Palomies ajoi ”sokkona” veneellä päin rantaa ysiluokkalaiset kyydissään - Onnettomuustutkintakeskuksen johtaja häkeltyi: Lapsille olisi voinut käydä pahasti iltalehti 18:46 24.05

Veneen nopeus oli 40 kilometriä tunnissa. Tapaus sattui Kivijärvellä järjestetyn perinteisen turvallisuuspäivän yhteydessä. Onnettomuustutkintakeskus tutkii tapahtunutta. Keski-Suomessa sijaitsevalla Kivijärjellä järjestettiin tiistaina perinteinen yhdeksäsluokkalaisten turvallisuuspäivä. Yksi päivän järjestänyt taho oli pelastuslaitos, joka piti niin sanottua rastikoulutusta. Yksi rasteista oli valvottu veneellä tehty mittariajoharjoitus. Harjoituksen yhteydessä tuulilasi ja osa sivulaseista oli peitetty niin, että pelastuslaitoksen mukaan vain takaa näki sivuille ulos, mutta ruorista ei. Näkösuoja oli siis tarkoituksenmukainen ja harjoitukseen liittyvä elementti.


Sara Sieppi ja Roope Salminen kokivat viimeisen maailman seitsemästä ihmeestä iltalehti 21:11 14.05

Sara Sieppi ja Roope Salminen ovat jakaneet somessa otokset Egyptin-matkastaan. Sara Sieppi kirjoittaa Idealistan toimineensa matkanjärjestäjänä ja varanneensa lomareissun itselleen ja avopuolisolleen Roope Salmiselle. Matkakohteeksi on valikoitunut Egypti ja Punaisenmeren rannalla sijaitseva Hurghada, joka on saanut lomakohteena melkoisia haukkuja netissä. Sara päätti kuitenkin molempien reissulaisten puolesta antaa matkakohteelle mahdollisuuden. - Yritä siinä sitten poikaystävälle selittää, että tätä on kyllä lytätty ihan kunnolla, mutta se on oikeasti ihan hyvä paikka. Sivulauseessa taisin hiljaa mainita, että lennot ja hotellit ovat sitten jo buukattu, joten tätä on enää vähän vaikea perua. Uups. Onneksi olen ennenkin järjestänyt meille matkoja, joten hänellä oli täysluotto muhun, Sieppi kirjoittaa.


Tokmanni teki tappiota alkuvuonna - liikevaihto kasvoi selvästi iltalehti 09:05 25.04

Vertailukelpoinen liikevaihto kasvoi 6,1 prosenttia. Tokmanni paransi reilusti liikevaihtoaan alkuvuonna. Kauppayhtiön tammi-maaliskuun liikevaihto kasvoi 10,9 prosenttia 173,7 miljoonaan euroon. Vertailukelpoinen liikevaihto kasvoi 6,1 prosenttia. - Panostimme vahvan halpakauppa-asemamme lujittamiseen ja asiakasluottamuksen vahvistamiseen tarjoamalla asiakkaillemme entistä enemmän mielenkiintoisia tuotteita halpaan hintaan. Onnistuimme siinä hyvin ja liikevaihtomme kasvoi vahvasti, Tokmannin vt. toimitusjohtaja Harri Sivula sanoo osavuosikatsauksessa.


Camilla Richardsson löysi vuoristoleiriltä ennätysvauhdin – kympin EM-raja alittui 40 sekunnilla iltasanomat 10:35 20.04

Estejuoksija Camilla Richardsson huristeli torstaina 10?000 metrin juoksussa ennätyksensä ja alitti samalla sivulajissaan Berliinin EM-kisojen tulosrajan.


Matti tyrmistyi karusta kohtelusta - lento myöhässä lähes 20 tuntia, koneessa ei saanut kahvia hyvitykseksi iltalehti 07:39 12.04

Pietarsaarelaisen Matti Sivulan oli määrä lentää kotiin Tukholmasta sunnuntai-iltana. Toisin kuitenkin kävi, ja matkustajat joutuivat odottamaan lentoaan nälkäisinä sekä epätietoisina lähes 20 tuntia. Pietarsaaressa asuva Matti Sivula päätti pistäytyä vaimonsa kanssa Tukholmassa seuraamassa muodostelmaluistelun maailmanmestaruuskilpailuja. Lentoliput ostettiin ruotsalaiselta Nextjet-lentoyhtiöltä, joka operoi pääsääntöisesti Pohjoismaiden sisäisiä lentoja.


Uutiset