ECL Elite: Kaikki suomalaiset joukkueet pudotuspelien toiselle kierrokselle jatkoaika.com 22:50 15.02

Ensimmäinen pudotuspelikierros on ohi ECL Elitessä. Written In The Stars jatkaa voittokulkuaan. Hienon nousun kärkikahinoihin runkosarjassa tehnyt Symphony tippui Rusty Bladesin käsittelyn johdosta.


ECL Elite: Kaikki suomalaiset joukkueet pudostuspelien toiselle kierrokselle jatkoaika.com 22:50 15.02

Ensimmäinen pudotuspelikierros on ohi ECL Elitessä. Written In The Stars jatkaa voittokulkuaan. Hienon nousun kärkikahinoihin runkosarjassa tehnyt Symphony tippui Rusty Bladesin käsittelyn johdosta.


ECL Elite -pudotuspeliennakko: voittaako Written In The Stars viimein, yllättääkö saksalainen musta hevonen? jatkoaika.com 16:52 11.02

ECL Eliten runkosarja on päättynyt äärimmäisen tasaisen taiston jälkeen. Viimeisellä viikolla nähtiin yllättäviä käänteitä ja pudotuspelinäkymät muovautuivat monta kertaa uusiksi. Otteluparit ovat selvillä ja pudotuspelien ensimmäinen kierros käynnistyy tänä iltana.


NHL-kierroksen topit ja flopit: Kane ylsi huimaan rajapyykkiin, Dallasissa ei ollut juuri mitään nähtävää jatkoaika.com 07:50 02.02

Patrick Kane ylitti 900 pisteen rajapyykin saalistaessaan neljä tehopistettä. Dallas Starsin ja Minnesota Wildin kohtaaminen oli kokonaisuutena floppi. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.


Dallas Stars kutsui Roope Hintzin takaisin NHL-kaukaloihin iltasanomat 19:50 29.01

Hintz on pyörinyt kauden mittaan Dallasin ja Texasin väliä.


Oleksiak palaa Starsiin – Methotin kausi ohi jatkoaika.com 22:21 28.01

Dallas Stars koki takaiskun takalinjoillaan, mutta korvaajan saapumista ei tarvinnut kauan odottaa.


ECL Elite: Written In The Stars voittamaton, HC Wildcard syvässä suossa jatkoaika.com 12:00 21.01

European Championship Leaguen kahdeksannen kauden toinen viikko on takana ja on aika kerrata viimeisimmän viikon tapahtumia 16 Euroopan parhaimman e-kiekkojoukkueen osalta.


Dallas lähetti Roope Hintzin farmiin iltasanomat 19:28 20.01

Dallas Starsin suomalaishyökkääjän kausi jatkuu AHL:ssä.


11 ottelun tappioputkessa oleva Ducks pelaajakaupoilla - Cogliano siirtyy Starsiin vaihdossa Shoreen jatkoaika.com 17:42 14.01

Anaheim Ducks ja Dallas Stars ovat tehneet pelaajakaupan, jossa Andrew Cogliano siirtyy dallasilaisjoukkueeseen vaihdossa Devin Shoreen.


Toimitusjohtajan raju julkinen ryöpytys sisälsi vain ripauksen totuutta ? Dallas Starsin ongelmat ovat paljon Benniä ja Seguinia syvemmällä jatkoaika.com 07:30 31.12

Dallas Stars on aloittanut kautensa tavoilleen uskollisesti, ailahdellen. Se sai myös johtoportaan viimein pukemaan ajatuksiaan ääneen. Kapteeni Jamie Benn ja Tyler Seguin saivat kuulla kunniansa ja enemmänkin. Tämä oli kohtalokas virhe.


NHL-pomo haukkui tähtipelaajansa poikkeuksellisen ilkeästi maan rakoon – ”He ovat aivan perseestä” iltasanomat 18:57 29.12

Dallas Starsin toimitusjohtaja Jim Lites haukkui Tyler Seguinin ja Jamie Bennin aivan pataluhiksi tolppalaukauksia myöten.


Suomalaishyökkääjä Roope Hintzillle hyviä uutisia iltasanomat 10:27 29.12

Dallas Stars kutsui Roope Hintzin takaisin NHL:ään.


Miro Heiskanen, 19, loistaa Dallasin tehopuolustajana: ”Olen pystynyt pelaamaan omilla vahvuuksillani” iltasanomat 11:50 24.12

Miro Heiskanen kotiutui Dallasiin nopeasti, ja yhtä liukkaasti hän sujahti osaksi Starsin puolustusta NHL:ssä.


Pistepörssin kärki Mikko Rantanen latoi järeät tehot Dallas Starsia vastaan iltasanomat 07:25 16.12

Mikko Rantanen hallitsee pistepörssin kärkisijaa NHL:ssä.


Miro Heiskanen taiteili maalin – Patrik Laineen ja Jetsin ruuti märkää iltasanomat 06:01 08.12

Dallas Starsin tulokaspuolustaja katkaisi maalittoman putken.


Suomalaiset NHL-tähdet kokoontuvat ensi vuonna pelaamaan Lahteen jatkoaika.com 16:41 29.11

Hyväntekeväisyystapahtuma Alumni All Stars 2019 järjestetään ensi kesänä Lahdessa. Silloin julkistetaan myös uusia jääkiekkoleijonia.


Miten, mistä ja milloin NHL:n maalintekijäeliitti tekee maalinsa? Tyler Seguin jatkoaika.com 10:00 25.11

Dallas Starsissa tähtihyökkääjäksi noussut Tyler Seguin on tottunut näkemään nimensä tulostaululla. Kanadalainen johtaa joukkueen keskikaistaa, mutta latoo samalla maaleja tehokkaaseen tahtiin.


Starsin alakerta nojaa suomalaispuolustajiinsa ? Heiskanen huomion keskipisteessä, Honka ja Lindell säestävät jatkoaika.com 07:30 23.11

Dallas Stars ja erityisesti sen puolustus on koko syksyn kärsinyt loukkaantumisista. Nykyisen ykköspuolustaja John Klingbergin loukkaantumisen myötä joukkue onkin vahvasti suomalaispuolustajiensa varassa.


Roope Hintzille NHL-uran avausmaali suomalaisosumien räiskeen keskellä jatkoaika.com 21:29 18.11

Roope Hintz teki uransa ensimmäisen NHL-maalin kuudennessa ottelussaan maailman arvostetuimmassa jääkiekkoliigassa. Starsin ja Islandersin välisessä ottelussa nähtiin rutkasti suomalaisosumia.


Uutiset