Valtteri Bottaksen pomo haluaisi muutoksia F1-sarjaan – ”Näin saataisiin uusia katsoja lajille” iltasanomat 22:22 19.09

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ehdottaa Der Spiegel -lehden haastattelussa suuria muutoksia formula ykkösten MM-sarjaan.


Chemnitzin videon aitoutta epäillyt tiedustelujohtaja Maaßen erotettiin virastaan MTV 19:37 18.09

Saksan kotimaantiedustelun johtaja Hans-Georg Maaßen on irtisanottu tehtävästään, kertoo muun muassa Der Spiegel.


Tutkimus paljasti vuosien hyväksikäytön Saksan katolisessa kirkossa – tuhansia lapsia uhreina, hyväksikäyttäjiä suojeltu MTV 19:50 12.09

Saksassa katolisen kirkon papit ovat tuoreen raportin mukaan käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen tuhansia lapsia kymmenien vuosien ajan. Asiasta kertoo Der Spiegel -lehti, joka on saanut käsiinsä tiivistelmän raportista.


Tutkimus paljasti vuosien ajan jatkuneita hyväksikäyttötapauksia Saksan katolisessa kirkossa – tuhansia lapsia uhreina, hyväksikäyttäjiä suojeltu MTV 19:50 12.09

Saksassa katolisen kirkon papit ovat tuoreen raportin mukaan käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen tuhansia lapsia kymmenien vuosien ajan. Asiasta kertoo Der Spiegel -lehti, joka on saanut käsiinsä tiivistelmän raportista.


Saksan maajoukkueessa tappelu MM-kisojen aikana – maahanmuuttotaustaisia pelaajia kutsuttiin lakuiksi MTV 20:39 28.08

Saksan jalkapallomaajoukkueessa kuohuu. Joukkueen kolmea maahanmuuttovastaista pelaajaa Mesut Öziliä, Jerome Boatengia ja Ilkay Gündogania kutsuttiin MM-kisojen aikana lakuiksi Thomas Müllerin ja Mats Hummelsin toimesta, kertoo saksalaismedia Der Spiegel. 


Spiegel: Tällainen on Lyypekin bussipuukottaja – taustaa Saksan puolustusvoimista, "tunsi olevansa naapuriensa vainoama" MTV 12:30 21.07

Saksan Lyypekissä tapahtui eilen veitsihyökkäys, jossa loukkaantui 14 ihmistä. Der Spiegel -lehti on saanut haastattelun puukottajan isältä.


Media: Saksan hallituskumppanit eivät päässeet sopuun pakolaisratkaisusta – neuvotteluja jatketaan torstaina MTV 06:02 04.07

Saksan hallituspuolueet eivät päässeet myöhään tiistai-iltaan jatkuneissa neuvotteluissa yhteisymmärrykseen pakolaisratkaisusta, jonka liittokansleri Angela Merkel ja sisäministeri Horst Seehofer neuvottelivat maanantaina, kertovat saksalaislehdet Der Spiegel ja Bild.


Saksan valtavasta huvipuistopalosta miljoonavahingot - laitteita rikki, Skandinavia-alue suljettu, palomiehiä loukkaantui iltalehti 18:23 27.05

Seitsemän palomiestä loukkaantui lievästi Saksan suurimman huvipuiston Europa-parkin tulipalon sammutustöissä. Saksan suurimman huvipuiston Europa-parkin laaja tulipalo sai alkunsa lauantaina iltapäivällä varastorakennuksesta, josta se levisi Batavian piraatit -veneajelulaitteeseen. Laite tuhoutui täysin. Palo aiheutti laajoja vaurioita myös Hollannin ja Skandinavian teema-alueille. Palon syttymissyy on vielä mysteeri. Der Spiegelin mukaan palosta aiheutui miljoonavahingot.


Dresdenistä löytyi brittiläinen sodanaikainen pommi: Jättievakuointi iltalehti 10:26 23.05

Noin 250 kiloa painava lentopommi kaivettiin esiin rakennustyömaalla. Saksan Dresdenistä löytyi rakennustyömaalta tiistaina toisen maailmansodan aikainen pommi, joka aiheutti suurevakuoinnin. Poliisi ja pelastuslaitos siirsivät ihmiset turvaan 400 metrin säteellä pommista Friedrichstadtin, Löbtaun ja vanhankaupungin alueella. Evakuointi koski noin 8 700 ihmistä. Pommi oli Spiegel-lehden mukaan englantilaisvalmisteinen lentopommi. 250 kilogramman pommi tehdään vaarattomaksi keskiviikon aikana.


Huippumalli Miranda Kerr ja somemiljonääri Evan Spiegel saivat pojan iltalehti 09:24 10.05

Lapsi on pariskunnan ensimmäinen. Huippumalli Miranda Kerr ja Evan Spiegel ovat nyt tuoreita vanhempia. TMZ:n mukaan Kerr synnytti pariskunnalle pojan maanantaina. Pojan nimi on lehtitietojen mukaan Hart, ja hän syntyi Cedars-Sinain sairaalassa Los Angelesissa puolen päivän aikoihin.


Saksalaismedia: Asevoimien kopterilentäjät menettäneet lentolupia lentämisen puutteessa iltasanomat 10:48 03.05

Saksassa useampi kuin joka kymmenes asevoimien helikopterilentäjä menetti viime vuonna tilapäisesti lentolupakirjansa, kertoo Der Spiegel -lehti uutistoimisto DPA:han viitaten.


Spiegel: Saksan ilmavoimien 128 Eurofighterista vain neljä on taistelukunnossa iltalehti 14:15 02.05

Koneiden omasuojausjärjestelmä ei toimi. Saksalainen -lehti paljastaa, että maan ilmavoimien 128 Eurofighter-hävittäjästä vain neljä on taisteluvalmiina. Saksa ei pystyisi vastaamaan tosi paikan tulleen Nato-velvoitteistaan, kirjoittaa Der Spiegel. Lehden mukaan Saksan ilmavoimilla Luftwaffella on hävittäjien kanssa "massiivisia ongelmia".


Raju paljastus Saksan ilmavoimista: 130 hävittäjästä vain 4 taistelukunnossa iltasanomat 12:45 02.05

Bundeswehr kiistää Der Spiegel-lehden paljastukset, muttei paljasta valmiudessa olevien koneiden määrää.


Spiegel: Suomen hävittäjäehdokas pahoissa vaikeuksissa – Saksan ilmavoimilla vain pari käyttökuntoista konetta uusisuomi 12:36 02.05

Suomen hävittäjäkisassa mukana oleva Eurofighter Typhoon -hävittäjä on hyvin negatiivisen huomion kohteena Saksassa. Koneen ongelmista kertoo Spiegel-lehti.


Der Spiegel: Saksan Eurofighter-koneista vain muutama taisteluvalmiina iltasanomat 11:26 02.05

Saksalaislehden laskelmien mukaan vain neljä Eurofighter-hävittäjää on valmiina Nato-operaatioihin.


Lehti paljastaa: Kymmeniä uusnatseja poliiseina Saksassa MTV 19:46 20.04

Saksalaisen Der Spiegel -lehden paljastuksen mukaan Saksan turvallisuusorganisaatioissa kuten poliisissa ja armeijassa on töissä kymmenittäin ihmisiä, jotka kuuluvat äärioikeistolaiseen liikkeeseen.


Saksalaispari käveli 2600 kilometrin matkan - 141 päivän urakka alkoi Norjasta ja päättyi Portugaliin iltalehti 12:38 16.04

Pari lähti matkaan joka aamu auringon noustua ja pystytti teltan illan hämärtyessä. Päivittäin Svenja Trenkel ja Witali Bytschkow taivalsivat jalan kahdeksasta yhdeksään tuntia, olipa arki tai sunnuntai. Välillä matka taittui sateessa, kovassa tuulessa tai lumipyryssä. 2600 kilometrin matka sujui 141 päivässä. Trenkelin ja Bytschkowin matkasta kirjoitti saksalainen Der Spiegel -lehti. Kahden vuoden ajan seurustelleen, Kölnissä asuvan Svenjan ja Witalin urakka alkoi elokuussa Norjan Trondheimista ja suuntana oli Portugalin Porto. Matkavarustus oli mahdollisimman kevyt: kummallakin oli selässä vain pieni reppu ja tietysti teltta majoittumista varten.


Lehdet: Ongelmissa oleva jättipankki Deutsche Bank antaa toimitusjohtajalleen potkut iltalehti 18:17 08.04

Talousvaikeuksien kanssa kamppaileva suurpankki on vaihtamassa johtajiaan. Deutsche Bank antaa mahdollisesti jo sunnuntaina potkut toimitusjohtaja John Cryanille ja korvaa hänet varajohtaja Christian Sewingillä. Asian paljasti saksalainen Der Spiegel -lehti ja muun muassa talouslehti Wall Street Journal on saanut omista lähteistään vahvistuksen asialle. Pankin johtoryhmä kokoontuu päättämään asiasta tänään. Sewingin ohella toimitusjohtajaksi on ehdolla myös ulkopuolinen henkilö.


Spiegel: Saksassa väkijoukkoon autolla ajanut henkilö on ampunut itsensä - loukkaantuneita kymmeniä iltalehti 21:58 07.04

Eri lähteiden mukaan kuolleita olisi kolme ja loukkaantuneita kymmeniä. Poliisi epäilee, että Saksassa Münsterin kaupungissa väkijoukkoon autolla ajanut henkilö teki tekonsa tahallaan. mukaan auton kuljettaja on ampunut itsensä hengiltä. Rhenische Postin mukaan tapauksessa on kuollut kolme ihmistä ja noin kolmekymmentä on loukkaantunut. Westfälische Nachrichtenin haastatteleman palomiehen mukaan uhreja olisi jopa 50. Uhrien lopulliseksi määräksi jäi kaksi.


Auto ajoi väkijoukkoon Saksassa - useita kuollut iltalehti 21:58 07.04

Tilanne tapahtui Saksan länsiosassa Münsterin kaupungissa. Poliisin mukaan tapaukseen ei liity kuljettajan lisäksi muita epäiltyjä. Auton on ajanut väkijoukkoon Saksassa Münsterin kaupungissa. Asiasta kertoo Spiegel Online. Useat ihmiset ovat menehtyneet tapauksessa. Moni on lisäksi loukkaantunut.


aamulla ikävä näky haastajansa – Iranin iskusta Yhdysvaltojen kuin vuodesta Ollilan raivokohtauksista

Uutiset