AHL:n suomalaiskiekkoilija Henrik Borgströmillä neljän pisteen ilta – nousi tulokaspörssin kärkeen MTV 09:16 29.10

Jääkiekon AHL:n Springfield Thunderbirdsin Henrik Borgströmillä oli tehokas sunnuntai-ilta, kun hän iski tehopisteet 2+2 ottelussa Hartford Wolf Packiä vastaan. Tämän myötä hän nousi sarjan tulokaspörssin kärkeen.


Tapahtui suorassa uutislähetyksessä: Kortiton kaahaaja ajoi uutisryhmän päälle Coloradossa MTV 06:44 31.08

TV-uutisryhmä koki kammottavan tilanteen Colorado Springsissä, kun hurja kaahaaja oli ajaa työporukan päälle.


Vaaratilanne kiitoradalla: Grillaamaan kiirehtinyt auto ehti juuri pois nousevan koneen alta MTV 09:45 21.08

Tavallinen päivä Springfield-Bransonin lentokentällä meinasi kääntyä todelliseksi katastrofiksi.


Käräjätuomarin kolumni: Tein toisenlaisen kesälistan – tässä suomalaisen oikeudenkäynnin 10 perusasiaa MTV 11:39 12.08

Käräjätuomari törmää joskus kummallisiin käsityksiin oikeudenkäynteihin liittyen. Monelle suomalaiselle oikeusjärjestelmä on tullut tutuksi enimmäkseen amerikkalaisten tv-sarjojen kautta. Suomalainen järjestelmä ei tarjoa aivan yhtä paljon teatteria ja viihdettä, vaan tavoitteena on tarjota mahdollisimman oikeudenmukainen ja tehokas foorumi tuomioistuimen ratkaistavaksi tuotujen asioiden käsittelylle, kirjoittaa käräjätuomari Petra Spring. 


Pesäpallon kokoiset rakeet kylvivät tuhoa – video paljastaa tuhovoiman stara 12:40 07.08

Yhdysvaltojen Colorado Springsissä nähtiin eilen maanantaina harvinaisen raju luonnonilmiö, kun


Viihdelehti Stara.fi stara 12:40 07.08

Yhdysvaltojen Colorado Springsissä nähtiin eilen maanantaina harvinaisen raju luonnonilmiö, kun


Video: Sadevesiviemäriin jumiin jäänyt karhu pääsi pois tukalasta pinteestä MTV 15:51 27.07

Karhu joutui Yhdysvaltojen Colorado Springs -kaupungissa hankalaan paikkaan, kun se jäi harmikseen jumiin sadevesiviemäriin.


KooKoo pestasi jykevän puolustajan – palkittiin entisessä seurassaan vuoden miehenä iltasanomat 14:59 02.07

Ed Wittchow pelasi viime kaudella AHL:ää Springfield Thunderbirdsissa.


Patti Smith jättää jopa Bonon ja Bruce Springsteenin varjoonsa – maailmankuulun rocklegendan elämä on ollut täynnä tragedioita iltasanomat 17:31 01.07

Elokuussa Suomessa konsertoiva Patti Smith on yksi rockin kiistattomista legendoista.


Palomiehet hieraisivat silmiään – bernhardinkoira karkasi katolle stara 14:00 13.06

Minneapolisissa on jouduttu soittamaan palokunnalle, koska Spring Lake Parkissa asunut


Käräjätuomari Petra Springin kolumni: Seksuaalirikostuomiot kuohuttavat – miksi rikoksista ei voida kertoa kaikkea? MTV 06:07 07.06

Seksuaalirikosten ja erityisesti lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten rangaistukset ovat viime aikoina herättäneet julkisuudessa hämmennystä ja tyytymättömyyttä oikeuslaitoksen toimintaan. Reaktiot ovat ymmärrettäviä, mutta tuomarin näkökulmasta monesti turhauttavia, kirjoittaa käräjätuomari Petra Spring.


Poliisi aloittaa rikostutkinnan romaniperheen epäillystä syrjinnästä vantaalaisella Neste-huoltamolla iltalehti 15:56 15.05

Poliisi ehti käynnistää tutkinnan jo ennen, kuin perhe ehti tehdä asiasta tutkintapyynnön. Itä-Uudenmaan poliisi kertoo aloittaneensa rikostutkinnan tapauksesta, joka sattui Vantaalla sijaitsevalla Neste-huoltamolla viime lauantaina. Rikoskomisario Juha Springare vahvistaa Iltalehdelle, että rikostutkinnassa on kyse tapauksesta, jossa tamperelaisen romaniperheen ei annettu maksaa autonsa tankkausta huoltoaseman kassalla.


Ravivihje: Toto4 Jyväskylä 4.5.2018 iltasanomat 11:35 04.05

Coldspringissä on potentiaalia kauden nousukkaaksi. Tammalta odotetaan pärjäämistä Toto4:n päätöksessä.


Vihdoin helpotusta Leijonien ahdinkoon - Suomi saa NHL-vahdin MM-kisoihin! iltalehti 23:51 12.04

Harri Säteri vahvistaa Suomen MM-joukkuetta Tanskassa. Suomen Jääkiekkoliiton Leijonat.fi-verkkosivusto kertoo, että Florida Panthersissa NHL:ssä ja Springfield Thunderbirdsissa AHL:ssä kiekkoja tällä kaudella torjunut Harri Säteri saapuu joukkueeseen. Säteri torjui Suomen maalilla myös viime kevään MM-kisoissa. Entinen Tappara-vahti nousi kesken kisojen ykkösvahdiksi mainioiden otteidensa ansiosta.


Käräjätuomari Petra Springin kolumni: Tuomarilta odotetaan oikeudenmukaisuutta, ei ankaruutta MTV 16:36 12.04

Yksittäisistä oikeustapauksista ja niissä annetuista tuomioista keskustellaan runsaasti verkkouutisten kommenteissa ja erilaisilla keskustelupalstoilla. Tietoa tuomioista on helppo saada klikkaamalla auki tunteita herättävä otsikko, eikä varsinaiseen tuomiotekstiin perusteluineen tarvitse tutustua, kirjoittaa käräjätuomari Petra Spring kolumnissaan.


LS: Metsästysloukkuun jääneen koiran tarina sai onnellisen lopun - Repe-reppanalle löytyi pysyvä koti iltalehti 17:30 11.04

Länsi-Suomi kertoo, että nukutusuhan alla ollut englanninspringerspanieli sai uuden kodin raumalaisperheestä, jossa on ennestään kolme koiraa. Koiran sanotaan olevan ihmisen paras ystävä ja niistä on tehty useita kirjoja ja elokuvia. Viime lokakuussa uutisoitiin metsästäjän loukkuun jääneestä englanninspringerspanielista, jonka tarinassa oli käsikirjoituksen aineksia. Arviolta viisivuotias nälkiintynyt koira oli surkeassa kunnossa ja se oli nukutusuhan alla. Se tarvitsi kipeästi eläinlääkäriä. Eläinten hyväksi ry:n pieneläinhoitaja Jarno Intonen arvioi Iltalehdelle viime syksynä, että eläin oli ollut luonnossa kuukausia. Hän arvioi, että ensimmäiseksi koiraksi sitä ei voi antaa kenellekään, sillä Repe oli hyvin arka.


Pitkäkyntinen iski Bruce Springsteenin kitaristin pakettiautoon – varasti kitarat vain tunteja ennen keikkaa: ”Mikä sinussa on vialla?” iltasanomat 13:50 31.03

Nils Lofgrenin kitarat varastettiin hotellin edustalta torstain ja perjantain välisenä yönä.


HIFKn tappioputki on ja iloitsi – ja kokoaa Mikael Silanderille Mikko olivat valmistautuneet Syyrian itäosassa – venähti ennätysmittaan!

Uutiset