Kreml: Helsingin kokouksen toivotaan johtavan uusiin tapaamisiin Moskovassa ja Washingtonissa iltasanomat 20:39 13.07

Trumpin ja Putinin huippukokouksessa asialistalla ovat Kremlin mukaan ainakin Syyria sekä Trumpin Nato-kokouksessa haukkuma Nord Stream 2 -kaasuputkihanke.


Trump löysi uuden aseen Saksaa vastaan: Nord Stream 2 uusisuomi 11:52 12.07

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump otti Naton huippukokouksen alla käyttöön uuden retorisen aseen, jolla lyödä Saksaa: Nord Stream 2 -kaasuputki.


Suomen lupa Nord Stream 2:lle pysyy voimassa – KHO ei tutki valitusta uusisuomi 10:14 12.07

Korkein hallinto-oikeus ei ota tutkittavakseen Nord Stream 2 -kaasuputkesta tehtyä valitusta.


Oikaisu 7.6. julkaistuihin STT:n juttuihin Nord Stream -projektin hyväksymisestä Ruotsissa iltasanomat 12:31 08.06

Nord Stream -putkia käsitelleet jutut sisälsivät virheellistä tietoa.


Ruotsi hyväksyi kiistellyn Nord Stream 2 -kaasuputken iltasanomat 23:31 07.06

Arvostelijoiden mukaan Nord Stream 2 lisää Euroopan kaasuriippuvuutta Venäjästä.


Näin Ruotsi perustelee Nord Stream –päätöstään: ”Emme voineet sanoa ei” uusisuomi 18:45 07.06

Ruotsi liittyi Suomen ja Saksan jatkoksi päättäessään hyväksyä Venäjältä Saksaan rakennettavan Nord Stream 2 -kaasuputken kulkemaan talousalueensa läpi, kertoo Reuters.


Ruotsi hyväksyi esityksen Nordstram 2 -kaasuputkesta MTV 17:45 07.06

Ruotsi näyttää vihreää valoa Nordstream 2 -kaasuputkelle.


Ukrainan pääministeri: Nord Stream 2 -kaasuputki on Venäjän uusi hybridiase länttä vastaan iltalehti 10:19 26.05

Ukrainan pääministeri Volodimir Groisman kehottaa länsimaita estämään venäläisen kaasuputken rakentamisen. Ukrainan pääministeri Volodimir Groisman pitää Venäjän Nord Stream 2 -kaasuputkihanketta Venäjän uutena hybridiaseena, jonka kohteena on Euroopan unioni. Groismanin mukaan kaasuputken rakentamista ei pidä sallia. - Tämä hanke on uusi hybridiase, jonka kohteena on Euroopan unioni. Meidän pitää pysäyttää se. Venäjän päämääränä on rakentaa järjestelmä, joka samalla tuhoaa Ukrainan kaasunsiirtojärjestelmän samalla, kun se lisää painetta Euroopan maille, Groisman sanoi Brysselissä perjantaina.


Adi L Hasla rikkoi Suomen Spotify-ennätyksen stara 19:30 25.05

Artistitulokas Adi L Haslan huhtikuussa julkaistu Kevät-kappale on rikkonut streamaus-ennätyksen


Viihdelehti Stara.fi stara 19:30 25.05

Artistitulokas Adi L Haslan huhtikuussa julkaistu Kevät-kappale on rikkonut streamaus-ennätyksen


Gulfstream G200 -lentokone syöksyi ojaan Hondurasissa ja katkesi kahtia – kenttä yksi maailman vaarallisimmista iltasanomat 10:52 23.05

Texasin Austinista Hondurasin pääkaupunkiin Tegucigalpaan laskeutumassa ollut yksityislentokone syöksyi maahan tiistaina aivan Toncontinin lentokentän tuntumassa.


Putin kommentoi Nord Stream 2 -hanketta: "Sillä ei mitään tekemistä politiikan kanssa" MTV 16:16 18.05

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoo käsittelevänsä Itämeren Nord Stream 2 -kaasuputkihanketta pelkästään kaupallisena hankkeena.


Saksalaismedia: USA painostaa Saksaa luopumaan Nord Stream 2 -hankkeesta iltasanomat 22:57 17.05

Yhdysvallat painostaa Saksaa luopumaan Itämerelle suunnitellusta Nord Stream 2 -kaasuputkiprojektista.


USA huolissaan Nord Stream 2:sta – "Itämeri ruuhkainen ja sotilaallisesti herkkä alue" MTV 18:38 17.05

Yhdysvallat on ilmaissut huolensa siitä, että Venäjän asettaa kuuntelu- ja valvontateknologiaa Itämerelle suunniteltuun Nord Stream 2 -kaasuputkeen.


Puolalaissäätiön vaatimus: Nord Stream 2 -kaasuputken lupa peruttava - putki ympäristölle haitallinen ja taloudellisesti kannattamaton iltalehti 12:37 17.05

Puolalainen ClientEarth -säätiö on toimittanut Vaasan hallinto-oikeuteen valituksen, jossa se vaatii Nord Stream 2 -kaasuputken lupaa peruttavaksi. Puolalainen ympäristösäätiö ClientEarth pitää Nord Stream 2 -kaasuputkihanketta käytännössä tarpeettomana. ”Se on ympäristölle haitallinen sekä taloudellisesti kannattamaton." Näin säätiö kuvailee hanketta valituksessaan. Sen esittää valituksessa ja aiemmin viime vuonna Vaasan hallinto-oikeudelle toimittamassaan kirjelmässä yksityiskohtaiset perustelut, miksi Nord Stream 2 -kaasuputken lupa on peruttava.


Evelina julkaisi upean kuvan – repaleisissa farkuissa vatsa paljaana stara 10:00 03.05

Evelinan debyyttialbumi 24K julkaistiin lokakuussa 2016, ja levyn kappaleita streamattiinkin


Venäjän propagandasivut riemuitsevat Nord Stream 2 -luvista ”Suomen vallanpitäjät ymmärsivät, millaisia etuja he voivat saada…” iltasanomat 13:43 16.04

Kremlin politiikkaa tukevilla trolli- ja propagandasivuilla iloitaan avoimesti, että Suomen päätös myöntää luvat Nord Stream 2-kaasuputkelle oli Venäjän voitto ”Baltian tiikereistä” ja Ukrainasta.


Leijonien 20-vuotias yllätysnimi lukee Financial Timesia ja fanittaa raveja - ”ei ihan mainstream-juttuja” iltalehti 06:49 16.04

USA:n yliopistosarjaa pelaava 20-vuotias Kasper Björkqvist tappelee tosissaan paikasta Leijonien MM-ryhmässä. Miten ihmeessä? Kasper Björkqvist on yllätysnimi Leijonien MM-leirillä. 20-vuotias hyökkääjä ei tullut kokeneempiensa joukkoon kuvia kumartelemaan, vaan ansaitsi paikkansa myös kolmannelle leiriviikolle. - On ollut hieno seurata kahdella ensimmäisellä leiriviikolla ammattipelaajien tekemisiä. Erot yliopistokiekkoon on helppo huomata. Yliopistokiekossa runkosarjan pelejä on vain 34, kaksi peliä viikossa. Siellä vauhti on kovaa, siellä mennään vaan. Maajoukkuepeleissä on myös vauhtia, mutta niissä pelataan parempaa kiekollista peliä, touhu on paljon enemmän kontrolloitua, Björkqvist sanoo Iltalehdelle.


aidoissa aikoo perustaa Euroopan etsitään Kilpisjärvellä – Roheryn sijainti tiettömän taustoja ”Kun stressi uutta paloa

Uutiset