Sport varautuu ottelumuutoksiin onnettomuuden vuoksi: "Katsomme varasuunnitelman" jatkoaika.com 14:02 18.12

Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén kertoo, että Sport on ollut yhteyksissä Liigaan mahdollisten ottelumuutosten vuoksi.


Vaasan Sportin kotihallissa onnettomuus - seuralta viesti loukkaantuneille iltalehti 11:57 18.12

Vaasan Sportin kotipelien kohtalo on auki Raskasta joulua -konsertissa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Pelastuslaitos ylistää Vaasan konserttiyleisöä - katso videolta, kuinka neuvokkaasti ihmiset toimivat. Vaasan jäähallissa tapahtui onnettomuus Raskasta joulua -konsertin aikana sunnuntaina. Ilmastointilaitteistoa ja valokisko romahtivat hallin katosta yleisön päälle. Seitsemän ihmistä loukkaantui lievästi.


Vaasan jäähallin onnettomuuden tutkinta alkoi - Sportin ottelu vaarassa iltalehti 10:05 18.12

Raskasta joulua -konsertti keskeytyi sunnuntai-iltana, kun yleisön päälle putosi suuri ilmastointiputki. Viranomaiset ovat aloittaneet Vaasan jäähallin onnettomuuden teknisen tutkinnan. Pelastuslaitos sai hieman ennen puolta kahdeksaa sunnuntai-iltana suurhälytyksen romahduksesta tai räjähdyksestä. Suuri ilmastointiputki oli tipahtanut yleisön päälle Raskasta joulua -konsertissa. Vaasanseudun areenat -kuntayhtymän puheenjohtaja Mathias Skytte kertoo Iltalehdelle, että seitsemän ihmistä loukkaantui lievästi. Se, että vakavampia loukkaantumisia tai kuolemantapauksia ei tullut, on hänen mukaansa ainoa hyvä asia koko asiassa.


Sihvonen: Leijonilla saumat olympiakultaan – ykkössentteri vaihdettava MTV 06:33 18.12

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen ennakoi, että Leijonilla on oivat mahdollisuudet olympiamenestykseen helmikuussa Pyeongchangin kisoissa.


Sportin kotiluolassa vakava onnettomuus - kattorakenteita putosi konserttiyleisön päälle jatkoaika.com 22:54 17.12

Vaasa Arenan katosta putosi rakenteita kesken konsertin.


Wayne Rooney rikkoi hiljaisuuden rattijuopumusskandaalista: ”Tiesin heti, että olin tehnyt typerän virheen” iltasanomat 18:14 17.12

Wayne Rooney on kommentoinut rattijuopumus- ja pettämisskandaalia ja kertonut ajastaan yhdyskuntapalvelussa talkSportin haastattelussa.


Näin Leijonien peli on vuodessa muuttunut – Petteri Sihvonen listasi esimerkkejä MTV 15:55 16.12

Lauri Marjamäen Leijonien peli on harpannut huimasti eteenpäin viime vuotisesta, toteaa MTV Sportin asiantuntija Petteri Sihvonen.


Sport voitti Tapparan Red Armyn juhlapelissä - Mika Järvinen piti Tapparan nollilla jatkoaika.com 22:44 15.12

Tappara vieraili Vaasassa perjantaina pelatakseen ottelun Sportia vastaan. Ottelu oli samalla kannattajaryhmä Red Armyn 30-vuotisjuhlapeli. Tilanne oli ensimmäisen erän jälkeen tilanteessa 0?0, mutta Sport otti ottelun haltuunsa toisessa erässä. Mika Järvinen oli Sportin maalissa erinomainen ja koko joukkue taisteli loppuun saakka. Sport otti juhlan kunniaksi voiton numeroin 4?0.


Rankattiin Bottaksen edelle – ensi kauden F1-tulokas jo nyt yksi maailman parhaista MTV 20:21 15.12

Alfa Romeo Sauberilla ensi kaudella debytoiva F2-mestari Charles Leclerc on valittu vuoden 2017 kymmenen parhaan kuljettajan joukkoon Autosportin toimesta.


SM-liigan kriisiseuran työntekijöiden perheitä ja lapsia on häiriköity – ”Selkeästi kyse ei ole mistään satunnaisesta” iltasanomat 18:06 15.12

Sportin ja seuran ultrakannattajien välit ovat heikot.


Tomek Valtonen ei luovu Sportin playoff-tavoitteesta: ”Kaikki on aina mahdollista” iltalehti 13:55 15.12

Vaasan Sport päätti parinkymmenen ottelun vaikean jakson voittamalla Ilveksen ja JYPin. Päävalmentaja Tomek Valtonen avaa Sportin raskaan syksyn taustat Iltalehdelle. - Me hallittiin kenttäpeliä ja illasta toiseen voitettiin maalipaikat, mutta erikoistilanteiden, varsinkin alivoiman kanssa oli ongelmia. Me onnistuttiin häviämään niitä pelejä, vaikka pelattiin tosi hyvin, Valtonen sanoo.


”Tomek ulos” ei toteutunut, Sportin kurssi kääntyi: ”Harmitti pelaajien puolesta” iltalehti 13:35 15.12

Tiistaina 28. marraskuuta Kuparisaaren jäähallin lehtereille levitettiin lakana, jossa luki ”Tomek ulos”. Sportin johto yritti poistattaa lakanan, mikä ymmärrettävästi suivaannutti lakanan takana olleen Ultras 06 -faniryhmän. Myöhemmin samalla viikolla se julisti boikotoivansa Sportin pelejä, kunnes päävalmentaja Tomek Valtonen on erotettu. - Kun se lakana tuli, me oltiin tehty kauhea työ, että me ladataan joukkue siihen KalPa-peliin, ja meillä meni kaksi erää ihan ohi. Hallin ilmapiiri oli erittäin negatiivinen, Valtonen kommentoi kohua Iltalehdelle.


Pystyykö Sport haastamaan kovavireisen Tapparan? jatkoaika.com 08:00 15.12

Sport ja Tappara iskevät yhteen perjantaina. Molemmat joukkueet ovat voittaneet edelliset pelinsä. Sport kaatoi JYPin numeroin 4?2 ja Tappara voitti KooKoon puhtaasti numeroin 3?0. Illan peli on Sportin kannattajaryhmä Red Armyn juhlapeli, mikä varmasti luo tunnelmaa Kuparisaareen.


Kozekin aika Sportissa jäi lyhyeksi - siirtyy seuraavaksi SHL:ään jatkoaika.com 18:40 14.12

Kanadalaishyökkääjä Andrew Kozekin ja Sportin tiet erkanivat ennen joulutaukoa. Kozek siirtyy seuraavaksi SHL:ään ja Mora IK:hon.


"Miksi Immonen ei ole saanut mahdollisuutta?" – Sihvonen näkee ongelman Leijonien keskikaistalla MTV 07:19 14.12

Leijonien keskiviikkoinen 2-3-jatkoaikatappio Tshekille vahvisti MTV Sportin asiantuntijan Petteri Sihvosen epäilyksiä Petri Kontiolaa kohtaan: onko kokeneesta hyökkääjästä vielä maajoukkueen kärkisentteriksi olympialaisissa?


Sihvonen päivitteli Leijonien nappipelin murentanutta hetkeä – "Onko varaa pitää mukana tuollaista pelaajaa?" MTV 06:17 14.12

MTV Sportin jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen harmittelee sitä, että päätöserän tyhmä rangaistus pilasi Leijonien loistoesityksen Venäjän EHT-turnauksen avauspelissä.


Sport pisti JYPin kumoon - toinen voitto putkeen jatkoaika.com 22:30 13.12

Tomek Valtosen ajatuksiin Sportin kauden ehjimmästä esityksestä oli Sportin ja JYPin ottelun jälkeen oli helppo yhtyä. Mikään osa-alue ei pettänyt, eivätkä vaasalaiset päästäneet vieraitaan kuittaamaan viimeisessä erässä maalin johtoa, vaan löivät Tomi Körkön johdolla viimeisen naulan tyhjään maaliin.


Sportin kurssi kääntymässä – päävalmentaja Valtonen kehuu joukkueensa maalitykkiä MTV 21:42 13.12

Vaasan Sport nappasi kuuden ottelun tappioputkensa jälkeen jo toisen perättäisen voittonsa, kun se kukisti JYPin 4-2.


JYPin reissaaminen Sportin mahdollisuus, Ässien ylivoimapeli kunnossa jatkoaika.com 11:52 13.12

Keskiviikon pitkävetokierroksella kertoimia haetaan JYPin matkaväsymyksen kustannuksella sekä runsaasti jäähyilevien Ässien ja SaiPan maalijuhlilla.


Hengästynyt ja ailahteleva JYP Sportin vieraana jatkoaika.com 08:00 13.12

CHL-ottelun jälkeen JYP saapuu Vaasaan ottamaan Sportista mittaa. Kauden avausvierailu päättyi jyväskyläläisille voitokkaasti, mutta verottaako Keski-Euroopasta saapuminen liikaa?


Uutiset