Mika Poutalan puhekeikoilla hurja kysyntä: ”Neljällä kuussa pystyisin jo elättämään perheeni” iltalehti 17:00 13.03

Mika Poutala jäi Pyeongchangissa kolme sadasosaa olympiapronssista, kuten myös kahdeksan vuotta sitten Vancouverissa. - Mikä on se pahin juttu, mitä tapahtuu, jos en ole mitaleilla? Mä rupesin miettimään sitä asiaa. Itse asiassa pahin juttu mitä voi tapahtua, jos en ole mitaleilla, on se, että mitään ei tapahdu, mikään ei muutu mun elämässä. Kaikki jatkuu niin kuin ennenkin. Sitaatti on videolta, jonka pikaluistelija julkaisi kaksi päivää olympialaisten 500 metrin kisan jälkeen. Ajatuksia pettymyksistä -video on noussut jättihitiksi sosiaalisessa mediassa.


Valmentajat ylistivät Patrik Lainetta - suomalaistähden sitaatti ihastutti Washingtonin konkariluotsia: ”Rakastan hänen asennettaan” iltalehti 08:43 13.03

Washington Capitalsin päävalmentaja Barry Trotz myönsi ihailevansa Winnipeg Jetsin nuorta suomalaistähteä. Videolla Patrik Laineen tunnelmat Washingtonissa jatkoaikatappion jälkeen. Video: Jets-TV Capitalsin päävalmentajalta Barry Trotzilta kysyttiin tietenkin Aleksandr Ovetshkinista ja Patrik Laineesta, kun Jets pelasi viime yönä Washingtonissa.


Kansanedustaja syyttää presidentin kansliaa sananvapauden polkemisesta: ”Tällainen toimintatapa kuuluu banaanivaltioihin” iltalehti 13:31 22.01

Feministisen puolueen puheenjohtaja väittää, että kanslia yritti saada tätä muokkaamaan omaa sitaattiaan Sauli Niinistöstä. Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä on pöyristynyt uutisesta. Pienpuolue feministien Katju Aro kertoi maanantaina, että tasavallan presidentin kanslia oli pyytänyt häntä oikaisemaan lausuntoaan Sauli Niinistön ääripääpuheista. Aro kertoo kanslian lähettämästä sähköpostista, jossa häntä pyydettiin ottamaan yhteyttä Hufvudstadsbladetiin aiemman jutun tiimoilta. Aro oli kritisoinut Niinistön lausahdusta, jossa presidenttiehdokas oli muistellut, ettei koskaan ollut puhunut minkäänlaisista ääripäistä.


Laura Huhtasaari käytti uusnatsin lausahdusta: ”Kyse erehdyksestä, en tietenkään jaa ajatusmaailmaa tai arvoja” iltalehti 19:06 10.01

Myös Donald Trump Jr. on käyttänyt Voltairen suuhun virheellisesti laitettua mietelmää. - Näin sananvapauden päivänä minulle tulee mieleen sitaatti. Oppiaksesi kuka hallitsee sinua, selvitä, ketä et saa arvostella, perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari sanoi Satakunnan Kansan videohaastattelussa 3. toukokuuta 2016. Asian tiimoilta Iltalehteen yhteyttä ottaneen henkilön mukaan Huhtasaarella on ollut sama lausahdus myös Facebookin kansikuvana sekä viittaus siihen, että lausahdus olisi peräisin 1778 kuolleelta ranskalaisfilosofilta Voltairelta.


Sinisten Elo: Rinteeltä vakava virhe - ”syytä pahoitella sanavalintaa” iltalehti 13:58 06.01

Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Simon Elon mielestä SDP:n Antti Rinteen käyttämä ”niskalaukaus”- sanavalinta oli vakava virhe. - Kielikuva hallituksen antamasta niskalaukauksesta työttömille oli sitaatti Rinteen saamasta palautteesta, mutta se ei vapauta vastuusta. Kaikkea saatua palautetta ei yksinkertaisesti kannata toistaa, Elo kirjoittaa tiedotteessaan. Elo toivookin, että Rinne pahoittelisi esille nostamaansa kansalaispalautetta.


Uutiset