3 tapaa, joilla vaarantaa menestyksensä töissä - ilman että huomaa itse iltalehti 09:38 17.05

Konsultit David Stuart ja Todd Nordstrom listaavat harmeja aiheuttavia asioita, joihin monet syyllistyvät työssään. Konsultit David Stuart ja Todd Nordstrom listaavat Forbesissa asioita, joita työpaikoilla ei kannata tehdä, mutta joita monet tekevät huomaamattaan. Stuart ja Nordström ovat myös tutkijoita ja puhujia. He puhuvat johtamista käsittelevissä konferensseissa ympäri maailmaa.


Sini Ariellin ensimmäinen äitienpäivä - vaikeuksien kautta iloon: ”Maailman paras fiilis olla äiti!” iltalehti 15:19 13.05

Sini Ariell heräsi äitienpäivän aamuna ihanaan yllätykseen. Pin up -mallina ja tatuointitaiteilijana tunnettu Sini Ariell viettää ensimmäistä äitienpäiväänsä. Hänen ja aviomies Stuart Bondsin Penny-tytär syntyi seitsemän ja puoli kuukautta sitten. Australiassa asuva Sini ei ole peitellyt kivistä tietään vanhemmuuteen. Hän on kertonut julkisuudessa niin lapsettomuusdiagnoosistaan kuin siitäkin, miten kaikesta huolimatta alkunsa saanut raskaus ajoi parisuhteen myllerrykseen. Ja kun lapsi vihdoin syntyi, äitiys ei ollut pelkkää ruusuilla tanssahtelua.


Presidentti Niinistö otti vastaan Britannian puolustusvoimien komentajan iltasanomat 13:35 02.05

Britannian puolustusvoimien komentaja, kenraali Stuart Peach kävi keskiviikkona Mäntyniemessä tapaamassa presidentti Sauli Niinistöä.


Emmerdale-tähti Gemma Oaten iski röyhkeästi varatun miehen - ex-kihlattu huomasi läheiset välit Facebookista iltalehti 21:32 20.04

Kampaajana työskentelevä Kerryann Clive, 23, huomasi kauhukseen, kuinka flirttailevia viestejä Emmerdale-tähti Gemma Oaten, 33, kirjoitti hänen miehelleen. The Sun -lehti uutisoi kolmiodraamasta, jonka yhtenä osapuolena on Emmerdalesta tuttu Gemma Oaten. Kaikki sai alkunsa siitä, kun kampaajana työskentelevä Kerryann Clive huomasi Facebookissa, kuinka Emmerdale-tähti kirjoitti flirttailevia kommentteja hänen kihlattunsa, näyttelijä Stuart Earpin, 30, Facebook-seinälle.


Sini Ariellin päässä pimahti kesken hääpäivän – pilasi koko juhlan käytöksellään: vasta sulhasen hiljainen itku hääyönä havahdutti iltasanomat 21:29 17.04

–Muistan sanoneeni Stuartin naaman edessä hänelle, että vihaan häntä niin paljon että tekisi mieli repiä hänen naamansa irti, niin vihainen olin, Sini Ariell kertoo blogissaan karmeasta hääpäivästään.


Pin up -malli Sini Ariell ja puolivuotias Penny-tytär herttaisissa yhteiskuvissa - lapsen asu kehuu äitiä iltalehti 02:16 31.03

Pin up -malli Sini Ariell on ikuistanut yhteisiä hetkiä valokuviin pienen tyttärensä kanssa. Sini Ariell ja puolisonsa Stuart sana-assosiaatiotestissä. Australiaan Stuart-miehensä luokse muuttanut, viime syyskuussa äidiksi tullut Sini Ariell on otattanut itsestään uusia mallikuvia. Hän poseeraa tuoreissa otoksissa yhdessä puolivuotiaan Penny-tyttärensä kanssa. Kaksikon on kuvannut valokuvaaja Petri Mast Hilton Airport -hotellissa.


äänet hämmentävät Isis yrittää paluuta seilaavien alusten Turkin vaaleissa

Uutiset