Venäjän ja Ukrainan nokittelu yltyy: Venäjä syyttää provokaatioista, Ukraina sotatoimien kiihdyttämisestä iltalehti 16:07 03.12

Sotatoimet Itä-Ukrainassa ovat jälleen yltyneet, mutta Venäjä syyttää Ukrainaa provokaatiosta Ukrainan harjoitellessa yhdessä Yhdysvaltojen kanssa Mustallamerellä. Ukrainan laivaston ja amerikkalaisen taistelualuksen yhteisharjoitus Mustallamerellä koetaan Venäjällä provokaatioksi. Venäjän puolustuskomitean ensimmäinen varapuheenjohtaja Franz Klintsevits puhui asiasta venäläismedia Ria Novostille. Ria Novostin mukaan Ukrainan laivasto tavoittelee Nato-standardeja sekä haluaa kasvattaa yhteensopivuutta ja syventää yhteistyötä.


Näytimme Niki Juuselan vessaimitaatiovideon Juhani Tammiselle - näin Tami kertoi palautepalaverista ”Maikkarin perimmäisessä kopissa” iltalehti 18:47 23.11

IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa vieraillut Juhani Tamminen nousi aiemmin syksyllä otsikoihin, kun MTV:n F1-selostajan Niki Juuselan polttareissa kuvaama imitointivideo sai hänet hermostumaan. Tamminen avasi myös sitä, miksi video ärsytti häntä niin paljon. - Selvitetään asia niin kuin se on. Otin yhteyden veli Auteroon (MTV:n urheilupomo Markus Autero), joka sattuu olemaan tämän veljen bossi tuolla Maikkarilla. Tein veli Auteron alaisuudessa kuusi vuotta yhteistoimintaa. Homman pointti oli se, että kun käytin omaa värikästä kieltäni veli Auteron alaisuudessa, kerran yhdessä lähetyksessä sanoin "ryssä". Herranjestas mikä issue. Yläkerrasta soitto, hyvä ettei erotettu firmasta. Mun pointti oli se, että kun formulatähtesi kuseskelee allekirjoittaneen päälle, onko teillä niin sanottu double standards? Kun olen itse koutsannut 30 vuotta, mun joukkueissa oli vain yhdet säännöt. Ne koskivat kapteenia, nelosketjun veljeä, huoltajaa, valmentajaa, Tamminen linjasi.


Finnair alkaa punnita matkustajia - vertaa omaa painoasi turvallisuusviranomaisten standardeihin iltalehti 18:37 30.10

Finnair haluaa muodostaa oman datakantansa matkustajien ja käsimatkatavaroiden painosta. Tällä hetkellä käytössä olevat EASA:n standardit eivät aivan kohtaa suomalaisten keskimääräisen painon kanssa. Finnair kertoi maanantaina, että yhtiö aloittaa Helsinki-Vantaan lentokentällä projektin, jossa kerätään tietoa matkustajien ja heidän käsimatkatavaroidensa keskimääräisestä painosta. Loka-marraskuun vaihteen aikana järjestettävä tiedonkeruuvaihe on ensimmäinen laatuaan. Finnairin mukaan tavoitteena on arvioida aiempaa tarkemmin matkatavaroiden ja matkustajien todellista painoa.


Kommentti: Lauri Markkaselta upea debyytti - Chicago Bulls hävisi vaihtomiesten surkeuteen iltalehti 05:08 20.10

Lauri Markkasen Chicago Bulls hävisi NBA-kauden avauksensa Toronto Raptorsille pistein 101-117. Tähän on totuttava. Chicago Bullsin kauden avaus Toronto Raptorsia vastaan oli pahimmillaan sielua riipaisevan surkeaa. Etenkin toinen neljännes oli sysimusta: Raptors vei sen yhdeksän ensimmäistä minuuttia lukemin 20-2, kun Chicagon päävalmentaja Fred Hoiberg ulkoilutti kentällä vaihtomiehiään, jotka läpäisevät NBA-standardit rimaa hipoen.


Uutiset