Miksi Daniel Ricciardo lähtisi McLarenille tai Renault’lle? Hamiltonin menestystarina kiehtovana esimerkkinä MTV 08:00 22.06

F1-kuljettajan on pystyttävä uutta sopimusta tehdessään arvioimaan, millainen mahdollisen tallin iskukyky on tulevien vuosien aikana. Siirtomarkkinoiden kiinnostavin kuski Daniel Ricciardo tietää, että ruoho voi olla vihreää myös muualla kuin nykyisissä menestystiimeissä.


Huhumylly Räikkösen sopimustilanteesta: italialaislähteen mukaan Kimi päättänyt itse lopettaa MTV 07:58 22.06

Kimi Räikkönen on itse päättänyt lopettaa F1-uransa tähän kauteen, väittää italialainen Circusf1.com-verkkosivusto.


Kotikisaansa valmistautuva Esteban Ocon siirtohuhuista: "Mercedes päättää" MTV 13:25 21.06

Force India-tallin ranskalaisajaja Esteban Ocon lukeutuu Formula ykkösten siirtomarkkinoiden kuumiin nimiin. Oconilla on sopimus voimassa Mercedeksen kanssa, eikä hänen ensi kauden tallipaikastaan ole tehty päätöstä.


Petteri Koposen Barcelona-sopimus katkolla – "NBA varteenotettava vaihtoehto" MTV 17:37 20.06

Susijengin tähtipelaaja Petteri Koposen sopimus FC Barcelonan kanssa päättyy tähän kauteen. Jos Barcelona ei päätä käyttää Koposen sopimuksessa olevaa optiota, on hänen tulevaisuutensa täysin auki.


HIFK:n Tyrväiselle jatkosopimus – hyökkääjä pelaa joukkueessa myös kaudella 2019–20 jatkoaika.com 17:09 20.06

Hyökkääjä Juhani Tyrväinen on solminut HIFK:n kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.


Tärkeä kiinnitys: tähtihyökkääjä jatkaa HIFK:ssa – "Sitä me pidämme suuressa arvossa" MTV 16:30 20.06

Jääkiekon SM-liigaseura HIFK ja hyökkääjä Juhani Tyrväinen ovat jatkaneet sopimustaan yhdellä vuodella. Tyrväisen pelaajakontrahti kattaa nyt myös kauden 2019–2020.


Tärkeä kiinnitys: tähtihyökkääjä jatkaa HIFK:ssa MTV 16:30 20.06

Jääkiekon SM-liigaseura HIFK ja hyökkääjä Juhani Tyrväinen ovat jatkaneet sopimustaan yhdellä vuodella. Tyrväisen pelaajakontrahti kattaa nyt myös kauden 2019–2020.


Sopimus julki: Formulat pysyvät MTV:llä uusisuomi 12:21 20.06

MTV Oy tiedotti keskiviikkona tehneensä jatkosopimuksen F1-kisojen televisioinnista Suomessa. Uusi sopimus on kolmevuotinen, joten MTV:n kanavat näyttävät F1-kisoja ainakin vuoteen 2021 saakka.


MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund: Uusi F1-sopimus äärettömän merkittävä MTV 12:20 20.06

F1-sarjan jatko MTV:n kanavilla kolmen vuoden sopimuksella takaa yli 30 vuoden suomalaisen formulaperinteen jatkumisen tutussa ympäristössä.


Kommentti: F1-jatkosopimus osuu tärkeään murrokseen lajin historiassa MTV 12:15 20.06

C Moren jatkosopimus Formula ykkösten televisioimisesta Suomessa ei voisi tulla lajin kohdalla herkullisempaan aikaan. Laji elää tällä hetkellä murroksessa, jollaista ei olla koettu aikoihin.


"Häkkinen voittaa, oi mieletöntä!" – suomalaiskuskit juhlineet 44 voittoa MTV:n lähetyksissä MTV 12:00 20.06

MTV Oy:n ja Formula 1:n kolmivuotinen jatkosopimus luo jatkumoa yli 30 vuotta kestäneelle yhteistyölle, jonka aikana on koettu jo lukuisia ikimuistoisia suomalaishetkiä.


Suomalainen molarilupaus ei saa jatkaa Arsenalissa – uusi seura löytyi jo Valioliigasta iltasanomat 08:28 20.06

Arsenal ei tarjonnut jatkosopimusta Hugo Kedolle. Molarilupaus on jo löytänyt uuden seuran Valioliigasta.


Kommentti: Ottiko Red Bull kannattavan riskin Hondan kanssa? MTV 07:30 20.06

Red Bullin ja Hondan tänään tiistaina julkistama moottorisopimus oli monella tapaa odotettu. Red Bullin kärsivällisyys Renault'n kanssa – ja toisin päin – oli mennyt ja Honda on osoittanut tällä kaudella parantunutta suorituskykyä Red Bullin sisartalli Toro Rosson kanssa.


Kiinan presidentti tapasi Pohjois-Korean johtajan –kehotti USA: a ja Pohjois-Koreaa edistämään ydinsopimustaan iltasanomat 22:19 19.06

Kim Jong-unin uskotaan hakevan tukea Kiinalta pakotehelpotuksiin.


Jarmo Kekäläinen joutuu myymään tähtipelaajansa? Columbuksen venäläistaiturista levisi hurja huhu MTV 21:35 19.06

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Columbus Blue Jacketsin venäläistähdestä Artemi Panarinista on laitettu liikkeelle varsin hurja huhu. Sportsnetin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan Panarin ei ole halunnut allekirjoittaa jatkosopimusta Blue Jacketsin kanssa, mikä on johtanut seurauksiin.


Honda jatkaa Formula ykkösissä – Merkittävä sopimus Red Bullin kanssa uusisuomi 20:49 19.06

Formula ykkösten kautta 2019 koskeva kesän ensimmäinen merkittävä sopimusuutinen on julkistettu. Red Bull vahvisti tiistaina tehneensä kaksivuotisen sopimuksen Hondan kanssa.


FC Barcelonan johto suuttui Espanjan luottotopparille – taustalla Ranskan tähtipelaajan sopimussaaga MTV 19:09 19.06

FC Barcelonan johto on ilmaissut yllättyneensä seuran ja Espanjan maajoukkueen luottotopparin Gerard Piquen toimista. Piquen omistama tuotantoyhtiö rakensi videon, jolla Ranskan maajoukkueen tähtipelaaja Antoine Griezmann kertoi päätöksestään jäädä Atlético Madridin riveihin.


Hondalta myönnetään Red Bull -sopimuksen valtava paine – "Meillä on mahdollisuus voittaa" MTV 15:46 19.06

Honda-pomo Masashi Yamamoto myöntää, että moottorisopimus Red Bullin kanssa tuo heille mukanaan myös valtavasti paineita.


Atletico Madrid tekemässä seuran kaikkien aikojen kalleimman pelaajahankinnan – kahdelle avainpelaajalle jatkosopimus MTV 12:11 19.06

Espanjan La Liigassa pelaava Atletico Madrid solmi jatkosopimukset Antoine Griezmannin ja Lucas Hernandezin kanssa. Seura hankki myös Thomas Lemarin Ranskan Ligue 1:n Monacosta. 


Mestariluotsi Trotz jättää Capitalsin ? Stanley Cup -voiton tuoma automaattinen jatkosopimus ei tyydyttänyt jatkoaika.com 23:01 18.06

Päättyneellä kaudella Stanley Cupin voittaneen Washington Capitalsin päävalmentaja Barry Trotz jättää tehtävänsä.


saa brasilialaisilta Svetšnikov ylitse muiden,

Uutiset