Superpesis: Hiukassa pesäpallotaidetta tiistaina iltasanomat 15:06 19.06

Kauden toinen klassikko Sotkamon ja Vimpelin välillä käydään tiistaina Hiukassa. Tarjolla huippuälykästä ja taidokasta pesäpalloa intohimolla säestettynä.


Moniveto: Kuittaako Sotkamo klassikot? iltasanomat 13:14 19.06

Tiistain pesismonarin helmenä on Sotkamon ja Vimpelin välinen klassikko-ottelu.


Kouvolan kotitaika pitää - Sotkamo toisen kerran peräkkäin nollille iltalehti 22:03 16.06

Kouvolan Pallonlyöjien tappioton kotisaldo Superpesiksessä kesti myös Sotkamon Jymyn vierailun. Kopla esitteli tehokasta ulkopeliä ja murjoi omassa ulkopelissään paljon virheitä tehneet kainuulaiset yli 2  600 katsojan todistaessa 2-0 (5-2, 4-2). - Jymy auttoi meitä kieltämättä yllättävänkin paljon. Toisaalta etenijämme juoksivat meille vikkelyydellään useammankin juoksun, kiteytti KPL:n pelinjohtaja Eero Pitkänen.


Superpesis: Kestääkö Kouvolan kotitaika? iltasanomat 11:02 16.06

Perjantaina Kouvolan vieraaksi astelee Sotkamon Jymy, joka joutuu vahvan rasituksen kanssa pärjäämään.


Moniveto: Bonusrahoille kärkikamppailun idean kautta iltasanomat 17:57 14.06

Veikkaus tarjoaa ylimpään voittoluokkaan 30 000 euroa hyvää. Otetaan rahaidea Joensuun ja Sotkamon välisestä taistosta.


Miesten ja poikien Itä-Länsi-joukkueet valittu: Supertähti Toni Kohosella aivan järjetön edustusmäärä! iltalehti 16:26 14.06

Pesäpallon Itä-Länsi-ottelun miesten sekä A- ja B-poikien joukkueet on valittu. Itä-Länsi-viikonloppu on tänä vuonna Imatralla kesä-heinäkuun vaihteessa. Naisten Itä-Länsi pelataan lauantaina 1. heinäkuuta, miesten puolestaan sunnuntaina 2. heinäkuuta. Tänä vuonna miesten joukkueissa on mukana kaikkiaan kuusi ensikertalaista. Vastapainoksi joukkueissa on todellista jättikokemusta. Aivan omilla luvuillaan edustusten määrässä on Idän joukkueessa nähtävä Sotkamon Jymyn elävä legenda Toni Kohonen. Kohonen starttaa jo uransa 21. Itä-Länsi-otteluun. Miesten ja poikien joukkueet


Sotkamon Jymylle hikinen pelastus, Koskenkorva koulutti kankaanpääläisiä iltasanomat 22:15 06.06

Sotkamon Jymy oli vaikeuksissa jumbojoukkue Kempeleen Kirin kanssa.


Kempele kiusasi Vimpeliä - Vainionpää tykitti kuusi juoksua Hyvinkäällä iltalehti 22:25 04.06

Miesten Superpesiksessä pelattiin sunnuntaina viiden ottelun kierros. Hallitseva mestari Vimpeli vieraili Pohjoisessa Kempeleen vieraana. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin molemmilta joukkueilta railakasta lyöntipeliä (juoksut 7-7). Vimpeli ratkaisi ottelun toisen jakson päätösvuoroparissa, kun Henri Puputti ja Janne Mäkelä onnistuivat kotiutuksissa. Superjuniori Perttu Ruuska löi vieraille neljä juoksua. Toinen kestomenestyjä Sotkamon Jymy ei antanut kotikentällään Kiteen yllättää. Isännät veivät nimiinsä molemmat jaksot ja lihottivat pistepussiaan kolmella pisteellä. Sotkamon sankari oli totutusti Roope Korhonen, joka löi neljä juoksua.


Pesäpalloilija Mari-Ann Lehtinen jännitti yo-kirjoituksissa enemmän kuin pelikentällä: "Sain pelaamisesta motivaatiota opiskeluun" iltalehti 10:31 03.06

Kajaanin Pallokerhossa naisten Superpesistä pelaavalla Mari-Ann Lehtisellä on menossa ensimmäinen pääsarjakausi. Hän kokee pesäpallon nostaneen opiskelumotivaatiota. Sotkamon lukion pesäpallolinjalta ylioppilaaksi kirjoittanut Lehtinen, 19, suoritti ylioppilaskirjoitukset kolmessa vaiheessa.


Odotettu finaaliuusinta meni Vimpelille - "Piirun verran Jymyä edellä" yle 22:11 02.06

Ensimmäinen viime syksyn finaaliuusinta Superpesiksessä päättyi hallitsevan mestarin voittoon, kun Vimpelin Veto voitti Saarikentällään Sotkamon Jymyn 2-0 (4-3, 3-2).


Vimpeli vei Superpesiksen finaaliuusinnan: Sotkamo kaatui Saarikentällä iltalehti 22:11 02.06

Ensimmäinen viime syksyn finaaliuusinta Superpesiksessä päättyi hallitsevan mestarin voittoon, kun Vimpelin Veto voitti Saarikentällään Sotkamon Jymyn 2-0 (4-3, 3-2). - Henkinen kanttimme kesti tappiotilanteetkin. Olimme piirun verran Jymyä edellä, kun kotiutuksemme olivat aavistuksen vastustajaa parempia, kiteytti Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki. ViVe on enää ainoa vain yhden tappion rasittama joukkue. Kuuden plusasteen kelissä kärkiottelu pelattiin vain runsaan 1 200 katsojan todistaessa.


Superpesis: Perjantaina kauden ensimmäinen klassikko! iltasanomat 10:11 02.06

Vimpelin ja Sotkamon välisestä huippupelistä ei tulisuutta tule puuttumaan, vaikka keli onkin alustavasti Saarikentällä kolea.


Kouvola kompastui Kankaanpäässäkin yle 21:56 01.06

Kauden seitsemällä voitolla miesten Superpesiksessä avannut Kouvolan Pallonlyöjät koki toisen peräkkäistappion, kun Sotkamon Jymyn jatkeeksi myös Kankaanpään Maila löi sarjajohtaja KPL:n.


Hirveä himo Helsinkiin - Sotkamon Jymy maksaa kymppitonneja kotipelireissusta etelään iltalehti 06:10 31.05

Pesäpalloväki haluaa saada pääkaupungin ja muut Etelä-Suomen kasvukeskukset pesiskartalle. Pesäpalloherroilla on suuri himo saada kansallispeli pääkaupunkiin. Halutaan yhteistyökumppaneita, medianäkyvyyttä ja kasvojenkohotusta - pesis kun on pienempien pitäjien peli.


Sotkamon Jymy katkaisi Kouvolan voittoputken iltasanomat 23:05 30.05

Sotkamo ja Kouvola kohtasivat Helsingissä.


Kovin Korhonen löytyi Kainuusta - Kouvola kohtasi voittajansa yle 22:20 30.05

Sotkamon Jymy katkaisi Superpesiksen ainoan tappiottoman joukkueen voittoputken lyömällä jo perinteeksi muodostuneessa kotiottelussaan Töölön jalkapallostadionilla Kouvolan Pallonlyöjät 2-0 (4-2, 4-2).


Uutiset