”Älä koskaan muutu, Kimi Räikkönen” – suomalaiskuskin haastattelu brittikanavalla huvittaa iltalehti 22:27 15.04

Kimi Räikkönen antoi haastattelun brittikanava Sky Sportsille ennen Kiinan osakilpailua sunnuntaina. Sky Sportsin lähtösuorahaastattelu Kimi Räikkösen kanssa ennen Kiinan GP:tä on monella tapaa hieman huvittava. Pitkän linjan formulamies Martin Brundle ja Mercedeksen kolmoskuski Esteban Ocon lähestyivät suomalaiskuskia erittäin varovasti. – Meillä on puolikas sauma. Katsotaanpa, saanko Kimin huomion kiinnitettyä... Hän yleensä katsoo toiseen suuntaan, Brundle pohjustaa.


"Älä koskaan muutu, Kimi Räikkönen" – Jäämies koulutti brittiläistä F1-asiantuntijaa hauskassa kohtaamisessa MTV 07:22 15.04

Sky Sportsin F1-asiantuntija Martin Brundle pääsi Kiinan GP:n lähtösuoralla kysymään vielä Kimi Räikkösen mietteet ennen sunnuntaiaamuna ajettua osakilpailua.


Video: Tv-katsojat hieraisivat silmiään kun asiantuntijakaksikko jätti juontajan kiusallisesti yksin seisomaan – ”Olisi näyttänyt oudolta...” iltalehti 15:02 06.04

Southamptonin ja Liverpoolin välisen ottelun ennakoinnin kesken nähtiin erikoinen tilanne brittiläisen Sky Sportsin lähetyksessä. Entiset valioliigapuolustajat Jamie Carragher ja Gary Neville ovat tällä hetkellä brittifutiksen kaksi kovapalkkaisinta tv-asiantuntijaa. Perjantai-iltana Carragher ja Neville ennakoivat jälleen tuttuun tapaansa Valioliigan tv-oikeudet Britanniassa ostaneen Sky Sportsin lähetyksessä Southamptonin ja Liverpoolin ottelua.


Sebastian Vetteliä tylytetään - asiantuntijalta todella karu ennustus valtasuhteiden muutoksesta iltalehti 22:26 01.04

Ferrarin Sebastian Vetteliä ei säästelty viikonlopun kisa-arvioissa. Autosport pamautti saksalaiskuskille arvosanaksi nelosen (asteikko 1-10) ja analysoi, että Sebastian Vettel pysyi ainoastaan ajoittain tallikaverinsa Charles Leclercin vauhdissa. Sky Sportsilta irtosi 6,5. – Sateisina tai muuten haastavina päivinä tulee vielä hetkiä, kun Sebastian Vettelin kokemus saattaa kääntää tilanteen hänen hyväkseen, mutta ei mene enää kauan, kun Leclerc on päällikkö Ferrarilla, Sky Sportsin asiantuntija Martin Brundle sanoi.


Valtteri Bottakselta jälleen tyly kommentti – Lewis Hamilton ei saa suomalaiselta armoa iltalehti 22:35 31.03

Valtteri Bottas jäi Bahrainin GP:ssä Lewis Hamiltonin taakse kakkoseksi, mutta suomalainen väläytti jälleen taisteluasennettaan kisan jälkeen tehdyssä haastattelussa. Bottas sai Australian GP:n tavoin mahtavan lähdön Bahrainissa. Hän nousi heti kättelyssä nelossijalta tallitoverinsa ohi kolmanneksi. – Sait mahtavan lähdön, etkä antanut sen jälkeen Lewisille yhtään ylimääräistä tilaa ensimmäisellä kierroksella, Sky Sportsin F1-asiantuntija Martin Brundle kehui Bottasta kisan jälkeisessä haastattelussa.


Video: Tiukkailmeinen pikkupoika laittoi Valtteri Bottaksen lujille piinapenkissä: ”Annapas, kun kerron sinulle jotain...” iltasanomat 07:10 27.03

Valtteri Bottas joutui pikkupojan piinapenkkiin Sky Sportsin Small Talk -ohjelmassa.


Mika Ihamuotilalta suorat sanat Ylellä: ”10 vuoden päästä ei ole enää suomalaista Ameria – eikä henkilökuntaa” uusisuomi 10:59 17.12

Suomella on suuri ongelma, joka näkyy muun muassa urheiluvälinekonserni Amer Sportsin myynnissä Kiinaan, harmittelee hallitusammattilainen, talousvaikuttaja Mika Ihamuotila. Hän puhui tytäryhtiötalouden haitoista Ylen aamutelevisiossa.


Amer Sportsista jättitarjous - Kauppa olisi Suomen historian 6. suurin uusisuomi 15:53 07.12

Tarjous on 40 euroa käteisenä Amer Sportsin jokaisesta osakkeesta.


Uutiset