F1-tallipomo tyrmää kolmosautot: “Jos joku maksaa sen, niin voimme harkita” MTV 13:46 21.09

Formula ykkösissä kilpaileva Haas-talli ei tukisi ehdotusta mahdollistaa sarjan talleille kolmannet autot, kertoo tallipäällikkö Günther Steiner.


Tallipomo suuttui hylkäyksestä: "Renault ei noudattanut sopimusta" MTV 13:01 14.09

Monzan F1-kisan tuloslista voi muuttua vielä, sillä Haas teki Romain Grosjeanin hylkäyksestä vastaprotestin. Haasin tallipomo Günther Steiner syyttää Renaultia myös sovittujen ehtojen rikkomisesta.


F1-tallien välillä kärhämää – "Jos he eivät pysty voittamaan meitä radalla, he yrittävät sitä oikeussalissa" MTV 19:47 09.09

F1-talli Haasin tiimipomo Günther Steiner on kommentoinut värikkäästi Renault'n tekemää protestia, jonka seurauksena Romain Grosjean hylättiin Italian GP:ssä.


Raju sanasota jatkuu: Alonso haukkui lyttyyn – tallipomo vastasi samalla mitalla MTV 14:38 02.09

Fernando Alonso ja Kevin Magnussen sättivät toisiaan rajusti heidän oltua Monzan aika-ajoissa lähellä kolaria. Sanasotaan otti osaa myös Haasin tallipäällikkö Günther Steiner.


Ferrari avainasemassa kuskiruletissa – Haas-pomo: "Jonkun on tehtävä ensimmäinen siirto" MTV 18:05 14.08

Haas-tallipäällikkö Günther Steinerin mukaan F1-siirtomarkkinoilla on päällä pieni pattitilanne, jossa Ferrari-talli on avainasemassa.


Kovaa tekstiä F1-tallipomolta: "Tuomariston päätökseen vaikuttaa kuka olet" MTV 17:22 02.08

F1-talli Haasin pomon Gunther Steinerin mielestä sarjan tuomareiden päätöksentekoon vaikuttaa se, kenestä kuskista tai tallista on kyse, kun tuomioita annetaan. 


Robert Kubica-huhuille täysi tyrmäys MTV 08:11 22.07

Robert Kubican on huhuttu keskustelleen sopimuksesta Haas-tallin kanssa. Haasin tallipäällikkö Günther Steiner tyrmää väitteet.


Haas-pomo katsoo uuden ajan koittaneen: "F1-sarjassa ei ole enää keskiryhmää" MTV 12:52 16.07

F1-sarjassa kilpailevien tallien niin kutsuttu keskiryhmä on lakannut olemasta, katsoo Haas-tallipäällikkö Günther Steiner.


Haas-pomon tuki Romain Grosjeanille horjuu: “Meidän täytyy lakata menettämästä pisteitä” MTV 12:14 10.07

Haas-tallin kärsivällisyys kuljettajansa Romain Grosjeanin tekemiä virheitä kohtaan saattaa olla pian lopussa, kertoo amerikkalaistallia kipparoiva Günther Steiner.


F1-tallipomo varoittaa ensi kauden muutoksista: Suunnittelijat unohtavat ohittamisen MTV 06:44 18.06

F1-tallien autojen suunnittelijat unohtavat nopeasti ohittamisen, kun he ryhtyvät työskentelemään ensi kauden autoihin tehtävien muutosten parissa, varoittaa Haas-tallipäällikkö Günther Steiner.


Tallipomolta vaatimus kuskeilleen: "Tänä viikonloppuna ei kolaroida!" MTV 15:24 08.06

Haasin F1-tallin päällikkö Günther Steiner on varoittanut kuljettajiaan kolaroimasta tämän viikonlopun Kanadan GP:ssä, sillä tallilla ei ole tarpeeksi varaosia päivityspaketissaan.


Arsenal vahvisti takalinjojaan – Sveitsin MM-puolustajasta Unai Emeryn ensimmäinen hankinta MTV 16:28 05.06

Valioliigajoukkue Arsenal on hankkinut sveitsiläisen Stephan Lichtsteinerin riveihinsä. Lichtsteiner siirtyy lontoolaisseuraan Juventuksesta.


Cyber Lane toi Johan Untersteinerille uuden suurvoiton iltasanomat 19:17 13.05

Vastikään Finlandia-ajossa juhlinut ruotsalainen pääsi voittajakehään myös sunnuntain Copenhagen Cupissa.


Haas-pomo: “En kutsuisi meitä onnekkaiksi” MTV 16:55 06.05

Haas-talli kykenee taistelemaan F1-sarjan palkintosijoista vain muiden tallien kokeman epäonnen kautta, myöntää tallipäällikkö Günther Steiner.


Pastore Bob voitti Finlandia-ajon – dramaattinen laukka loppusuoralla MTV 21:42 05.05

Pastore Bob, ohjastajanaan ruotsalainen Johan Untersteiner, voitti lauantaina Vermon raviradalla ravatun Finlandia-ajon.


F1-pomolta tiukka varoitus ”lajin tyhmentämisestä” – IndyCar-mestarilta tyly vastaus iltasanomat 07:54 24.04

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner kantaa huolta lajin tulevaisuudesta.


Ruotsissa tähtikaartiin noussut ravivalmentaja tuo kaksi vahvaa nousukasta Seinäjoki Raceen iltasanomat 18:07 20.04

Johan Untersteiner valittiin viime vuoden valmentajaksi Ruotsissa. Seinäjoella nähdään kaksi miehen laatutallin nousevaa tähteä.


Täällä kasvisruokapäivä on normi, josta poiketaan - helsinkiläiskoulussa tarjoillaan lihaa vain kerran viikossa iltalehti 06:24 16.04

Yksityiskoulun vuosirehtorin Kirsi Laakson mukaan kouluruoka maistuu oppilaille hyvin. Helsinkiläinen steinerpedagogiikkaa käyttävä erityiskoulu Marjatta-koulu on vienyt kasvisruokaan panostamisen niin pitkälle, että koulussa on vain yksi liha- ja kalaruokapäivä viikossa. Muuten koulussa tarjotaan luonnonmukaista ja biodynaamisesti tuotettua kasvisruokaa.


Day Or Night In jälleen huippuvauhdissa Ruotsissa iltasanomat 20:41 14.04

Ensi lauantaina kahdella hevosella Seinäjoelle saapuva Johan Untersteiner sai suurkilpailuhevosen myös seuraavalle viikonlopulle.


Räikkösen onnettomuus vakavana esimerkkinä: tallipomo varoittaa FIA:a ylireagoimasta MTV 12:48 12.04

Ferrarin työntekijän pahan loukkaantumisen aiheuttanut Kimi Räikkösen varikkokäynti ei saa aiheuttaa äkillisiä muutoksia varikkokäytäntöihin, vaatii itsekin stopeilla epäonnistuneen Haasin tallipäällikkö Günther Steiner.


hallituksessa – Ilveksen suvereeniin voittoon sotkemassa suunnitteli Julian

Uutiset