Mersu-pomo tylytti toimittajaa ja kiroili suorassa lähetyksessä - kysymys ei miellyttänyt iltalehti 10:24 26.06

Mercedes-pomo Toto Wolff joutui heti Azerbaidzhanin GP:n jälkeen Sky Sportsin Ted Kravitzin haastattelugrilliin. Wolff oli selvästi ärsyyntynyt Lewis Hamiltonin jäätyä kisassa vasta viidenneksi, vaikka brittikuskilla oli kaikki mahdollisuudet ajaa voittoon. Niskatukiongelmat pilasivat kuitenkin lopulta Hamiltonin kisan, joten Kravitz päätti tiedustella, mistä moinen ongelma johtui. - En tiedä, mikä siinä oli, enkä ala tässä nyt syyttelemään ketään siitä, enkä anna myöskään sinun syyttää siitä ketään, Wolff töksäytti Sky Sportsin suorassa haastattelussa.


Onko murrosiän tunnemyrsky vain länsimaisen kulttuurin luoma harha? ”Meille sanottiin, ettei ole normaalia, jos on hyvissä väleissä vanhempiensa kanssa” hs 08:09 26.06


Urho Kekkonen katosi myrskyssä Senegalissa 1969 - katso ennen julkaisemattomat kuvat salamyhkäiseltä lomamatkalta iltalehti 17:54 25.06

Villin teorian mukaan Neuvostoliitto olisi vaihtanut Kekkosen kaksoisolentoon, kun tämä katosi myrskyssä Senegalissa vuonna 1969. Monien aikalaisten mukaan presidentti Urho Kekkonen muuttui 1970-luvun taitteessa. Presidentti radikalisoitui ja alkoi myötäillä vallankumouksellista nuorisoa. Hieman myöhemmin hän alkoi myös urheilla entistä enemmän ja kovempaa. - Kekkonen alkoi siirtyä vasemmalle. Hän halasi nuorisovasemmiston kuoliaaksi, vahvistaa Urho Kekkosen arkiston johtaja Pekka Lähteenkorva.


KSML: Kolmen nuoren elvyttämä mies kiittelee auttajiaan - "Nostan hattua ja kiitän" iltalehti 13:49 25.06

Iäkäs mies sai sydänkohtauksen Jyväskylässä viikko sitten lauantaina ja paikalle osuneet nuoret elvyttivät miehen. Toissaviikonloppuna sydänkohtauksen saanut mies on Keskisuomalaisen kautta välittänyt kiitoksensa hänet elvyttäneille nuorille. Karjalaisten kesäjuhlaan viikonlopun aikana osallistunut 74-vuotias hyvinkääläismies oli menossa hotellilleen, kun hän sai sydänkohtauksen Jyväskylän ratapihan ylittävällä kävelysillalla. Paikalle osuneet nuoret aloittivat elvytyksen.


Istanbulin perutun Pride-marssin järjestäjät aikovat uhmata kieltoa iltalehti 02:41 25.06

Istanbulissa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Pride-marssia sunnuntaille suunnitelleet järjestäjät aikovat uhmata viranomaisten käskyä perua kulkue. Turkin viranomaiset ovat kieltäneet Pride-kulkueen järjestämisen Istanbulin Taksim-aukiolla. Viranomaisten mukaan kulkue vaarantaa turistien turvallisuuden ja yleisen järjestyksen. Viranomaisten mukaan aukio ei sovellu mielenosoitus- tai marssipaikaksi muun muassa turistien turvallisuuden takia. Järjestäjien mukaan kyseessä on tekosyy, ja viranomaisille oli ilmoitettu kulkuesuunnitelmista hyvissä ajoin etukäteen.


Pandapari saapui Berliiniin - pökerryksissä yli 12 tuntia kestäneen matkan jälkeen iltalehti 22:55 24.06

Saksassa saatiin ensimmäiset merkit pandamaniasta lauantaina, kun pariskunta Meng Meng ja Jiao Qing saapuivat uuteen kotimaahansa. Schönefeldin lentoasemalla Berliinissä arvovieraita oli vastaanottamassa kaupungin pormestari ja Kiinan Saksan-suurlähettiläs sekä sakea joukko toimittajia ja virkailijoita. Pariskunta matkusti Lufthansan erikoisrahtikoneella hoitajiensa kanssa. Vastaanottajajoukko huokaisi ihastuksesta, kun Meng Meng nosti ylös ison tassunsa. Pitkästä, yli 12 tuntia kestäneestä matkasta pökerryksissä olevat pandat lepäilivät kuljetuslaatikossa lentokonehallissa vietetyn tervetuloseremonian ajan. Rauhallinen hetki katkesi, kun Kiinan Saksan-lähettiläs astui hieman liian lähelle laatikkoa. Tuolloin urospanda Jiao Ling nousi ylös, karjaisi ja jyskytti tassuillaan kuljetuslaatikon pleksilasisia seiniä.


Mies oli kuolla Jyväskylässä - kolmen nuoren esimerkillinen toiminta pelasti tilanteen iltalehti 11:43 24.06

Tapausta sivusta seurannut mies ylistää nuorten esimerkillistä toimintaa. Perushoitajana työskentelevä nainen oli tulossa viime viikon lauantaina Jyväskylän satamasta pois, kun hän huomasi Jyväskylän Matkakeskukselle johtavalla ylikulkusillalla koskettavan näyn. - Näin, että jotain oli käynnissä. Mies makasi maassa ja näin, että ympärillä oli muutama henkilö.


Parikymppisten auto ajoi ulos moottoritieltä Jyväskylässä - kuudes matkustaja oli ehkä takakontissa, lensi ulos autosta iltalehti 10:27 24.06

Kuusi noin 20-vuotiasta nuorta aikuista loukkaantui lievästi aamuyöllä ulosajossa. Lauantaina aamuyöllä neljän aikoihin henkilöauto ajoi ulos valtatie 9:ltä. Kyydissä oli kuusi nuorta aikuista. He loukkaantuivat lievästi. Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisario Ari Rutanen kertoo, että kuudennen matkustajan epäillään olleen henkilöauton takakontissa ja hän oli lentänyt törmäyksessä ulos autosta.


Useita nuoria loukkaantui ulosajoissa juhannusyönä Liperissä ja Jyväskylässä iltalehti 08:26 24.06

Juhannusyönä ainakin yhdeksän nuorta ja nuorta aikuista on loukkaantunut tieliikenteessä. Yksi loukkaantumisista on ensitietojen mukana vakava. Loukkaantumiset tapahtuivat henkilöautojen ulosajoissa Liperissä ja Jyväskylässä. Liperissä ulosajanutta kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, ratissa välillä myös päihtynyt 16-vuotias. Kolme loukkaantui Liperissä Liperissä Pohjois-Karjalassa kolme nuorta loukkaantui, kun henkilöauto törmäsi kaarteessa kovalla vauhdilla puuhun. Kuljettajana olleen naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Hetkeä aiemmin autoa oli kuljettanut 16-vuotias poika, ja myös hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.


Nuoria loukkaantui ulosajoissa juhannusyönä Liperissä ja Jyväskylässä iltasanomat 05:06 24.06

Vakavasti loukkaantunut nuori kuljetettiin jatkohoitoon Kuopioon.


Stubb kommentoi brexitiä Bloombergille: "Se tunne kun yrität antaa vakavaa haastattelua" iltalehti 22:23 23.06

Yhdysvaltalainen uutiskanava Bloomberg haastatteli Alexander Stubbia brexit-neuvotteluista Skypen välityksellä. Stubb jakoi sateisen haastattelun Twitterissä. - Se tunne, kun yrität antaa vakavaa haastattelua brexitistä ja alkaa sataa ja akku loppuu, Alexander Stubb kirjoittaa twiitissään, johon hän linkitti haastattelun. Amerikkalaisen haastattelussa Stubbilta pyydettiin kommentteja brexit-neuvotteluiden kulusta, aikataulusta ja ydinkysymyksistä.


Stubb kommentoi brexitiä amerikkalaiskanavalle – sitten ”Suomen kesä” yllätti taustalla: ”Se tunne, kun yrität antaa vakavaa haastattelua” iltasanomat 20:53 23.06

Yhdysvaltalainen uutiskanava Bloomberg haastatteli Alexander Stubbia brexit-neuvotteluista Skypen välityksellä. Taustalla näkyvät Suomen saaristomaisemat, joissa ex-pääministeri on viettämässä keskikesän juhlaa.


Martin Kantola rakentaa yksin mikrofoneja pienessä pohjalaiskylässä – Nyt niihin ovat laulaneet jo Björk ja Jennifer Lopez hs 16:28 23.06


Raju ukkosmyräkkä pyyhki Pohjois- ja Itä-Saksan ylitse – ainakin kaksi kuoli iltasanomat 11:38 23.06

Voimakas kesämyrsky riepotteli Pohjois- ja Itä-Saksaa torstaina sekä torstain ja perjantain välisenä yönä.


Raju ulosajo Jyväskylässä - rattijuopumuksesta epäilty nuori kuljettaja löytyi auton takakontista iltalehti 08:05 23.06

Vuonna 1994 syntynyt kuljettaja loukkaantui vakavasti yöllisessä ulosajossa Jyväskylän Korpilahdella. Kuljettaja loukkaantui vakavasti henkilöauton ulosajossa juhannusaaton vastaisena yönä kello 00.40 Jyväskylän Korpilahdella. Poliisin mukaan onnettomuusauton kuljettaja oli matkalla Petäjävedentietä pitkin kohti Korpilahtea. Auto oli ajautunut mutkan jälkeen pientareelle, suistunut ulos tieltä, osunut puupinoihin ja törmännyt lopulta puuhun. Poliisi löysi auton kuljettajan auton takatavaratilasta. Mies oli loukkaantunut vakavasti ja hänet vietiin sairaalaan. Auto vaurioitui lunastuskuntoon.


Rajut ukkosmyrskyt riepottelivat Pohjois-Saksaa, kaksi kuollut hs 07:59 23.06


Mies oli kuolla Jyväskylässä - kolmen nuoren miehen esimerkillinen toiminta pelasti tilanteen iltalehti 21:39 22.06

Tapausta sivusta seurannut mies ylistää nuorten esimerkillistä toimintaa. Perushoitajana työskentelevä nainen oli tulossa viime viikon lauantaina Jyväskylän satamasta pois, kun hän huomasi Jyväskylän Matkakeskukselle johtavalla ylikulkusillalla koskettavan näyn. - Näin, että jotain oli käynnissä. Mies makasi maassa ja näin, että ympärillä oli muutama henkilö.


Uutiset