Kuvat: Leijonapelaajan laukaus teki tuhoa olympiakaukalossa – ”Tietysti toivoisi, että ammuttaisiin tolppien väliin” iltasanomat 06:09 16.02

Jääkiekkomaajoukkueen harjoituksissa lensi sirpaleita lattialle.


Kuva: Rajua meininkiä Leijonien treeneissä! Puolustaja jysäytti korealaishallin pleksin hajalle iltalehti 05:47 16.02

Leijonien vapaaehtoisten aamujäiden loppupuolella nähtiin hupaisa episodi, kun sirpaleet täyttivät Gangneungin harjoitushallin lattian. Puolustaja Tommi Kivistön tulinen kuti napsahti juuri sopivaan kohtaan päätypleksiä, joka lasahti siruiksi ja siihen syntyi komea reikä. - Kyllä noita aina välillä tulee treeneissä. Valmentajana sitä tietysti toivoisi, että laukaukset osuisivat sinne punaisten tolppien väliin, päävalmentaja Lauri Marjamäki virnuili.


Sirpa Pietikäinen tyrmää uuden eläinsuojelulain: ”Iso pettymys” mtv 16:12 13.02

Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen mukaan uudessa eläinsuojelulaissa eläimiä kohdellaan tuotteena, joilta puuttuu itseisarvo.  


LM: Kehitysvammaisten hoidossa loukataan ihmisoikeuksia iltalehti 09:06 27.01

Kehitysvammaisten itsemääräämisoikeus ei toteudu, eikä uudistettua itsemääräämislakia tunneta kehitysvammaisten osalta, kertoo Lännen Media. Näin arvioi Sosiaali- ja terveysalan valvontavirasto Valvira raportissaan. Laki uudistettiin, kun Suomi ratifioi toissa kesänä YK:n vammaisten yleissopimuksen. Asiasta kirjoittavat Lännen Median lehdet. Eduskunnan Ihmisoikeuskeskus seuraa vammaissopimuksen toteutumista Suomessa. Keskuksen johtajan Sirpa Raution mukaan tiedotusta ja koulutusta pitää lisätä, että kehitysvammaisten asumis- ja laitospalveluissa aletaan toimia vammaissopimuksen mukaisesti.


Teemu ja Sirpa Selänne seurasivat Ismo Leikolan keikkaa Yhdysvalloissa ystäviensä kanssa – ”Nauroin vedet silmissä” iltasanomat 19:20 20.01

Koomikko Ismo Leikola asuu Yhdysvalloissa ja keikkailee ahkerasti ympäri maata. Vitsit uppoavat myös Teemu ja Sirpa Selänteeseen.


Teemu etsii tänään tv:ssä kadonnutta isäänsä - häipyi 18 vuotta sitten yllättäen ja nopeasti iltalehti 07:01 17.01

18-vuotias Teemu ei ole koskaan tavannut isäänsä Gary Duffya. Kadonneen jäljillä -ohjelmassa lähdetään tänään 18-vuotiaan helsinkiläisen Teemun isän kintereille. Teemu ei ole koskaan tavannut tätä. Tiedossa on, että pohjoisirlantilainen mies on tätä nykyä kuusissakymmenissä ja ammatiltaan laivapuuseppä. Gary Duffy ja Teemun Sirpa-äiti rakastuivat aikanaan tulisesti, kun Gary työskenteli Suomessa. Romanssi jäi lyhyeksi. Gary palasi synnyinmaahansa yllättäen pian sen jälkeen, kun Sirpa oli kertonut odottavansa parin yhteistä lasta. Perheenlisäys ei silti säikäyttänyt Garya matkoihinsa.


Uutiset