Laboratorio testaa talvikenkien pitoa – talviolosuhteet ympäri vuoden stara 11:20 18.06

Talvijalkineiden valmistajien täytyy pystyä kokeilemaan tuotteitaan myös kesäaikaan. Tähän heille


Pallihiki vaivaa? Muista hoitaa kivespusseja kesällä stara 14:00 10.06

Kuuma ja kostea kesäilma luo epämiellyttävät olosuhteet miesten kivespussien alueelle.


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 10.06

Kuuma ja kostea kesäilma luo epämiellyttävät olosuhteet miesten kivespussien alueelle.


Luonto näytti jälleen voimansa – raju tornado riehui Wyomingissa stara 20:40 09.06

Kun ulkona vallitsee vaaralliset sääolosuhteet, ihmisiä yleensä kehotetaan pysymään sisällä


NYT: Facebook jakoi käyttäjien tietoja Kiinan valtiolle läheisen eletroniikkajätti Huawein kanssa MTV 21:55 06.06

Yhteisöpalvelu Facebook on jakanut käyttäjiensä tietoja kiinalaisen elektroniikkajätin Huawein kanssa, jolla on läheiset suhteet Kiinan valtioon ja jota monet amerikkalaiset tiedusteluviranomaiset pitävät uhkana kansalliselle turvallisuudelle.


Salkkareissa sukulaissuhteet joutuvat koville – Ismon ja Kallen välille syttyy raju riita mtv 20:00 06.06

Salattujen elämien torstain jaksossa Ismo ja Kalle ottavat yhteen.


Alkukesän kuivuus on niittänyt jo viidenneksen sato-odotuksista – metsiä uhkaavat vain palot ja tuholaiset MTV 20:17 03.06

Toukokuun poikkeuksellisten helteiden vaikutukset näkyvät voimakkaasti kesän viljasadossa, mutta pohjavesiin sääolosuhteet vaikuttavat vasta, jos syksystäkin tulee keskimääräistä kuivempi, asiantuntijat kertovat STT:lle.


Rajut sääilmiöt moukaroivat Eurooppaa – vahingot pelkästään samppanja-alueella jo 125 miljoonaa euroa MTV 22:11 01.06

Keski- ja Etelä-Eurooppaa koettelevat nyt äärimmäiset sääolosuhteet. Punaviineistään tunnetun Bordeaux'n maakunnassa Ranskassa paikalliset raekuurot ovat moukaroineet viinitiloja, joista osa on kärsinyt vakavia vahinkoja.


Sipilän mukaan Suomelle kävi hyvin EU:n alue- ja rakennerahajaossa: ”Maamme erityisolosuhteet on ymmärretty” iltalehti 20:03 29.05

Euroopan komissio julkaissut tänään esityksensä EU:n alue- ja rakennerahojen uudeksi jaoksi ja lainsäädännöksi. Esitys on osa vuosien 2021-2027 EU:n rahoituskehysneuvotteluja, jolloin päätetään mihin eurooppalaisiin tavoitteisiin EU:n budjettivarat tulevaisuudessa käytetään. Pääministeri Juha Sipilän (kesk) mukaan komission esitys on Suomelle "varsin myönteinen".


Poliisikoirat etsivät taas vuosi sitten kadonnutta nunnaa Heinäveden helteessä – olosuhteet tuovat etsinnöille omat vaikeutensa MTV 10:39 29.05

Poliisi on käynnistänyt vielä kerran Heinävedellä viime kesänä kadonneen nunna Elisabetin etsinnät. Etsintöihin osallistuu neljä poliisikoiraa ohjaajineen ja venepartio.


Kesän hyttysarmeijat kehittyvät kosteikoissa juuri nyt - Tutkija: ”Hyvältä näyttää...hyttysten kannalta” iltalehti 19:44 22.05

Kevään poikkeukselliset säät ovat hyttysten kannalta sekä hyvä että huono asia: lämpö edistää niiden kehittymistä, mutta kuivuus uhkaa elintärkeitä kosteikkoja. Itikkamäärän arvioiminen ei ole rakettitiedettä saati täsmällistä, toteavat tutkijat. Yksinkertaistettuna hyttyset kaipaavat lentokykyisiksi, vertaimeviksi yksilöiksi kehittyäkseen kahta asiaa: lämpöä ja lammikoita. Tänä vuonna toukokuu on ollut poikkeuksellisen lämmin lähes koko maassa, tarjoten hyttysille oivat olosuhteet kehittyä lammikoissaan. Etelä-Suomessa lämpö on tosin myös tuonut mukanaan kuivuutta, kun sateet ovat jääneet satamatta.


Havaijin tulivuorenpurkauksessa uusi tappava uhka – ”Koostumus on nyt muuttumassa” iltasanomat 12:42 21.05

Olosuhteet Havaijin suurimmalla saarella muuttuvat yhä huonommaksi.


Toyotalla karmea alku Portugalin MM-ralliin! Ott Tänakin auto hajosi heti - suomalaiset avasivat nihkeästi iltalehti 12:03 18.05

Ott Tänakin kilpailu Portugalin MM-rallissa keskeytyi jo toiselle erikoiskokeelle. Toyotalle täksi kaudeksi siirtynyt Ott Tänak nappasi voiton edellisessä, Argentiinan MM-rallissa. Toyotalla oltiinkin ennen tämän viikon Portugalin osakilpailua luottavaisia, sillä olosuhteet ovat hyvin samanlaiset kuin kolme viikkoa sitten Argentiinassa. Tänak ajoikin pohjat torstai-iltana ajetulle lyhyelle avauserikoiskokeelle.


Toyotalla karmea alku Portugalin MM-ralliin! Ott Tänakin auto hajosi heti iltalehti 11:39 18.05

Ott Tänakin kilpailu Portugalin MM-rallissa keskeytyi jo toiselle erikoiskokeelle. Toyotalle täksi kaudeksi siirtynyt Ott Tänak nappasi voiton edellisessä, Argentiinan MM-rallissa. Toyotalla oltiinkin ennen tämän viikon Portugalin osakilpailua luottavaisia, sillä olosuhteet ovat hyvin samanlaiset kuin kolme viikkoa sitten Argentiinassa. Tänak ajoikin pohjat torstai-iltana ajetulle lyhyelle avauserikoiskokeelle.


TMZ: Elton John esiintyy Harryn ja Meghanin häissä - laulajalla ja prinssillä koskettava historia iltalehti 03:36 17.05

Viihdemedian lähteiden mukaan laulaja Sir Elton John esiintyy lauantaina prinssi Harryn ja Meghan Marklen kuninkaallisissa häissä. On epäselvää, esiintyykö John (oikealta nimeltään Reginald Dwight) itse hääseremoniassa kirkossa vai vasta myöhemmin häävastaanotolla yöllä. Laulajan osuudesta häissä on huhuttu jo pitkään, sillä Elton Johnin piti alun perin esiintyä tällä viikolla Las Vegasissa. Keikkapäiviä kuitenkin muutettiin muutama kuukausi sitten "aikatauluongelmien" vuoksi. Elton Johnilla, 71, on läheiset suhteet kuninkaalliseen perheeseen. Hän oli erityisen läheinen edesmenneen prinsessa Dianan kanssa, joka on Harryn äiti. Diana kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 1997. Elton John esiintyi hänen hautajaisissaan ja tuki prinssi Harrya ja Williamia suuren surun keskellä.


Jussi Niinistö IL-blogissaan: Suomi on edelleen sotilasliittoon kuulumaton maa iltalehti 12:03 15.05

Puolustusministeri Jussi Niinistö korostaa Iltalehden blogissaan, ettei USA:n ja Ruotsin kanssa allekirjoitettu aiesopimus muuta Suomen asemaa sotilasliittoon kuulumattomana maana. Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin) palaa Iltalehden tekemäänsä työvierailuun Washingtonissa. Niinistö tapasi vierailulla Yhdysvaltain puolustusministeri Jim Mattisin ja Ruotsin puolustusministerin Peter Hultqvistin. Niinistö korostaa, että tapasi Mattisin jo kolmatta kertaa ja Hultqvistin kanssa tapaaminen oli jo 40:s! "Voi sanoa, että puolustushallintojemme väliset suhteet eivät kai koskaan ole olleet näin hyvällä tolalla. Keskustelimme erinomaisessa hengessä yleisestä turvallisuuspoliittisesta tilanteesta, transatlanttisista suhteista ja maidemme välisen puolustusyhteistyön ajankohtaisista asioista, etenkin harjoitustoiminnasta", Niinistö hehkuttaa.


Parisuhdetta voi parantaa näillä vinkeillä – uusi alku ei aina tarkoita eroa stara 17:30 13.05

Ennen parisuhteet saattoivat kestää koko loppuelämän ajan, koska ongelmat pyrittiin


hallituksen vastineen olisi hyvä olla julkinen korvausta maa, jossa ”Tunsin heti, että

Uutiset