Bayern tyytyi vain maalin voittoon - HSV:tä vastaan hurja keskiarvo iltalehti 21:31 21.10

Bayern München nousi tasapisteisiin Borussia Dortmundin kanssa Bundesliigan kärjessä. HSV haki historiansa 500. kotivoittoa Bundesliigassa. Tehtävä oli tietenkin vaikein mahdollinen, koska viime vuosina juuri Bayern München oli röykyttänyt sitä todella rumin numeroin. Tuoreessa muistissa ovat Bayern-voitot 6-0 (maaliskuu 2011), 9-2 (maaliskuu 2013), 8-0 (helmikuu 2015) ja toinen 8-0 (helmikuu 2017). Tätä taustaa vasten oli jo pieni menestys, että kotijoukkue pystyi pitämään vieraat nollilla koko avausjakson. Silti kovin korkealla ei Volksparkstadionille kertynyt hampurilaisyleisö ollut. Puolustaja Gideon Jung jätti joukkuetoverinsa vajaalle jo 40. minuutilla, kun erotuomari Marco Frizt ajoi hänet suoralla punaisella kortilla suihkuun.


Syyrian Raqqa on vapautettu - tältä näyttävät Isisin entiset vankilat, joissa ihmisiä kidutettiin iltalehti 22:30 20.10

Yhdysvaltojen johtaman koalition joukot ovat vapauttaneet perjantaina Syyrian Raqqan Isisin militanteista. Raqqa oli yli kolme vuotta Isisin hallinnassa. Vapautuksen jälkeen kuvatulla CNN:n videolla näkyy stadion, jossa terroristijärjestö Isis piti vankilaa. Vankilassa kidutettiin vankeja ennen tappamista.


Uutuuskirja paljastaa AC Allianssin ja herra Yen skandaalimaiset käänteet - Raimo Summasen kanssa keskusteltiin managerin pestistä iltalehti 13:21 19.10

Erkki Alaja kertoo runsaassa elämäkerrassaan myös AC Allianssin ja herra Yen skandaalista. Erkki Alajan elämäkerta nimeltä Kutsumus julkistetaan tänään. Yli 600-sivuisessa kirjassa ruoditaan myös tapaus Allianssia. Alaja toimi Allianssin puheenjohtajana, kun herra Ye astui näyttämölle. AC Allianssi syntyi konkurssiin vajonneen Atlantiksen raunioille. Finnforest oli rakennuttanut Myyrmäkeen stadionin.


Inter-kipparin täydellinen viikko - MM-paikka ja hattutemppu Milanon paikallispelissä iltalehti 23:54 15.10

Mauro Icardin hattutemppu toi Interille 3-2-voiton Derby della Madonninasta. Mauro Icardilla on takanaan erinomainen futisviikko. Tiistaina hän oli maajoukkueen mukana, kun Argentiina varmisti Ecuadorissa paikan Venäjän MM-kisoista. Hyökkääjä pääsi viimeiseksi vartiksi Quiton Atahualpa-stadionin nurmelle hakemaan ensimmäistä maajoukkuemaaliaan. Sitä ei tullut, mutta kisapassi Venäjälle leimattiin myös Leo Messin hattutempulla.


Uutiset