Lontoon palon uhriluku kasvaa: 79 oletetaan kuolleen iltalehti 12:51 19.06

Viime keskiviikkona tapahtuneen asuinkerrostalon palon uhreja etsitään yhä. Britannian poliisi kertoo, että 79 ihmisen oletetaan kuolleen Grenfell Tower -tornitalon palossa. Luvussa ovat mukana sekä vahvistetut kuolonuhrit että kadonneeksi ilmoitetut ja kuolleeksi oletetut. Poliisikomentaja Stuart Cundy sanoi toimittajille, että kuolonuhrien määrä voi yhä nousta, mutta ei niin paljon kuin viime päivinä. Hän mainitsi myös, että aiemmin kadonneeksi ilmoitetuista viisi on löydetty kunnossa.


Pekka Perä jäi pois Talvivaaran hallituksesta iltalehti 12:42 15.06

Talvivaaran toimitusjohtaja Pekka Perä on jäänyt pois yhtiön hallituksesta. Asiasta päätti Talvivaaran yhtiökokous tänään. Perä ilmoitti kokouksessa, ettei asetu enää uudelleen ehdolle. Nimitystoimikunta oli ehdottanut, että hän jatkaisi. Hallitukseen valittiin tämän jälkeen kolme jäsentä. Tapani Järvinen, Stuart Murray ja Solveig Törnroos-Huhtamäki olivat jäseniä jo aiemmin.


Entinen Huuhkajat-luotsi pilkkaa Suomen jalkapalloilua: "Pari tasuria, ja olimme kuin maailmanmestareita" iltalehti 21:36 09.06

Stuart Baxter valmentaa nykyään Etelä-Afrikan maajoukkuetta. Suomeen hänellä ei vaikuta olevan ikävä. Skottivalmentaja Baxter, 64, toimi Suomen jalkapallomaajoukkueen peräsimessä 2008-2010 ennen Mixu Paatelaista. Baxterin pesti sai kuoliniskunsa, kun mies riiteli toimittajien kanssa Unkarille kärsityn kotitappion jälkeen. Vuoden 2012 EM-karsinnat alkoivat kolmella peräkkäisellä tappiolla. Maajoukkueen kokonaissaldo Baxterin aikana jäi silti kelvolliseksi, kun vertailukohdaksi ottaa Huuhkajien esitykset nykypäivänä.


Huuhkajien ex-luotsi jahtaa menestystä Etelä-Afrikan peräsimessä: "Voittaminen on tärkeintä" yle 21:26 15.05

Suomen jalkapallomaajoukkueen entinen päävalmentaja Stuart Baxter julisti kovat tavoitteet ajalleen Etelä-Afrikan luotsina.


Huuhkajien ex-luotsi Stuart Baxter palaa maajoukkuevalmentajaksi iltasanomat 18:30 04.05

Stuart Baxter sai uuden maajoukkuepestin.


Huuhkajien ex-luotsi Stuart Baxter Etelä-Afrikan päävalmentajaksi yle 18:15 04.05

Skottivalmentaja siirtyy Etelä-Afrikan maajoukkueen päävalmentajaksi maan mestaruussarjan SuperSport Unitedista.


Uutiset