Sipoon murhasta epäilty seurasi toistakin ex-työkaveriaan Ilmariselta – tieto ravisutti työyhteisöä: ”Porukka on ollut järkyttynyttä” iltasanomat 12:11 12.10

Ilmarisen yhteiskuntasuhdejohtajan mukaan tiedossa ei ole, että Sipoon heinäkuisesta henkirikoksesta epäillyn miehen ja toisen hänen seuraamansa ex-työkaverin välillä olisi ollut henkilökonfliktia.


Nämä asiat johdattivat poliisin vaihe vaiheelta Sipoon murhaepäillyn jäljille – mies teki virheen ajaessaan pois surmapaikalta iltasanomat 11:13 11.10

Sipoon sijoitusjohtajan henkirikoksesta epäillyn miehen hopeanharmaa Volvo tallentui valvontakameroihin surmailtana liikkuessaan. Poliisi kiinnitti huomiota myös muun muassa kuskin ajokäyttäytymiseen.


Kylmäävät kuvat: Sipoon murhasta epäillyltä paljastui järeä asearsenaali iltasanomat 19:28 10.10

Poliisin esitutkintamateriaaliin kuuluvista valokuvista näkyy, että epäillyltä löytyi muun muassa taktinen liivi, kypärä, lukuisia aseita sekä laatikkokaupalla patruunoita.


Pelastuslaitos hälytettiin toimiin Sipoon Nikkilässä – savu nousi entisestä liikekiinteistöstä iltasanomat 20:08 04.10

Tehtävä tuli pelastuslaitokselle torstai-iltana suurena rakennuspalona.


Pelastuslaitos hälytettiin toimiin Sipoon Nikkilässä – savu nousee entisestä liikekiinteistöstä iltasanomat 20:08 04.10

Tehtävä tuli pelastuslaitokselle torstai-iltana suurena rakennuspalona.


Ainutlaatuiset kuvat Sipoon rikoksesta: Poliisi löysi tekijältä kymmenen asetta ja 12 000 patruunaa – murhaaja yritti järjestää itselleen alibia älykellon avulla MTV 06:14 27.09

Poliisi löysi Sipoon murhatutkinnan yhteydessä 34-vuotiaalta tekijältä kymmenkunta asetta, aseiden tarvikkeita ja yhteensä 12 000 patruunaa. Patruunoista 2000 löytyi murhaajan asunnosta ja 10 000 varastotiloista.


Kodiksi myyty kartano ilmestyi samantien markkinoille tuplahinnalla – kunnanjohtaja Sipoon Sanomille: Meitä on huijattu iltasanomat 11:20 26.09

Sipoon kunnanjohtaja kokee heidän tulleen huijatuksi kiinteistökaupoilla, kertoo Sipoon Sanomat.


Sipoon Söderkullan vedenkeittokehoitus purettu – vesijohtovettä voi käyttää jälleen normaalisti MTV 15:30 24.09

Vedenkeittokehotus Sipoon Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää normaalisti. Myös väliaikainen vedenjakelu paikallisen marketin pihalla on lopetettu.


Sipoon Söderkullassa saa taas juoda vettä keittämättä iltasanomat 15:19 24.09

Vedenkeittokehotus Sipoon Söderkullan keskustassa ja Taasjärvellä on purettu, ja vesijohtovettä voi käyttää normaalisti.


MTV:n lähde: Sipoon murhaaja jäljitti uhria seurantalaitteella – henkirikostutkinnan läpimurron taustalla kesäkuinen automurto MTV 16:57 06.09

MTV Uutisten tietojen mukaan Sipoon murhaaja oli seurannut uhria tämän autoon asennetulla seurantalaitteella. Tekijä poisti laitteen murhaamansa sijoitusjohtajan autosta henkirikoksen jälkeen.


Sipoon murhaepäilty seurasi myös toista henkilöä: ”Kyllä siinä varmaan on ollut tosi kyseessä” iltasanomat 16:39 06.09

Tutkinnanjohtajan mukaan Sipoon murhasta epäilty ja toinen tämän seuraama henkilö tunsivat toisensa ammatillisten yhteyksien kautta.


Iltalehti: Sipoon epäilty murhaaja seurasi poliisin mukaan uhrinsa lisäksi ainakin yhtä muuta iltasanomat 15:43 06.09

Tutkinnanjohtaja sanoo lehdelle, että mies seurasi varmuudella yhtä, mahdollisesti useampaa ihmistä.


Sipoon murhasta epäilty seurasi myös muita henkilöitä kuin uhria – suunnitteli mahdollisesti lisää murhia MTV 13:57 06.09

Sipoon murhasta epäilty, sittemmin itsensä surmannut mies seurasi uhrin lisäksi myös muita henkilöitä. Hän mahdollisesti suunnitteli myös muita henkirikoksia.


Sipoon murhasta epäilty seurasi myös muita henkilöitä kuin uhria – suunnitteli mahdollisesti lisämurhia MTV 13:57 06.09

Sipoon murhasta epäilty, sittemmin itsensä surmannut mies seurasi uhrin lisäksi myös muita henkilöitä. Hän mahdollisesti suunnitteli myös muita henkirikoksia.


Sipoon Sanomat: Kieppumisen ME-yritys alkaa Vantaalla – 51 tuntia huvipuistolaitteessa MTV 13:45 29.08

Tivoli Seiterässä Vantaalla on määrä kieppua maailmanennätys, mikäli nikkiläläistä Sami Virosta on uskominen.


Poliisi: Sipoon murhasta epäilty oli tyytymätön palkkaansa iltasanomat 14:31 15.08

Entisen esimiehensä murhasta epäilty mies ei poliisin mukaan ollut vakituisissa töissä lähtönsä jälkeen.


Poliisi avaa mahdollisia motiiveja MTV:lle: "Sipoon murhaaja koki, ettei hänelle maksettu töistä yhtä paljon palkkaa kuin muille" MTV 13:47 15.08

Itä-Uudenmaan poliisi on edistynyt Sipoon suunnitelmallisen ja julman murhan tutkinnassa. Epäilty motiivi töissä koetusta katkeruudesta on vahvistunut.


Outo ilmiö hautausmailla leviää: Poliisi tutkii hautarauhan rikkomista – ”Onhan tuo raukkamaista” iltasanomat 08:01 08.08

Omaisilta tulee koko ajan uusia ilmoituksia, kertoo Sipoon seurakuntayhtymän talouspäällikkö.


Lapsuudenystävä kertoo, millainen Sipoon murhasta epäilty oli nuorena: Jyrkkä ja erikoinen iltasanomat 06:03 07.08

Epäillyllä oli nuorena kaikkeen rationaalinen ratkaisu, eikä hän hevin muuttanut mielipiteitään, lapsuudenystävä kertoo.


asia toteutui” kuoli nujakassa vetäjän puheet ”musta joutsen”

Uutiset