Naiset puhuivat Dagens Nyheter -lehdessä "kulttuuriprofiilin" seksuaalisesta häirinnästä – Ruotsin akatemiaa ravistellut skandaali oikeuskäsittelyssä MTV 06:44 19.09

Ruotsin akatemiaa ravistellut skandaali päätyy tänään pieneltä osin tuomioistuimen käsittelyyn. Akatemiasta sittemmin eronneen jäsenen aviomies on syytteessä kahdesta vuonna 2011 tehdystä raiskauksesta. Uhri oli molemmilla kerroilla sama henkilö.


Jarno Saarisen Soili-leski pöyristynyt törkykuskin tempusta: "Ei ole kaikki muumit talossa" MTV 19:00 13.09

Ratamoottoripyöräilylegenda Jarno Saarinen menehtyi vuonna 1973 Monzan radalla traagisessa onnettomuudessa. Turvallisuustilanne on ratamoottoripyöräilyssä sittemmin kohentunut, mutta Saarisen leski Soili Karme on pöyristynyt törkytempuista, joita lajissa on viime aikoina nähty.


Ferrarin lähipiiristä onniteltiin Leclerciä kuskisopimuksesta – uusi viesti ilmestyi tilalle MTV 18:14 06.09

Ferrarin uuden puheenjohtajan John Elkannin veljen yritys Garage Italia on onnitellut Charles Leclerciä Ferrari-sopimuksesta ennen spekuloidun F1-kuskikontrahdin virallista julkistusta. Sittemmin yritys on poistanut Facebook-julkaisunsa.


Ferrarin lähipiiristä onniteltiin Leclerciä kuskisopimuksesta – viesti poistettiin nopeasti MTV 17:00 06.09

Ferrarin uuden puheenjohtajan John Elkannin veljen yritys Garage Italia on onnitellut Charles Leclerciä Ferrari-sopimuksesta ennen spekuloidun kontrahdin virallista julkistusta. Sittemmin yritys on poistanut Facebook-julkaisunsa.


Sipoon murhasta epäilty seurasi myös muita henkilöitä kuin uhria – suunnitteli mahdollisesti lisää murhia MTV 13:57 06.09

Sipoon murhasta epäilty, sittemmin itsensä surmannut mies seurasi uhrin lisäksi myös muita henkilöitä. Hän mahdollisesti suunnitteli myös muita henkirikoksia.


Sipoon murhasta epäilty seurasi myös muita henkilöitä kuin uhria – suunnitteli mahdollisesti lisämurhia MTV 13:57 06.09

Sipoon murhasta epäilty, sittemmin itsensä surmannut mies seurasi uhrin lisäksi myös muita henkilöitä. Hän mahdollisesti suunnitteli myös muita henkirikoksia.


Eric Lindros korjasi lausuntoaan: Ei haluakaan NHL:n kieltävän taklauksia jatkoaika.com 16:49 24.08

Eric Lindros ehdotti viime viikkoisessa aivotärähdyksiä käsittelevässä konferenssissa NHL:n kieltävän taklaukset. Sittemmin kiekkotähti on korjannut ehdotustaan.


Sankarisukeltaja Mikko Paasin rakas esine löytyi vuosikymmenten jälkeen – naisen lähettämä viesti pysäytti: ”Miten voi olla mahdollista” iltasanomat 07:04 18.08

–?Isältäni 25 vuotta sitten ylioppilaslahjaksi saamani ja sittemmin hävittämäni sukelluskello löytyi. Kiitos ihmisten hyvätahtoisuuden, Thaimaassa pelastusoperaatiossa mukana ollut Mikko Paasi kiittää.


Pöllöraati luonnehtii Niinistön ulostuloa kekkosmaiseksi eleeksi: "Voisikohan sitä kutsua myllykirjeeksi?" MTV 10:19 16.08

Sauli Niinistöstä ilmestyi tällä viikolla kaksi kirjaa, joiden esittämiä väitteitä on sittemmin puitu julkisuudessa. Pöllöraati ruoti Huomenta Suomessa kirjan kohuväitteet ja viimeisimmät käänteet.


Poliisi käynnisti tutkinnan: Hoitokodissa asunut nainen menehtyi saunassa saamiinsa vammoihin iltasanomat 15:25 13.08

Poliisi on aloittanut esitutkinnan hoitokodissa asuneen ja sittemmin sairaalassa menehtyneen naisen kuolemasta. Tapausta tutkitaan kuolemantuottamuksena.


Poliisi käynnisti tutkinnan: Hoitokodissa asunut nainen menehtyi saunomistilanteessa iltasanomat 12:14 13.08

Poliisi on aloittanut esitutkinnan hoitokodissa asuneen ja sittemmin sairaalassa menehtyneen naisen kuolemasta. Tapausta tutkitaan kuolemantuottamuksena.


Anni Törnin taposta epäilty harhautti poliisia – kertoi ensin väärän paikan ruumiille MTV 13:23 01.08

Savonlinnan henkirikoksesta epäilty mies kertoi poliisille ensin eri sijainnin ruumiille kuin mistä vainaja löytyi. Anni Törnin ruumis löydettiin sittemmin maastosta epäillyn kertoman perusteella.


Japanin myrskyssä ainakin 23 loukkaantunutta – tuuli paiskonut ihmisiä maahan ja kääntänyt autoja katolleen MTV 10:15 29.07

Ainakin 23 ihmistä on loukkaantunut Japaniin iskeneessä myrskyssä. Jongdari-nimen saanut myrsky rantautui Japaniin eilen taifuunina. Jongdari on sittemmin heikentynyt trooppiseksi myrskyksi.


Maailman ensimmäinen koeputkilapsi täyttää 40 iltasanomat 02:07 25.07

Louise Brownista itsestään on sittemmin tullut äiti.


Hoitokodissa asunut nainen kuoli pahoihin palovammoihin sairaalassa – Poliisi: Liittyy saunomistilanteeseen iltasanomat 11:01 12.07

Poliisi on aloittanut kuolemansyyntutkinnan hoitokodissa asuneen ja sittemmin sairaalassa menehtyneen naisen kuolemasta.


Muistatko, miltä Roope Salminen näytti läpimurtoroolissaan 9 vuotta sitten? Kuvat ennen ja nyt: näin paljon hän on muuttunut iltasanomat 15:01 03.07

Roope Salminen aloitti näyttelemisen jo vuonna 1999. Sittemmin hänestä on tullut viihteen moniosaaja.


Käsityönopettaja ”entisöi” 1500-luvulla tehdyn patsaan – lopputulos mykistää: ”Asiantuntijaa olisi todella tarvittu” iltasanomat 14:56 27.06

Kuusi vuotta sitten Espanjassa restauroitiin epäonnistuneesti fresko, josta on sittemmin tullut turistinähtävyys.


Washington Post: Republikaanien entinen presidenttiehdokas Mitt Romney voitti Utahin esivaalit iltasanomat 09:35 27.06

Romney kritisoi Trumpia vaalikampanjan aikana, mutta on sittemmin kehunut tätä varovaisesti.


Some-äläkkä nousi Rasmus Kuparin kuvasta – Los Angelesin suomalaislupaus ryhtyi toimiin MTV 18:33 23.06

Sosiaalisessa mediassa nousi äläkkä, kun Rasmus Kuparin NHL:ään varanneen Los Angeles Kingsin fanit löysivät hyökkääjän sosiaalisen median tililtä vanhan kuvan, jossa tämä oli pukeutunut paikallisvastustajan Anaheim Ducksin paitaan. Kupari ryhtyi sittemmin poistotoimenpiteisiin.


KRP:n jahtaama ex-Cannonball Janne "Nacci" Tranberg kertoi lukeneensa etsintäkuulutuksestaan McDonald'sissa: "Tilasin sen jälkeen vielä frappesin" MTV 17:10 21.06

Eilen keskusrikospoliisi KRP tiedotti, että ennen Cannonball MC -moottoripyöräkerhon johtohahmona tunnettu, mutta sittemmin ryhmästä erotettu Janne "Nacci" Tranberg on yksi Suomen etsityimmistä kahdekasta miehestä.


luoda epävarmuutta on korvaamaton”

Uutiset