Vehviläinen sai Rantakarin sanallisen arkun aukeamaan ? yhden Liiga-pelin torjuntaennätys hilkulla jatkoaika.com 21:42 23.04

Veini Vehviläinen urakoi Tapparaa vastaan käydyssä neljännessä Liiga-finaalissa olan takaa. Nuori veskari koppasi 34 kiekkoa, jääden neljän kiinnioton päähän henkilökohtaisesta yhden Liiga-ottelun torjuntaennätyksestään. Tappara-puolustaja Otso Rantakari tulistui veräjänvartijaan ottaen käytöskympin toisessa erässä. Vehviläinen antoi vastustajan noitua rauhassa.


Brittimies opetti koiran tekemään natsitervehdyksen - sai 900 euron sakot iltalehti 18:40 23.04

Koira nosti tassunsa, kun sille sanottiin sieg heil. Mark Meecham opetti tyttöystävänsä mopsin reagoimaan käskyihin "sieg heil" ja "kaasuttakaa juutalaiset". Buddha-niminen mopsi oppi oikein hyvin. Meecham julkaisi tästä videon Youtubessa vuonna 2016. Sitä on keritty katsoa yli kolme miljoonaa kertaa.


Raivostuneet kansalaiset heittelivät Turun puukottajaa tavaroilla - jäätelönmyyjä: ”Ajattelin, onko ulkomaalaistaustaisten välinen kiista” iltalehti 11:03 23.04

Turun puukottajalle jäätelöä myynyt nainen todisti käräjäoikeudessa elokuisen veriteon tapahtumista. Käräjäoikeus käsittelee tällä viikolla henkilötodistajien kertomuksia Turun puukkoiskusta 18. elokuuta 2017. Syytetty Abderrahman Bouanane ei osallistu istuntoon. Hänet todettiin viime viikon viimeisenä istuntopäivänä osallistumiskyvyttömäksi, ja samanlainen lääkärinlausunto tuli oikeudelle maanantaina.


Voiko enää huonompi onni olla? Mies joutui muutaman vuoden aikana sekä käärmeen, karhun että hain puremaksi MTV 21:42 22.04

Tätä voi varmasti sanoa jo epäonneksi. Nuori yhdysvaltalaismies on nimittäin joutunut 4 vuoden aikana sekä käärmeen, karhun että hain puremaksi. Asiasta uutisoi muun muassa Sky News.


Tätä vaarallista ja dramaattista tautia sairastaa aniharva - Laurin elämä on taukoamatonta taistelua iltalehti 11:11 22.04

Lauri Juvonen kärsii erittäin harvinaisesta haavautuvasta ihotulehduksesta, pyoderma gangrenosumista. Jyväskyläläinen Lauri Juvonen, 29, on taistellut todella rankan sairauden kanssa vuodesta 2010 lähtien. Tuolloin haavainen ihotulehdus alkoi todennäköisesti keuhkokuumeen jälkitautina. Juvonen on sen jälkeen saanut kymmeniä diagnooseja, mutta todennäköisesti oikea tehtiin vasta viime vuonna. - Sairauteni näyttäisi olevan pyoderma gangrenosum. Kyseessä on tauti, jota oli 2000-luvun alkuun mennessä diagnosoitu maailmanlaajuisesti tiettävästi vain reilut 600 tapausta.


Renault-pomo myöntää: Ero kärkitalleihin oli pettymys MTV 08:35 22.04

Renault’n tekninen johtaja Bob Bell myöntää, että ramskalaistalli odotti formulakauden avauskisoissa autoltaan parempaa suorituskykyä.


Tätä vaarallista ja dramaattista tautia sairastaa vain yksi suomalainen, ja hänen elämänsä on taukoamatonta taistelua iltalehti 07:04 22.04

Lauri Juvonen kärsii erittäin harvinaisesta haavautuvasta ihotulehduksesta, pyoderma gangrenosumista. Hän saattaa jopa olla Suomen ainoa pyoderma-potilas. Jyväskyläläinen Lauri Juvonen, 29, on taistellut todella rankan sairauden kanssa vuodesta 2010 lähtien. Tuolloin haavainen ihotulehdus alkoi todennäköisesti keuhkokuumeen jälkitautina. Juvonen on sen jälkeen saanut kymmeniä diagnooseja, mutta todennäköisesti oikea tehtiin vasta viime vuonna. - Sairauteni näyttäisi olevan pyoderma gangrenosum. Kyseessä on tauti, jota oli 2000-luvun alkuun mennessä diagnosoitu maailmanlaajuisesti tiettävästi vain reilut 600 tapausta.


Tampereen Classic salibandyn Suomen mestari uusisuomi 20:08 21.04

Salibandyn Suomen mestari ratkaistiin tänäkin vuonna superfinaalissa Helsingin Hartwall-areenalla. Tampereen Classic vei mestaruuden voitettuaan Jyväskylän Happeen 6-2.


Kolmas kulta putkeen! Classic nousi salibandyn Superfinaalissa upeasti takaa ohi MTV 19:04 21.04

Classic voitti kolmannen peräkkäisen salibandyn miesten Suomen mestaruuden. Tamperelaisseura kukisti Helsingissä pelatussa Superfinaalissa jyväskyläläisen Happeen 6–2 noustuaan upeasti takaa rinnalle ja ohi.


Classic teki sen taas! Murskaava esitys toi Suomen mestaruuden iltalehti 18:42 21.04

Lauantaina pelatun salibandyn superfinaalin on voittanut Tampereen Classic, joka kaatoi Happeen 6-2. Jyväskyläläinen Happee tuli salibandyliigan superfinaaliin vahvasti. Sankoin joukoin Helsinkiin saapunut Happeen kannattajoukko räjähti huutoon ensimmäiseen kerran, kun Paul Kotilainen onnistui viemään jyväskyläläisjoukkueen 1-0-johtoon. Reilun minuutin päästä Happee onnistui uudelleen maalinteossa, kun Joel Lahti vei jyväskyläläisjoukkueen kahden maalin johtoon. Lahden maalin aikana ottelua oli pelattu vasta viisi ja puoli minuuttia.


Brittilehdet: Trump tulee Britanniaan kesällä - vierailuaikeet peruttu moneen kertaan iltalehti 11:49 21.04

USA:n presidentin vierailulle etsitään päivää heinäkuulle. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on brittilehtien lähteiden mukaan aikeissa matkustaa Britanniaan keskikesällä, mahdollisesti heinäkuussa. Pääministeri Theresa May esitti Trumpille valtiovierailukutsun jo pian virkaanastujaisten jälkeen. Asia nostatti vastalausemyrskyn Britanniassa. Kutsua pidettiin hätiköitynä, liian nopeana ja ilmeisen epämieluisana kuningattar Elisabet II:lle, jonka tapaaminen kuuluu virallisen valtiovierailun ohjelmaan. May puhui kutsussaan kuningattaresta, mutta asia tuli brittilehtien tietojen mukaan kruunulle täytenä yllätyksenä.


André Burakovskylla leikkausta vaativa ylävartalovamma jatkoaika.com 10:00 21.04

Washington Capitalsin hyökkääjä André Burakovsky on ylävartalovamman vuoksi sivussa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen lopuista otteluista.


Wille vaihtoi lumilaudan kahvipaahtimoon ja hankki kymmenessä vuodessa jalansijan Yhdysvalloissa erittäin kilpaillulla alalla iltalehti 09:07 21.04

Suomalainen perfektionisti Wille Yli-Luoma teki paahtamisesta tiedettä. Nyt hän opettaa amerikkalaisia juomaan hyvää kahvia. Portlandilainen Heart-kahvila myy aivan loistavia korvapuusteja, mutta muuten omistaja Wille Yli-Luoma ei suomalaisuuttaan tuo esille. Yhtä hiljaa hän on taustastaan menestyneenä lumilautailijana, se kun voisi joidenkin silmissä vähentää hänen uskottavuuttaan kahvialan yrittäjänä. Yli-Luoma kuitenkin uskoo, että keskittymiskyky ja draivi pyrkiä koko ajan parempaan on perua urheilu-uralta. Samoja ominaisuuksia tarvitaan molemmissa.


Sky News: Nuorisovankilan työntekijä Texasissa varasti niin paljon fajitas-lihoja, että joutuu vankilaan iltalehti 05:40 21.04

Varkauksien yhteenlaskettu rikoshyöty on liki miljoona euroa. Texasilaisen nuorisovankilan työntekijän Gilberto Escamillan, 53, toimenkuvaan kuului ruokatoimitusten tilaaminen tukuista. Pitkään jatkunut välistäveto paljastui viime kesänä, kun eräs tavarantoimittaja kertoi puhelimessa toiselle vankilan työntekijälle, että laitokseen saapuva fajitas-toimitus pitäisi vahvistaa.


Sky News: Nuorisovankilan työntekijä varasti niin paljon fajitas-lihoja, että joutuu vankilaan iltalehti 05:40 21.04

Varkauksien yhteenlaskettu rikoshyöty on liki miljoona euroa. Texasilaisen nuorisovankilan työntekijän Gilberto Escamillan, 53, toimenkuvaan kuului ruokatoimitusten tilaaminen tukuista. Pitkään jatkunut välistäveto paljastui viime kesänä, kun eräs tavarantoimittaja kertoi puhelimessa toiselle vankilan työntekijälle, että laitokseen saapuva fajitas-toimitus pitäisi vahvistaa.


Rautatieliikenteessä on häiriö – junat korvataan busseilla Jyväskylän ja Pieksämäen välillä iltasanomat 04:27 21.04

Sähkörata vaurioitui illalla Jyväskylän Vaajakoskella.


Rajusta taudista toipuva Mauri Pekkarinen myöntää virheen: ”Sairastelin turhan pitkään seisaallani” – syöpä vaikuttanut yleiskuntoon iltasanomat 13:44 20.04

Keskustan konkaripoliitikko Mauri Pekkarinen kertoi perjantaiaamuna Facebookissa sairastaneensa jo kolme viikkoa. Ilta-Sanomat tavoitti eduskunnan varapuhemiehen kotoaan Jyväskylästä.


Charlize Theron lihotti itseään yli 20 kiloa rooliin takia – katso kuvat! stara 11:00 20.04

Charlize Theron tunnetaan erittäin muuntautumiskykyisenä näyttelijänä. Tähden tuorein rooli on


Viihdelehti Stara.fi stara 11:00 20.04

Charlize Theron tunnetaan erittäin muuntautumiskykyisenä näyttelijänä. Tähden tuorein rooli on


eivät jatka joilla tulvat kommentoi huolestunut päävalmentaja menetti sen vuoksi mies otettu mitään ei poikansa päältä urheilijat vakiovihje Everton-Newcastlen valopylvääseen ”Kielii

Uutiset