Lehti paljastaa: Kymmeniä uusnatseja poliiseina Saksassa MTV 19:46 20.04

Saksalaisen Der Spiegel -lehden paljastuksen mukaan Saksan turvallisuusorganisaatioissa kuten poliisissa ja armeijassa on töissä kymmenittäin ihmisiä, jotka kuuluvat äärioikeistolaiseen liikkeeseen.


Saksalaispari käveli 2600 kilometrin matkan - 141 päivän urakka alkoi Norjasta ja päättyi Portugaliin iltalehti 12:38 16.04

Pari lähti matkaan joka aamu auringon noustua ja pystytti teltan illan hämärtyessä. Päivittäin Svenja Trenkel ja Witali Bytschkow taivalsivat jalan kahdeksasta yhdeksään tuntia, olipa arki tai sunnuntai. Välillä matka taittui sateessa, kovassa tuulessa tai lumipyryssä. 2600 kilometrin matka sujui 141 päivässä. Trenkelin ja Bytschkowin matkasta kirjoitti saksalainen Der Spiegel -lehti. Kahden vuoden ajan seurustelleen, Kölnissä asuvan Svenjan ja Witalin urakka alkoi elokuussa Norjan Trondheimista ja suuntana oli Portugalin Porto. Matkavarustus oli mahdollisimman kevyt: kummallakin oli selässä vain pieni reppu ja tietysti teltta majoittumista varten.


Lehdet: Ongelmissa oleva jättipankki Deutsche Bank antaa toimitusjohtajalleen potkut iltalehti 18:17 08.04

Talousvaikeuksien kanssa kamppaileva suurpankki on vaihtamassa johtajiaan. Deutsche Bank antaa mahdollisesti jo sunnuntaina potkut toimitusjohtaja John Cryanille ja korvaa hänet varajohtaja Christian Sewingillä. Asian paljasti saksalainen Der Spiegel -lehti ja muun muassa talouslehti Wall Street Journal on saanut omista lähteistään vahvistuksen asialle. Pankin johtoryhmä kokoontuu päättämään asiasta tänään. Sewingin ohella toimitusjohtajaksi on ehdolla myös ulkopuolinen henkilö.


Spiegel: Saksassa väkijoukkoon autolla ajanut henkilö on ampunut itsensä - loukkaantuneita kymmeniä iltalehti 21:58 07.04

Eri lähteiden mukaan kuolleita olisi kolme ja loukkaantuneita kymmeniä. Poliisi epäilee, että Saksassa Münsterin kaupungissa väkijoukkoon autolla ajanut henkilö teki tekonsa tahallaan. mukaan auton kuljettaja on ampunut itsensä hengiltä. Rhenische Postin mukaan tapauksessa on kuollut kolme ihmistä ja noin kolmekymmentä on loukkaantunut. Westfälische Nachrichtenin haastatteleman palomiehen mukaan uhreja olisi jopa 50. Uhrien lopulliseksi määräksi jäi kaksi.


Auto ajoi väkijoukkoon Saksassa - useita kuollut iltalehti 21:58 07.04

Tilanne tapahtui Saksan länsiosassa Münsterin kaupungissa. Poliisin mukaan tapaukseen ei liity kuljettajan lisäksi muita epäiltyjä. Auton on ajanut väkijoukkoon Saksassa Münsterin kaupungissa. Asiasta kertoo Spiegel Online. Useat ihmiset ovat menehtyneet tapauksessa. Moni on lisäksi loukkaantunut.


Auto ajoi väkijoukkoon Saksassa: Useita kuollut iltasanomat 17:56 07.04

Auton törmäyksessä väkijoukkoon on kuollut tai loukkaantunut useita ihmisiä, kertoo Spiegel Online.


Auto ajoi väkijoukkoon Saksassa - useita menehtynyt iltalehti 17:53 07.04

Tilanne tapahtui Saksan länsiosassa Muensterin kaupungissa. Auton on ajanut väkijoukkoon Saksassa Muesterin kaupungissa. Asiasta kertoo Spiegel Online. Useat ihmiset ovat menehtyneet tapauksessa. Moni on lisäksi loukkaantunut.


Saksalaistuomioistuin päästää Puigdemontin vapaaksi iltalehti 20:59 05.04

Oikeus kieltäytyy luovuttamasta Katalonian entistä aluejohtajaa Espanjaan. Saksalainen tuomioistuin Schleswig-Holsteinin osavaltiossa kieltäytyy karkottamasta Espanjan korkeimman oikeuden etsintäkuuluttamaa Carles Puigdemontia Espanjaan kapinointisyytteisiin perustuen kertovat uutistoimistot ja Spiegel-lehti. Oikeuden mukaan Puigdemont voidaan päästää vapaaksi tietyin edellytyksin. Tuomioistuin totesi, että Puigdemont voitaisiin karkottaa mahdollisten korruptiosyytteiden perusteella, mutta ei kapinointisyytteen perusteella. Saksan laki ei edes tunne kapinontisyytteen käsitettä.


ei vastaa eivät - Jackie Chanin toimintaelokuvissa” koulualueen ulkopuolelle osoittamaan Lainsäädännön tiukentamisesta huolimatta lakkoliiton pomo Lepomäelle ”Ei tulevaisuutta maajoukkuekapteeni kyllästyi Zlatanin mainoskasvoksi menestyshevoselleen pehmeän paluun neljä kuukautta myöhemmin Olympiavoittaja kuvaili hirviölääkärin päätti toimia kuultuaan piilossa – vastaus pyöreän summan raotti jälleen suunnitelmiaan sen jälkeen tulevaisuutta väärät tiedot Väyrystä ”Tänään se vellovaa voimaan - ”Olisi ollut rooliakin

Uutiset