Idolsin poromuija päätyi tuomareiden kanssa samaan levy-yhtiöön - voittaja Anniina toisaalle: ”En koe, että voittajat olisivat levy-yhtiön nukkeja” iltalehti 18:06 16.03

Viimeisimmän Idols-kauden voittanut Anniina Timonen linjaa, etteivät ohjelman tuomarit Antti Tuisku, Jurek ja Erin ole jättäneet häntä kisan jälkeen oman onnensa nojaan. Anniina Timonen, 22, voitti Idolsin viime joulukuussa. Kyseisellä kaudella voittajalle oli palkintona levytyssopimus Universal Music Finland -levy-yhtiön kanssa. Kuitenkin kaikki kauden kolme tuomariston jäsentä, Antti Tuisku ja Erin ovat Warner Music Finland -levy-yhtiön tallissa. Jurek sen sijaan tekee musiikkia riippumattomasti eri levy-yhtiöille. Kilpailun jälkeen Anniina tietenkin solmi voittajasopimuksen Universalin kanssa. Hän on siitä lähtien hionut kaikessa rauhassa uutta musiikkiaan. Anniina on julkaissut Syvään päähän -singlen, joka kuultiin Idols-finaalissa. Kilpailussa kolmanneksi tullut, poromuijaksi itseään nimittänyt Julia Rautio, 22, hurmasi taidoillaan etenkin niin ikään pohjoisen seuduilta kotoisin olleen Antti Tuiskun. Kisan jälkeen joulukuussa Julia solmikin sopimuksen Warnerin kanssa ja liittyi samaan talliin tuomariston kanssa. Sittemmin Juliaa on kuultu fiittaamassa Aleksanteri Hakaniemen levyllä Ikioma-kappaleessa.


Bisnesmies Jethro Rostedt paljastaa - tällä keinolla rikastuin iltalehti 19:32 15.03

Kiinteistökaupoilla vaurastunut Jethro Rostedt kertoo IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa, että tie rikkauteen on hänen mielestään helpompi kuin yleisesti uskotaan. Videolla Jethro Rosted kertoo, minkälainen päätöksen siivittämänä hän rikastui. Rostedt eli varhaislapsuutensa sisävessattomassa puutaloasunnossa, johon kannettiin vesi pihakaivosta. Sittemmin Diili-ohjelmasta tuttu liikemies päätti tehdä niin paljon rahaa, ettei hänen enää koskaan tarvitsisi valittaa.


Kanien ja marsujen myyntiaikeet Joensuun Prismassa huolestuttavat – ”Ruokatavaroiden päälle otetaan pupu, kun se näyttää söpöltä” iltasanomat 18:49 15.03

Prisman suunnitelma on herättänyt runsaasti polemiikkia sosiaalisessa mediassa, sillä heräteostosten pelätään lisääntyvän. Joensuun Prismasta kerrotaan, että kaneja, jyrsijöitä ja matelijoita myytiin aiemmin Prisman kauppakeskuksen lemmikkieläinliikkeessä, joka on sittemmin lopetettu.


Jussi Parviainen elämäkerrassaan: ”Turkka oli kaikesta neroudestaan huolimatta myös hirviö” iltalehti 18:37 13.03

Jussi Parviainen arvosti ja kunnioitti Jouko Turkkaa, mutta ei sulkenut silmiä miehen pimeältä puolelta. Nyt jo edesmennyt Jouko Turkka oli Jussi Parviaisen uran kannalta merkityksellinen hahmo. Parviainen tuli tunteneeksi teatterikorkeakoulua 1980-luvulla luotsanneen Turkan hyvässä ja pahassa. Keväällä 1984 Turkka pyysi Parviaista Teatterikorkeakoulussa avoinna olevaan dramaturgian rehtorin virkaan. Virka meni lopulta Outi Nyytäjälle, mutta Parviainen aloitti dramaturgian rinnakkaisopettajana. Sittemmin Parviainen peri Nyytäjän viran.


Venäläishiihtäjä kommentoi Krista Pärmäkosken poikkeuslupaa kiellettyyn lääkkeeseen: ”Haluan kertoa, että hän ei ole ainut” iltalehti 13:52 13.03

Viime aikoina maastohiihdossa ovat puhuttaneet erityisluvalla lääkkeitä käyttävät urheilijat. Hiihdossa kuten muissakin lajeissa on mahdollista saada poikkeuslupa käyttää jotakin ainetta lääkärintodistusta vastaan. Norjan TV2 kertoi aiemmin, että kolme urheilijaa ovat saaneet edellä kuvaillun kaltaisia poikkeuslupia Sotshin ja Rion olympialaisissa. Sittemmin uutisoi, että myös Krista Pärmäkoski käyttää muuten kiellettyä lääkettä TUE-luvalla (Therapeutic Use Exemption).


Popkaunottaren rintavako vei huomion olennaiselta – kuvat kertovat miksi stara 12:00 13.03

Australialainen poptähti Iggy Azalea nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Fancy-singlensä myötä. Sittemmin


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 13.03

Australialainen poptähti Iggy Azalea nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Fancy-singlensä myötä. Sittemmin


Kertaus: näin Patrik Laineen kausi on sujunut - uusi vieruskaveri lietsoi hänet uudelle tasolle jatkoaika.com 17:00 12.03

Patrik Laineen toinen NHL-kausi alkoi isoihin odotuksiin nähden nihkeästi, mutta on sittemmin kääntynyt riemumarssiksi kohti liigan maalikuninkuutta.


Huippuodotukset konkretisoitumassa - Patrik Laineen maalivire hakee vertaistaan jatkoaika.com 17:00 12.03

Patrik Laineen toinen NHL-kausi alkoi isoihin odotuksiin nähden nihkeästi, mutta on sittemmin kääntynyt riemumarssiksi kohti liigan maalikuninkuutta.


Pamela Anderson tylyttää exäänsä Tommy Leeta - puolustaa kärkkäästi isäänsä lyönyttä poikaansa iltalehti 11:22 10.03

Pamela Anderson on asettunut vahvasti poikansa tukijaksi väkivaltatilanteen jälkimainingeissa. Pamela Andersonin entinen aviomies Tommy Lee päätyi kotonaan tappelutilanteeseen poikansa Brandonin, 21, kanssa aiemmin tällä viikolla. Lee kertoi asiasta Instagram-sivustolleen lisäämässään kuvassa, jossa esitteli turvonnutta ja veristä huultaan. Hän syytti poikansa lyöneen häntä. - Sydämeni on särkynyt. Voit antaa lapsellesi kaiken mitä he elämässään haluavat, ja he silti kääntyvät sinua vastaan. Hyvää työtä, Brandon! Mahtava poika! rokkari kirjoitti sittemmin poistetun julkaisunsa oheen.


Ensitreffit alttarilla -kaunotar heleässä päivämeikissä - esittelee vertailuna meikittömän kuvan: ”Onhan noissa melko suuri ero” iltalehti 10:05 06.03

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Miia Ezen työskentelee nykyisin meikkitaiteilijana. Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat kertovat videolla yleisimmistä kysymyksistä, joita kysytään ohjelmaan liittyen. Ensitreffit alttarilla -ensimmäisellä kaudella Miia Ezen avioitui yhdessä Olli Laineen kanssa. Pariskunta päätyi lähtemään eri teille, ja sittemmin Ezen on löytänyt uuden kumppanin "Ruusumiehen", jonka kanssa asuu pääkaupunkiseudulla. Meikkitaiteilijana työskentelevä Miia Ezen on nyt julkaissut kuvaparin uusimmasta meikkivinkistään.


Sunny Car Centerin miljoonakorvauksia aletaan puida käräjillä tänään iltasanomat 03:43 01.03

Projektin puuhamies ja sittemmin konkurssin tehneen yhtiön toimitusjohtaja Markku Ritaluoma osallistuu oikeudenkäyntiin videoyhteydellä.


Suvi Tiilikainen avautuu kuvapäivityksessä nuoruutensa kauneusmokasta: ”Kuulun siihen ikäryhmään...” iltalehti 17:29 25.02

Kauneusalan ammattilainen Suvi Tiilikainen, 37, on myös joskus tehnyt ehostusmokia. Meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen nousi julkisuuteen mallina ja vuoden 2000 Miss Suomena. Sittemmin hän on tehnyt uraa kauneusalan ammattilaisena. Kauniisti ehostetusta tyylistään tunnettu Tiilikainen kertoi nyt Instagram-kuvapäivityksessä kauneusmokasta, johon syyllistyi nuorena. - Kuulun siihen ikäryhmään, joka pinseteillä pilasi kulmakarvansa teininä. Rakastan paksuja kulmakarvoja, mutta pidän eniten tyylistä, jossa omia kulmia korostetaan maltillisesti luonnollisuus säilyttäen, hän kirjoittaa kuvapäivitykseen.


Teltta ja lautta yhdistettiin – tuotteesta tuli heti jättihitti stara 08:30 25.02

Telttamatkailu oli suuressa suosiossa vielä 1980-luvulla, mutta sittemmin sen suosio


Raa'asta kolmoismurhasta tuomittu elinkautisvanki pääsee vapaaksi - meni rikoskumppaninsa kanssa vankilassa naimisiin iltalehti 11:28 22.02

Liperin kolmoismurhasta elinkautiseen tuomittu mies vaihtoi vankila-aikana nimensä. Hänen rikoskumppaninsa ja sittemmin puolisonsa vapautui jo aiemmin. Helsingin hovioikeus on tänään päättänyt vapauttaa ehdonalaiseen vapauteen Liperin kolmoismurhaajana tunnetun miehen. Elinkautisiin vuonna 2003 tuomitun pariskunnan nainen vapautettiin hovioikeudessa jo viime vuonna. Naisen vapauttamispäivä oli tämän vuoden heinäkuussa. Miehen vapauttamispäiväksi määrättiin 1. helmikuuta 2019.


Floridalaispoliitikon sihteeri väitti kouluampumisen uhreja näyttelijöiksi - salaliittoteorioita toitottanut avustaja sai potkut iltalehti 08:50 21.02

17 ihmisen hengen vaatinut kouluampuminen on taas kärjistänyt polarisoitunutta aselakiväittelyä Yhdysvalloissa. Floridan Parklandissa viikko sitten tapahtuneen kouluampumisen jälkeen aseenkantoa puolustavat oikeistopopulistiset mediakanavat ovat levitelleet huhuja siitä, että osa uhreista ja sittemmin tiukempien aselakien puolesta puhuvista opiskelijoita olisivatkin näyttelijöitä. Tiistaina salaliittoteoreetikkojen kuoroon liittyi osavaltiolainsäätäjä Shawn Harrisonin piirisihteeri Benjamin Kelly.


Ei, ole, totta! Norjan yksi kisapäivä pieksee Suomen yhteissaldon kahdeksista kisoista - kahdessa tunnissa yhtä monta kultaa kuin Suomeen 14 vuodessa iltalehti 22:19 20.02

Norjalaisurheilijat ovat voittaneet näissä olympialaisissa jo nyt historiallisen suuren mitalisaaliin. Norja on tiistaipäivän jälkeen kisojen mitalitaulukon kärjessä 11 kullalla, 9 hopealla ja 8 pronssilla. Kaikkiaan mitaleita on siis 28, joka on kaksi enemmän kuin aikaisempina ennätystalvina 1994 ja 2014. Vuonna 2002 Salt Lake Cityssä norjalaisurheilijat saavuttivat 25 mitalia, joista peräti 13 oli kultaisia. Venäjä rohmusi neljä vuotta sitten Sotshissa yhteensä 33 mitalia, joista 13 oli kultaisia, 11 hopeisia ja 9 pronssisia. Mitaleita on sittemmin jaettu uusiksi, ja tällä hetkellä Venäjän lukemat näyttävät 11:tä kultaa, 9:ää hopeaa ja 9:ää pronssia.


Uutiset