtaja, kansanedustaja Tiina Elovaara puolestaan arvioi pakkopalautusten olevan äärimmäisen vaikea ongelma, koska virheisiin ei turvapaikkapolitiikassa ole varaa.


Hallituskumppani tyrmää kokoomusministerin pakolaisidean: ”Ei järkeä käytännössä eikä edes teoriassa” uusisuomi 13:20 25.06

Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja, eurooppaministeri Sampo Terho vastustaa kiivaasti hallituskumppaninsa, sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) ehdotusta turvapaikkapolitiikan uudistamisesta.


Hallituskumppani tyrmää kokoomusministerin pakolaisidean: ”Ei järkeä käytännössä, ei periaatteessa eikä edes teoriassa” uusisuomi 13:20 25.06

Sinisen tulevaisuuden puheenjohtaja, eurooppaministeri Sampo Terho vastustaa kiivaasti hallituskumppaninsa, sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) ehdotusta turvapaikkapolitiikan uudistamisesta.


Pääkirjoitus: Vuosi Timo Soinin sinistä alakuloa – hyvin ei mene sinisillä eikä PS:llä iltasanomat 21:00 15.06

Perussuomalaisten hajoamisesta tuli tällä viikolla kuluneeksi vuosi, samoin Sinisen tulevaisuuden syntysanoista. Hyvin ei mene kummallakaan, kirjoittaa erikoistoimittaja Timo Haapala.


Jussi Niinistö Verkkouutisissa: Siniset ja perussuomalaiset yhteen MTV 15:41 15.06

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) toivoo oman puolueensa Sinisen tulevaisuuden ja perussuomalaisten yhdistymistä. Niinistö esitti toiveensa Verkkouutisten haastattelussa tänään.


Jussi Niinistö Verkkouutisissa: Siniset ja Perussuomalaiset yhteen MTV 15:41 15.06

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) toivoo oman puolueensa Sinisen tulevaisuuden ja Perussuomalaisten yhdistymistä. Niinistö esitti toiveensa Verkkouutisten haastattelussa tänään.


VU: Ministeri Jussi Niinistö yhdistäisi Siniset ja perussuomalaiset uusisuomi 14:25 15.06

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) näkisi mielellään Sinisen tulevaisuuden ja perussuomalaisten yhdistyvän jälleen yhdeksi puolueeksi.


Tämän takia laulaja Sanni, 25, vaihtaa jatkuvasti hiustenväriä – naisartistien värikkäät kutrit symboloivat muutakin kuin ulkonäköä iltasanomat 09:15 15.06

Suomalaisten naisartistien hiukset leiskuvat pinkin, sinisen, punaisen ja vihreän eri sävyissä. Villeissä väreissä ei ole kysymys vain ulkonäöstä.


Perussuomalaiset hajosi tasan vuosi sitten: ”Jos ennakkosuunnitelma olisi ollut, minä ja usea muu olisi tehnyt monta asiaa toisin” uusisuomi 17:29 13.06

Sekä sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo että perussuomalaisten kansanedustaja Toimi Kankaanniemi muistelevat Puheenvuorossa tapahtumia tasan vuosi sitten, jolloin perussuomalainen puolue hajosi kahtia.


Astronautit lahjoittivat paaville oman avaruuspuvun – mukana valkoinen viitta MTV 18:44 09.06

Kansainvälisen ISS-avaruusaseman astronautit ovat lahjoittaneet paavi Franciscukselle oman sinisen avaruuspuvun. Jotta paavi erottuisi tavallisista astronauteista on pukuun liitetty valkoinen viitta.


Siniset ja kokoomus sanasodassa kotihoidontuesta: "Leikkaus on leikkaus, laittaa sen millaiseen pakettiin haluaa" MTV 10:02 31.05

Hallituspuolueiden kansanedustajat Simon Elo ja Sofia Vikman ottivat aamulla yhteen perhevapaauudistusta koskevien erimielisyyksiensä johdosta. Sinisen tulevaisuuden Elo ja kokoomuksen Vikman olivat Huomenta Suomen haastattelussa eri linjoilla erityisesti kotihoidontukeen kajoamisesta.


Uutiset