Pitkäveto: Tottenham ja Liverpool, vedonlyöjä tahtoo nähdä maaleja iltasanomat 12:45 14.09

Spursin tulivoimasta on jäänyt Dele Alli sivuun, mutta tästä huolimatta on huippukohtaamisen maaliodottama normaalitasoa suurempi.


Maaliviivateknologia auttoi Tottenhamin johtoon, kun vastustaja jo juhli epäonnistumista – video osoittaa, miten niukasti pallo meni viivan yli! iltasanomat 16:35 11.08

Tottenham avasi maalinteon Newcastlea hyvin täpärästi. Ottelu päättyi Spursin 2–1-voittoon.


Veskarin emämunaus siivitti Spursin kotivoittoon - Valioliigan pronssitila kiinnostaa iltalehti 23:52 30.04

Tottenham kaatoi laiskavauhtisessa matsissa Watfordin 2-0. Ottelun avausmaali syntyi jo reilun vartin kohdalla, kun Kieran Trippier keskitti laidaltaan. Watfordin maalivahti Orestis Karnezis yritti tyylikkäästi kopata pallon syliinsä, mutta päätyi vain sylkemään sen suoraan Christian Eriksenin jalkoihin. Tanskalainen siirsi pelivälineen Dele Allille, joka sai nautiskella sen tyhjään verkkoon. Ilman kreikkalaisveskarin megavirhettä Watford olisi merkitty tuomariäänin hallitsevaksi osapuoleksi, mutta kovin vaarallisesti ei sekään pystynyt Hugo Llorista Spurs-maalilla työllistämään.


Maalitykki puhui itselleen kabinetissa yhden osuman lisää - joutui heti julman somepilkan kohteeksi: ”Vannon tyttäreni hengen kautta” iltalehti 12:10 13.04

Tottenham Spursin hyökkääjä Harry Kane väittää pallon osuneen hänen olkapäähänsä. Nyt hän on joutunut somepilkan kohteeksi. Harry Kane on tehnyt Valioliigassa 25 maalia ja nousi neljän maalin päähän Liverpoolin Mohamed Salahista, joka johtaa Valioliigan maalipörssiä 29 osumalla. Ennen Stoke-ottelua Kanella oli tilillään 24 maalia, mutta viimeisimmän hän puhui itselleen. Kane kirjoitti Stoke-ottelun jälkeen Twitterissä, että Christian Eriksenin vapaapotku olisi osunut maalitykkiä olkapäähän, josta pallo meni maaliin. Myöhemmin hän vielä vannoi tyttärensä nimeen, että osui palloon.


Panoksena paikka Mestarien liigassa - lontoolaisjätit iskevät yhteen kuuden pisteen ottelussa iltalehti 13:41 01.04

Tottenhamilla ei ole varaa hävitä Chelsealle. Katso upeimmat maalit Chelsean ja Tottenhamin välisistä otteluista! Valioliiga ja Mestarien liiga katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Chelsean mahdollisuus osallistua ensi kauden Mestarien liigaan riippuu sen kyvystä nousta Tottenhamin ohi Valioliigassa. Onneksi se on mahdollista ainakin, jos Siniset pystyy sunnuntaina kaatamaan Spursin kotikentällään.


persoonia syynä GPS-häirintä TV-pokeria – savusauna ”Tulee kyhnyttämään

Uutiset