”Yksi kuivatti sukkia, yksi nukkui...” – konkarikansanedustajat kertovat, millaista meno eduskunnassa oli ennen iltasanomat 14:37 14.03

Eduskunnan jättävät konkariedustajat Pertti Salolainen, Kari Uotila ja Sirkka-Liisa Anttila kokoontuivat keskustelemaan Ilta-Sanomien Vaalimessuille Sanomatalon Mediatorille.


Eduskunnan jättävä Anttila kiistää pyrkivänsä hidastamaan sopeutumis­eläkkeistä luopumista – kertoo, miksi päätti nostaa asian esiin vasta nyt iltasanomat 22:25 05.03

Eduskunnan jättävät Sirkka-Liisa Anttila (kesk) ja Pertti Salolainen (kok) esittivät tänään eduskunnassa kansanedustajien uuden eläkelain pöydällepanoa.


Yllätyskäänne eduskunnassa: Anttila ja Salolainen lykkäsivät sopeutumiseläkkeen poistoa uusisuomi 20:37 05.03

Kansanedustajien sopeutumiseläkettä ja sopeutumisrahaa koskevien lakimuutosten käsittely on lykkääntynyt eduskunnassa aivan istuntokauden lopulle ensi viikkoon. Asia pantiin tiistaina niin sanotusti pöydälle kahden kokeneen kansanedustajan ja ex-ministerin, Sirkka-Liisa Anttilan (kesk) ja Pertti Salolaisen (kok), vaatimuksesta.


Yllätyskäänne eduskunnassa: Anttila ja Salolainen lykkäsivät sopeutumiseläkkeen muutosta uusisuomi 20:37 05.03

Kansanedustajien sopeutumiseläkettä ja sopeutumisrahaa koskevien lakimuutosten käsittely on lykkääntynyt eduskunnassa ensi viikkoon. Asia pantiin tiistaina niin sanotusti pöydälle kahden kokeneen kansanedustajan, Sirkka-Liisa Anttilan (kesk) ja Pertti Salolaisen (kok) vaatimuksesta.


Konkarikansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila ei lähde enää ehdokkaaksi eduskuntaan iltasanomat 10:53 01.12

Keskustan Sirkka-Liisa Anttila on ilmoittanut, ettei tavoittele uutta kautta kansanedustajana.


Uutiset