Helsinki sulki päiväkoteja - sijaispula huutava: ”Ei osattu varautua” iltalehti 21:11 18.02

Helsingin päiväkoteja on jouduttu sulkemaan jopa kesken päivää huutavan sijaispulan vuoksi, kertoo Helsingin Sanomat. Iltalehden tavoittama henkilöstöpalveluyhtiö Seuren toimitusjohtaja Anne Sivula kertoo, että tilanne on ollut vaikea tammi-helmikuussa. - Helsingissä työvuoroja olisi ollut yli 60 prosenttia enemmän tammikuussa kuin vuotta aiemmin. Tilanteeseen ei osattu varautua. Sijaisista ja etenkin lastentarhanopettajista on huutava pula.


Näillä liikkeillä saat vaihtelua perinteiseen lankutukseen - kolme eri variaatiota iltalehti 11:45 08.01

IL-TV:ssä alkoi viime viikolla videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Kuudes liike on lankku käsien ja jalkojen nostolla. Mallia voit katsoa yllä olevalta videolta. Liikkeessä on kolme eri vaihtoehtoa oman tason mukaan. Muista pitää keskivartalo stabiilina. Tee kymmenen toistoa, pidä pieni tauko ja toista kolme kertaa. Tee myös eiliset sivulankut sekä kaksi liikettä aiemmilta päiviltä: tuolirutistus ja vuorikiipeilijä.


Tämä on tehokas liike vinoihin vatsalihaksiin - jos moottorissa on tehoja, voit ottaa lapsen avuksi iltalehti 12:27 07.01

IL-TV:ssä alkoi keskiviikkona videosarja, jossa painonnostaja Anni Vuohijoki ja personal trainer Nanna Karalahti haastavat tekemään erilaisia vatsalihasliikkeitä. Videot: Lidl Viides liike on sivulankut. Mallia voit katsoa videolta.


Uutiset